cantug Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Eleman DJ 17 yaşında... Dünyaca tanınıyor Çok iyi müzik yapıyor Vip Kesimler tercih ediyor dinliyor. Nediyorsunuz ? https://soundcloud.com/dannyavila http://www.djdannyavila.com/ Bencede çok iyi yapıyor işini eleman 17 yaşında ne kız çekiodur ... Ben ise 17 yaşımda yeni başlamıştım oynaşmaya 19-20 yaşımda bikaç yere çıktım dj olarak okadar :) şimdi ofiste oturur dururuz haha edit: saklfjsaklfsa Neden david villa yazdıysam sakfjasklfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 17 yaşında pipimin yerini bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bi magazin haberine göre 18 yaş altında sevgilisi olmamıi hiç :) zaten yasak yani ispanya doğumlu eleman gerçi ama bilemem dünyanın heryerinde gidip event larda çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Llama said: 17 yaşında pipimin yerini bilmiyordum siz çıldırmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 niye güncel başlıklarda david villa yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Editimi oku :) bende anlamadım neden acaba diye çok düşündüm :) bu arada.... WTFFFFFFFF Yanındaki Deniz Koyu Türk Kardeşimiz yeni öğrendim sağlam DJ lerden yurtdışında oda ünlü baya sağda solda çıkıyor ... LAN hayatımı yaşıyorlar ya pff edit:Yandaki dediğim sağdaki... Deniz koyu ya yeni KOnu açılmaya değermiş hani :) hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar