Patice Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Dün yaptım tripteydim dünden beri. Gitmiş dolaba soda koymuş, ekip içsin diye. Atsan atılmıyo, satsan satılmıyo ya.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kimi yönetici var iş'e bakar, dediğin gibi sen zamanında bitirip, hakkıyla yaptığında çekip gitmene izin verir birşey demez. Kimisi de mesai saati bitmiş ona rağmen tutar, egosunu törpüler, mesai saati dışında izin iste bin tane laf söyler. Mesai bitmiş, işlerimi bitirdiğim halde 30 dk tutup sonra tamam gidebilirsin diyen patronlar gördüm. Gider yapıcaksın ama bu adamların egosunu ezmiyeceksin. Ben aşağılıyodum patronu, o egosunu münasip tarafına sokuyordum. Salak konuşmasını da bilmiyodu sonunda kickledi beni. Şimdi burunları sürtüyor, beter olsunlar.
Livered Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ben ocak ayının sonunda burnumdan ameliyat oldum 15 gün rapor aldım sevgili müdürlerim halen burnumdan geitiryorlar o raporı.
AthleT Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 her şeyin bi' yolu yordamı var. al mavi dosyayı git odasına.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 başka birime de geçemedim bugun biraz konuştuk kinim azaldı en azından vizeler finaller başlasın izin istemeye başlayınca yine tribe bağlıyacak
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Livered said: Ben ocak ayının sonunda burnumdan ameliyat oldum 15 gün rapor aldım sevgili müdürlerim halen burnumdan geitiryorlar o raporı. walla ben de olcaktım kalbine iner müdürün diye olmadım
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Vay ake. Devlet var devlet var demek ki. Ben geçen Çarşamba günü öğleden sonra çıktım mazeret izni yazıp, Cuma günü de aradım grup başkanını "Cuma öğleden sonra olduğu için çıkıyorum" dedim, "Geçen gün izin yazmışsın bugün yazma" dedi. EK: Okul-eğitim konusunda da ben ve gruptaki herkes için şöyle bir uygulama var: Master / doktora başlangıcında ders programını grup başkanına veriyorsun, idari izinli olarak derslerine gidip geliyorsun.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 güzelmiş ben de sırasıyla mesaiye kalayım, cumartesi geleyim, yıllık iznimi gün gün düşün, mazeretimi kullanayım(10 gün mazeret izni var, aşınca parasını kesiyorlar 10 güne kadar daha) dedim o da haftada bir gün öğlene kadar ya da öğleden sonra mazeretli gidebilirsini o da her zamna olmaz dedi ben de hiç beklemediği bir tokat atmaya karar verdim lan bir de devlet fabrikasıyız, üniversite bizim sektöre özel yüksek lisans programı açıyor bu adam hala işinin başında duracaksın triplerinde odtü endüstri mezunu belki fabrikadaki en nitelikli yönetici ama memur olmayı tercih etmiş edit: ilk işe başladığımda gerekli gereksiz çok şikayet ederdim de, yine şikayet tribine girmişim
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 esas isyan sebebim de bu uygulamanın bizim birime özgü olması diğer taraflarda benim alamadığım mazeret kadar görevli gidiyorlar hastaneye gitmek için müdüre muayene olmalarına gerek kalmıyor filan
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Madem boyle sigirlarla birlikte calisiyorsunuz cekin siktiri gidin arladasim. Ya da tavrinizi tam koyun.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ticket+akbil+sgk senden mi
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 işe gitmeden 2 gün rapor aldım gerçi 1 gün yeterdi (gerçekten hastayım) yarın dersim var dedim doktora verdi 2 gün çarşamba da psikolojiye randevu aldım şimdi müdür düşünsün evde de canım sıkılıyor ders de yok bugun
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dün müdür hasta olmuş işe gelmedi çok sevidirik olduk nası bir nefret aşıladıysa
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kaç yaşına kadar kendini birilerine ezdirip hakkının yenilmesine izin verirken başkalarını zengin etmek için köle olarak çalışacan ?
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: kaç yaşına kadar kendini birilerine ezdirip hakkının yenilmesine izin verirken başkalarını zengin etmek için köle olarak çalışacan ? yanlış hatırlamıyorsam sen böyle yalı da ya da o tarz bir yerde büyümüştün dimi?
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sizin gibi ota ..ka razı olanlar yüzünden patronlar bizim de böyle şeylere tamah etmemizi bekliyor, en ufak şeyde dışarıda buna razı olacak çok adam var kozunu çekiyorlar, hep sizin yüzünüzden.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: Noyzura said: kaç yaşına kadar kendini birilerine ezdirip hakkının yenilmesine izin verirken başkalarını zengin etmek için köle olarak çalışacan ? yanlış hatırlamıyorsam sen böyle yalı da ya da o tarz bir yerde büyümüştün dimi? ilkokulda beş ev ve beş okul değiştirdim.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 DoruK said: sizin gibi ota ..ka razı olanlar yüzünden patronlar bizim de böyle şeylere tamah etmemizi bekliyor, en ufak şeyde dışarıda buna razı olacak çok adam var kozunu çekiyorlar, hep sizin yüzünüzden. cidden hep bu yüzden (tu)
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: ilkokulda beş ev ve beş okul değiştirdim. ama bir yalı vardı arada. yok muydu? ayrıca kötü tabii o kadar sürede o kadar ev
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: kaç yaşına kadar kendini birilerine ezdirip hakkının yenilmesine izin verirken başkalarını zengin etmek için köle olarak çalışacan ? devlete çalışıyoruz, işi mi aksatalım
L'amante Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Devlet memuruysan yönetmelikte yüksek lisans doktora ile ilgili madde yok mu? Mesela öğretmenler için şöyle bir şey var. İki yarım gün boşaltılıyor. Bazı müdürler mırın kırın ediyor ama neticede ders saatleri uygun olursa tam gün bile boşaltıyorlar.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben düzenleme yapılması için bimer üzerinden bağlı olduğumuz bakanlığa dilekçe gönderdim said: Kurumumuzda 399 sayılı Kanun hükmünde kararname kapsamında sözleşmeli personel isdihdam edilmektedir. Sözkonusu kararnamede Yüksek lisans yada doktora yapan personele öğrenimi süresince izin verilmesine ilişkin bir düzenleme mevcut değildir.Ancak yüksek lisans ya da doktora öğrenimi gören personele, yıllık izin, mazeret izni v.b. gibi izinler kullandırmak suretiyle akademik öğrenimlerini sürdürebilmeleri için azami kolaylık gösterilmekte olup bunun dışında Kurumumuzca yapılacak bir işlem bulunmamaktadır. Bilgilerinizi rica ederiz.
Öne çıkan mesajlar