Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minority Report 22 Kasim'da 21:50'de KanalD'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarin minority report var arkadaslar. filmi izlememistim nasil keserler mi yayinlarken.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Mesaj tarihi:
Yok kesilecek bisey ama sanki tvde verdiler gibi geldi ben sinemada da izledim ama tv de verdi sanki yav.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
Güzel film zevkle 5. kez izlenir[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
allam ya başladı salak film.
Başından saçma bikere 2054 yılında katilin ismi tahta topa yazılıyo.. Git ekrana yaz kardeşim..iki saat borulardan geçiyo falan delircem ne saçma..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
hsktr kacirdim, hsktr malcolmi da kacirdim. konu tv olunca her boku kacirabiliyorum. biri spo seklinde filmi anlatabilir mi kouyu biliyorum da neler oluyor fela filmde bilmiyorum.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
minority report da simdi bitti. boktan[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
konu guzel ama tvde seyremedigimden midir yoksa filmin basini kacirdigimdan midir bilemicem bayagi bi sıkıldım.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...