escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 dfds şampiyonluk da yok uefa da yok. kupayı alırlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gencler ogreneceginiz cok sey var futbol kurallari hakkinda. biraz daha fazla mac izleyebilirsiniz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 pontipati said: http://oi47.tinypic.com/2qd6b1s.jpg Ya neden bilmiyorum şu teletext ekranına bayılıyorum. Tshirt yptırabilirm kendme o kadar çok seviyorum. Fontu mudur, renkleri midir, nostljisi midir bilmiyorum ama gülümseme oluşturuyor yüzümde. Kim başlattıysa Patide bu geleneği teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bu aziz yildirimdan pisligi gelmedi baskan olarak tarihte heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Eternal said: pontipati said: http://oi47.tinypic.com/2qd6b1s.jpg İlk 3 gitse şampiyonlar ligine ne güzel olucak ya gider ama cenaze namazına gs gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 A.Y. "Tükürmeyene tükürdü yazarsınız, LAN demeyeni atarsınız, yeter artık size kim sahip çıkacaksa çıksın. Artık sizi affetmem" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Sezonu kapatır Aziz Yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ceza bile almayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 https://twitter.com/MehmetSuhaSidal/status/310363295414636544 aziz'in lafını ileten adamın karakterini net olarak yansıtıyo şu twit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 tv8 gol faul dedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bi dakka süha sidal mıydı o lafı eden ? hani kasımpaşa'dayken maç sattığı için almanyada yargılanan sidal ? aziz yıldırım kesin inip laflar etmiştir, yapar, adam iyi birşey yaptığını falan düşünüyo çünkü de laflar öyle değildir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 evet oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bu arada spor yazarları 2. gole faul ve ofsayt diyorlar. Sizin hiç sesiniz çıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 10 sayfa yazıştık burda konuyla ilgili. spor yazarlarının sözünün ne zaman dinlemeye başladınız? bence faul yok halada savunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Tüm forum futbol pro. ondan merak ediyorum sizinde görüşlerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Gol bence faul de ağlamak boşa. Dropka da ataydı. Şartlar eşit. Za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 4Ever said: Bu arada spor yazarları 2. gole faul ve ofsayt diyorlar. Sizin hiç sesiniz çıkmıyor :) Spor yazarlari dedigin su tv de cacik yapanlar falan demi? Her kahvehanede var onlardan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 2.Golun faulle uzaktan yakından alakası yoktur. Drogbanın pozisyonu %100 penaltıdır. 4.golde sow net bir şekilde ofsayttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Wyand said: Gol bence faul de ağlamak boşa. Dropka da ataydı. Şartlar eşit. Za. Yok bu ağlamak değil hacı haklısınız drogba olayı başka bomba zaten ona lafım yok. ama burada futbolu çok iyi bilen arkadaşlar var ondan ısrar ediyorum. Atıp tutuyorlardı. Drogba konusunda haklısınız şartların eşitliği diye birşey yok. Herşeyin düzelmesi lazım bu kadar bozuk sistemde eşit diye birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Theridone said: 4Ever said: Bu arada spor yazarları 2. gole faul ve ofsayt diyorlar. Sizin hiç sesiniz çıkmıyor :) Spor yazarlari dedigin su tv de cacik yapanlar falan demi? Her kahvehanede var onlardan sdfg Evet bu forumda da çok varmış bugün anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 4Ever said: Bu arada spor yazarları 2. gole faul ve ofsayt diyorlar. Sizin hiç sesiniz çıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben fbli olsam bu galibiyete sevinmezdim. birsürü acabalar var, maç içinde ofsaytlar fauller hakem odaları basmalar vs lan böyle maç alıp nasıl sevinebiliyorsunuz. allah belamı versin ki drogba o penaltıyı atıp 1 puan alsaydık 1 gram sevinmezdim 1 puanla kurtardık diye... yazık ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben de senin yerinde olsam log out olur bir daha foruma girmezdim ama olmuyor işte malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22783122.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar