aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oksijen cekiyoruz biz. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gecenin 2 sinde otmu çekiyorsun birader bak yukarıda SEN ne yazmışsın Peki Bursa maçındaki gole gol değildi diyebilen kaç tane FB'li var şurda? Bende diyorumki ofsayttan verilmeyen goldenmi bahsediyorsun? Skoru 1-1 e getiren gole tartismaya acik diyebilmeniz falan cok komik. O zaman hersey tartismaya acik. Hatta o pozisyonu savunabiliyorsan Stoya'nin bakire oldugunu da savunabilirsin potansiyelin var. Şu yukarıdada Emre'nin golemi bok atıyorsun valla bir halt anlamadım eğer o gole bok atıyorsun durum çok vahim kusura bakma. Valla stoyaya bir yorum yapamayacağım her şey ortada ama senin kafan trilyon olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hala mı ağlanıyor ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 DeathLord said: Önce pozisyon gol de sonra renk körlüğün yüzüne vurulunca da kıvır hakemin gördüğü karar doğru karardıra çevir. Edit: Ha ayrıca benim itirazım da hatta Bursaspor'un itirazı da devre arasında hakemler tehdit edilince 2. yarı hakemlerin gördüklerini çalamadıkları yönünde. Zaten o gol esnasında yan hakeme bakınca görüyorsun gördüğünü çalamadığını. Adam gol gördüyse orta sahaya koşamamış, ya da gol değil görmüş bayrağı çekememiş, adam o an ne gördü bilmem ama "Bayrağı çekemediği" gerçek. Banane kaç pakistanlıya mouth to mouth yapıp ne kadar para aldığından ayrıca ne alaka yani? olm ne komik adamsın sen lan? bu halinle bir de bana mı laf atıyorsun sen B)- sen ne kadar yırtarsan yırt kendini. ben de bir geri adım yok. ben genel konuşuyorum araya çizgi çeken, ileri geri oynatan <> ile ilgili. altı üstü futbol maçı lan, otur izle. maç izleme kılavuzu da verelim sana tam olsun. her maçtan sonra oturup <> izlemeye mi ihtiyaç duyuyorsun? hakem maç sırasında ne derse o olur. yok devre arasında aziz yıldırım hakemlere bağırmış, hakemler tırsmış, olmayan golü vermiş. olm bu söylediklerini okuduğunda utanmıyor musun? inanıyor musun gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sleepingdeath said: Gecenin 2 sinde otmu çekiyorsun birader bak yukarıda SEN ne yazmışsın Peki Bursa maçındaki gole gol değildi diyebilen kaç tane FB'li var şurda? Bende diyorumki ofsayttan verilmeyen goldenmi bahsediyorsun? Skoru 1-1 e getiren gole tartismaya acik diyebilmeniz falan cok komik. O zaman hersey tartismaya acik. Hatta o pozisyonu savunabiliyorsan Stoya'nin bakire oldugunu da savunabilirsin potansiyelin var. Şu yukarıdada Emre'nin golemi bok atıyorsun valla bir halt anlamadım eğer o gole bok atıyorsun durum çok vahim kusura bakma. Valla stoyaya bir yorum yapamayacağım her şey ortada ama senin kafan trilyon olmuş. Yanlis yazmisim mesajda FB nin 2. Golüne benim itirazim. Yukarida söyledigim de GS macinda herkes dedi penalti degildi eyyam bariz diye bu macta bu kadar bariz pozisyonu kabullenemiyor olusunuza benim elestirim. Bak bizde oldboyz falan yaziyor ama ben diyorum sana GB macinda dünyanun en yalan penaltisini verdi hakem keske vermeseydi. Fb-Bursa macinda da iptal edilmesi gereken bir golle öne gectiniz. Zegna görmekten falan bahsetmissin de makineyle ölcülmüs ofsayt olmadigi gösterilmis pozisyona ofsayt demeye xevam etmistin bi süre bulayim mi postlarini? Rambo'nun amcaoglu falan misin bi cözemedim seni. @KuddusiMavra: Maci izlemedim ben bunu daha önceki mesajlarimda da yazdim. Bak Bursa'nin iptal edilen golü varmis burdan ögrendim. Ben macla ilgili burda son 4-5 sayfayi bir de köse yazilarini okudum. Otorite programlarina gelirsek belli ki benden cok izliyosun cünkü ne dediklerini ögrenmek icin 4 saat inek gibi program izlemek gerekmiyor. Ayrica hakemin verdigi karar dogrudur diye bisey yok ve unutma bu cümlelerden sonra yarin bir hakem cikip 4 kirmizi 5 penalti verse FB aleyhine ama ama diyecek yüzün olmamasi gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 çıkıp özetten adam 978 sayfa fenerbahçe ile savaşıyor yahu. abicim yan hakem tereddütte kaldı büyük ihtimal sen ayarla dedi orta hakeme, orta hakemde golü verdi mecbur. he o pozisyonun olduğu kale fener kalesi olsa veremeyebilirdi belki. 2 gün önce başka bir büyük takımın maçında başka olaylar olmamış, başka takımların başına böyle şeyler gelmiyormuş gibi DAHA LİGİN ÖNEMLİ MAÇLARINDAN BİRİNDE BUZ GİBİ GOLÜMÜZ YENİLELİ 1 HAFTA OLMAMIŞ gibi gelip burda ahkam kesersen o titleı hakkımla kazandım ben diye bas bas bağırmış olursun. yırtma abicim kendimi 60-70 dakika şahane futbol oynadık, o pozisyon olmasa %80-90 ihtimalle 1-2 dk sonra atardık, belki de biz yerdik golü orası bilinmez ama hakemin tereddütte kalmasına müsait bir pozisyondu, yemedi iptal etmek golü. sen özetten 1231231 tekrarla slow motionda izleyip abi işte meiresin pipisi ofsaytta, sowun sağ kalça lobu carsonın sağ uyluğuna sürtüyor eyyam var ooooo !!!! diyorsun. biraz empati yap lan aklını başına devşir. vay efendim sonra bana niye O3 diyorsun... sonuna kadar hakediyorsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Disappear said: bursanin ofsayt gerekcesiyle bir pozisyonu var gol olan. ozetlerde tam 3:00'da. ofsayt ya bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ofsayt canim ona bisi demiyorum, hani bursanin verilmeyen golu var denince onun icin yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ulan ne dert olmuş 3 puan almamız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 AZİZ YILDIRIM: - Artık yeter, sabrım taşıyor. - Biriniz çıkıyor, tükürmeyeni tükürdü yazıyor. - Biriniz çıkıp ‘lan’ dedi diye atıyor. - Siz de gözünüzün önünde tekmeleri kasti faulleri atlıyorsunuz. - Yeter artık. Sabrım taşıyor, bundan sonra affetmem bilesiniz. - Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa, yapsın artık. Canımız yanıyor. Yıldırım’ın söylediği sözler bu kadar. Bursaspor Menajeri Süha Sidal’ın iddia ettiği gibi: - Alayınızın cezasını vereceğim. - Hakemliğinizi bitireceğim. - Ben TFF falan dinlemem... gibi sözler hakem ve gözlemci raporlarında yer almıyor. hurriyette geciyor, bursa cocugu suha sudalıda gormus olduk boylece hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 önceki sayfaya yapıştırdım ben onları, okuması olmayan senin yazdığını da okumaz zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 lol evet aziz yıldırım kesin böyle konuşmuştur. lütfen falan da demiştir. tam bir beyefendi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 biz ne dersek diyelim adamlar bir üstteki örnek gibi anlayışla devam edecekler. o.b. 3 cevap verebilecek mi mesajıma da merak ediyorum. yine gelip zırvalayıp gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ben diyorum ki adam hakemi baski altina almis, hakem de cekememis bayragi. Tam ters pozisyon olsa cekecekti belli ki iste sen de ayni seyi yaziyorsun zaten. Bak gayet basit ben o hakemi gördügümde karar veremeyen vermeye cesaret edemeyen bi hakem görüyorum. Devre arasinda olaylar yasanmis onunla baglanti kuruyorum. Gazete haberleriyle ilgili fikrimi de söyledim o ortamin ne oldugunu da söyledim isteseler polis kamerasindan cikarir gösterirler ama o cd lere ne oldugunu da sike sorusturmasi sayesinde ögrendik tapelerden. Yine de hakem raporu düser medyaya okur bakariz ne demis ne dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 geçen hafta verilmeyen golümüzde niye ortalığı yıkmadınız beşiktaşlı yöneticiler hakemi manipüle etti, onun yüzünden yenildiniz diye? çünkü işinize gelmiyo o türlüsü değil mi çakma adalet savunucuları sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ben aynisini söyledim, bilmiyorum forumda yazdim mi emin degilim. MHK baskani cikip en cok BJK nin hakki yendi diyip tecrübesiz hakem verdi maca isin sonu da buraya geldi. Bak aramizdak fark görünüyor, ben ondan önceki hafta FB beles penaltiyla 3 puan aldi dedim, sonra FB nin buz gibi golü verilmedi bjk macinda hatta bjk nin ilk golünde el falan yoktu, önceki hafta Riera'nin %100 kirmizi karti verilmedi Bursa macinda da olmamasi gereken bir gol verildi FB ye. Burda beni rahatsiz eden devre arasi hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aziz geçen hafta gördüki eski usül kimin sesi en yüksek çıkarsa onun borusu ötecek, başladı yine eskisi gibi takılmaya. aynısını fatih terim de dün yaptı ceza almasına cinayet diyerek. herkes uğraşıyor bir şekilde hakemleri, federasyonu etki altına almaya çalışmaya. ama fenere karşı yapılan toplu bir şekilde yıldırma çabası var. problem değil biz alışığız bu şekilde oyunlara zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Liebe said: ama fenere karşı yapılan toplu bir şekilde yıldırma çabası var. problem değil biz alışığız bu şekilde oyunlara zatensadasfasdd fenerbahce cumhuriyeti kafası bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 paragraftan, önceki bir sürü konuşmamızdan gelip iki kelimeyi çekip alıntı yapmak neyin kafası? kasımpaşa maçından sonra çıkıp milyon tane iftira atılmadı mı? bursa maçından sonra da atılmadı mı? ilk yarı bok gibi oynuyorduk problem yoktu 2. yarı biraz takım oturur gibi oldu başladı qq lar yok başkan böyle duydu, yok emre küfür etti o hakeme daldı falanlar filanlar. ben sadece diyorum ki bir hakem hatasında -ki çok tereddütte kaldığına adım gibi eminim hakemin harbiden çıplak gözle ne olduğu anlaşılamayacak bir pozisyondu, bu kadar ortalığı yaygara alanına çeviriyorsunuz iyi güzel hoş, geçen hafta uzaydaki astronotların bile temiz gol diyebileceği pozisyonda da çıkıp hakeme, federasyona sesiniz çıkmıyordu zaaaalar dönüyordu ortalıkta? e hani fenerasyondu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 adamlar malzemeciyi öne attılar lan auheuahu MALZEMECİ :D malzemeci duymuş azizin asarım sizi hakemliğinizi aldırırım dediğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Liebe said: geçen hafta uzaydaki astronotların bile temiz gol diyebileceği pozisyonda da çıkıp hakeme, federasyona sesiniz çıkmıyordu zaaaalar dönüyordu ortalıkta? e hani fenerasyondu?Mac topicini tekrar ac herkesin ulan goldu bu niye verilmedi yazdıgını gor. Sonra fenerbahcelilerin gelip "ya zaten o golu atsaydık aykut ondan sonra yaslıycaktı takımı kısmet degilmis" yazdıklarını oku sonra konusmaya devam et. Sonrasında da ayrıca dedik besitas boyle agladı bu yuzden boyle hakem verildi ne mal is bu diye. Benim daha once var mesela dedim eboueye faul oldu sandım, izledim faul gibi geldi tekrarına baktım degilmis. soyledim degilmis diye ya da penaltı da burda tum gsliler yazdı bu nasıl hak yemek diye. Aradaki fark bu biz hak yedigimizde en azından cıkıp "noooldoo bizi cekemiyonuz degil mmmmeeee" yazmıyoruz. Attıgınız gol faul ve ofsayt cıktı hala "SELPAK MENDIL" spamliyosunuz. O yuzden FÖNÖRBÖHCÖ CÖMHÖRÖYÖTÖ kafası diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi kim spamlıyo allasen? ben de diyorum işte ekrandan tekrarını izleyince, slow motionda bilmem neyde belli oluyor, ama hakem için zor bir karardı. yan hakem de kendini yakmak istemedi çekimser kaldı gibi geldi pozisyonda. bu da 3 büyüklere hakemlerin nasıl göt korkusu olduğunun göstergesidir. bize de yapılıyor size de yapılıyor neyin kavgası burda ben onu anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi lutfen 5 ila 10 sayfa oncesine gider misin? ya topicleri gercekten takip etmiyosun ya da dalga geciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Zegna said: AZİZ YILDIRIM: - Artık yeter, sabrım taşıyor. - Biriniz çıkıyor, tükürmeyeni tükürdü yazıyor. - Biriniz çıkıp ‘lan’ dedi diye atıyor. - Siz de gözünüzün önünde tekmeleri kasti faulleri atlıyorsunuz. - Yeter artık. Sabrım taşıyor, bundan sonra affetmem bilesiniz. - Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa, yapsın artık. Canımız yanıyor. Yıldırım’ın söylediği sözler bu kadar. Bursaspor Menajeri Süha Sidal’ın iddia ettiği gibi: - Alayınızın cezasını vereceğim. - Hakemliğinizi bitireceğim. - Ben TFF falan dinlemem... gibi sözler hakem ve gözlemci raporlarında yer almıyor. hurriyette geciyor, bursa cocugu suha sudalıda gormus olduk boylece hehe. abowww hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Benim meselem zaten hakem baskı altında kaldı vs degil okadar deathlord kadar kovalamıyorum bence fener yine de atardı. fena oynamıyodu gordugum kadarıyla ozetten. Ama ya arkadas ulan biriniz de cıksın desin ki. Ya attıgımız gol faul degilse bile ofsayt ulan. Yok herkes "noldu selpak mendil drogbaya penaltı melelelölölö" benim derdim bu. En antipatik grup fenerbahce taraftarı su forumda applevodkayı bile sizden cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar