RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 build ve release management yapmış birisi varmı aramızda acaba ?
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Asıl soruyu sorsan da cevap versek bence daha çok işine yarar. "Evet yapmış birileri var" diye cevap verip bir daha bakmamak çok olası. Malum, herkesin işi gücü var; her daim buraya bakıp cevap veremiyor. ---- Yanlış sorulara verilen cevaplar insanlara hem vakit kaybettirir hem yanlış yönlendirir. Sen şimdi asıl sorunu sormuş olsaydın, ben konuya baktığımda soruna cevap verirdim. Ama sen "o var mı?" gibi saçma bir soru sorduğun için, "evet var" diyoruz. Bir daha ne zaman bakarım bilinmez; sen sorunun cevabını alır mısın hiç bilinmez. Abi tavsiyesi, derdini söyle.
antiban Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 onlara asla laf anlatma önce seni kendi seviyelerine çekerler ve sonra tecrübeleriyle yenerler.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 özelden açıklama yaptım abi
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 visual studio da var build release ama tek tus yani, anlicak bisidemi varmis lan bunun sdfdsfsdf
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 2 haftada bir release çıkıldığını varsayalım. Aynı program üzerinde 100 kişi değişiklik yapıyorsa, hepsi farklı zamanlarda sonuçlanacaksa nasıl ilerleyebiliriz, reyou, biraz anlatsana.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bknz, branching-model ve continous integration.
sharky Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Soruyu ısrarla buradan sormamış. Pek verimsiz bir araştırma olmuş.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 konu hakkında fikir sahibi olan insanları filtrelemekti amaç baştan. Genel değil spesifik bir soru sorsam ortaya , 10 kişinin 9'u boş konuştuğu için vakit kaybettiriyorlar. not:ilgili kişilere özel mesajlar gitti.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 senin topic'in en baştan gereksiz oluyor bir kere kurduğun mantıkla çünkü forumu okuyan herkes için gereksiz. içerik değersiz ve sonuca gitmiyor. haliyle bu topic gibileri engellemeli en başta.
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 riglous said: 2 haftada bir release çıkıldığını varsayalım. Aynı program üzerinde 100 kişi değişiklik yapıyorsa, hepsi farklı zamanlarda sonuçlanacaksa nasıl ilerleyebiliriz, reyou, biraz anlatsana. sen anlat iste biliyosan, ben bilmedigimi soledim mesajimda :)
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 soruyu hala sormadigin icin tamamen gereksiz bir konu, kit. sorulariniz direk sorun arkadaslar, korkmayin.
Öne çıkan mesajlar