Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Geçenlerde bi bölümdü, hapisten çıkmış zengin iş adamı bardan kaldırdığı 1.50 boylarında 2 tane paçozle hobbit ile evine gidiyordu. Komik dizi vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Rhom said: Geçenlerde bi bölümdü, hapisten çıkmış zengin iş adamı bardan kaldırdığı 1.50 boylarında 2 tane paçozle hobbit ile evine gidiyordu. Komik dizi vesselam. Ne 1.50'si abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bari 100. bölüm final olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 altı üstü film ama beni en çok etkileyen filmlerin sanırım başında geliyor...bittiği zaman sanırım uzun bir süre eski bölümleri izleyip duracağım...işin enteresan tarafı eşimle benim film zevklerimiz hemen hemen hiç uyuşmazken birlikte izlediğimiz 2 filmden birisi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 filmi de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben bu diziyi hiç seyretmedim de o pis bıyıklara nası katlanıyosunuz , ya çorba içme sahnesi olsa dizide veya köpüklü ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 SeaGle said: dizi. ya olm ne fark eder...dizi film diyeyim o zaman da rahatla. allaam yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Osuran_boğa said: ben bu diziyi hiç seyretmedim de o pis bıyıklara nası katlanıyosunuz , ya çorba içme sahnesi olsa dizide veya köpüklü ayran o yüzden ikisini içmiyor...bul bol bira ve rakı çekiyor komser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 KuddusiMavra said: SeaGle said: dizi. ya olm ne fark eder...dizi film diyeyim o zaman da rahatla. allaam yaa... Ya yok abi bişeyden değil de film film deyince yeni film haberlei çıktı diye heycan oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 varmış ama yeni film...diziyi ucu açık bitirecekler ve sinema filmiyle de hikayeyi tamamlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 SeaGle said: KuddusiMavra said: SeaGle said: dizi. ya olm ne fark eder...dizi film diyeyim o zaman da rahatla. allaam yaa... Ya yok abi bişeyden değil de film film deyince yeni film haberlei çıktı diye heycan oluyor insan. http://www.sefainan.com/hd/article/703.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Harbiden lan dövecek gibi çıkış yaptı adam, kendimi çok yanlış anlaşılmış hissettim hemen geri vitese takıp anlattım sfgsdgs Geçen film ortalama bi seviyedeydi, umarım yeni film biraz daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 dizi devam etsin ya film mi bekleyeceğiz devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar