RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 build ve release management yapmış birisi varmı aramızda acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Asıl soruyu sorsan da cevap versek bence daha çok işine yarar. "Evet yapmış birileri var" diye cevap verip bir daha bakmamak çok olası. Malum, herkesin işi gücü var; her daim buraya bakıp cevap veremiyor. ---- Yanlış sorulara verilen cevaplar insanlara hem vakit kaybettirir hem yanlış yönlendirir. Sen şimdi asıl sorunu sormuş olsaydın, ben konuya baktığımda soruna cevap verirdim. Ama sen "o var mı?" gibi saçma bir soru sorduğun için, "evet var" diyoruz. Bir daha ne zaman bakarım bilinmez; sen sorunun cevabını alır mısın hiç bilinmez. Abi tavsiyesi, derdini söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 onlara asla laf anlatma önce seni kendi seviyelerine çekerler ve sonra tecrübeleriyle yenerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 özelden açıklama yaptım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Oyun topic'i sandim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 visual studio da var build release ama tek tus yani, anlicak bisidemi varmis lan bunun sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 2 haftada bir release çıkıldığını varsayalım. Aynı program üzerinde 100 kişi değişiklik yapıyorsa, hepsi farklı zamanlarda sonuçlanacaksa nasıl ilerleyebiliriz, reyou, biraz anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bknz, branching-model ve continous integration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Soruyu ısrarla buradan sormamış. Pek verimsiz bir araştırma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 konu hakkında fikir sahibi olan insanları filtrelemekti amaç baştan. Genel değil spesifik bir soru sorsam ortaya , 10 kişinin 9'u boş konuştuğu için vakit kaybettiriyorlar. not:ilgili kişilere özel mesajlar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 senin topic'in en baştan gereksiz oluyor bir kere kurduğun mantıkla çünkü forumu okuyan herkes için gereksiz. içerik değersiz ve sonuca gitmiyor. haliyle bu topic gibileri engellemeli en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 riglous said: 2 haftada bir release çıkıldığını varsayalım. Aynı program üzerinde 100 kişi değişiklik yapıyorsa, hepsi farklı zamanlarda sonuçlanacaksa nasıl ilerleyebiliriz, reyou, biraz anlatsana. sen anlat iste biliyosan, ben bilmedigimi soledim mesajimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 soruyu hala sormadigin icin tamamen gereksiz bir konu, kit. sorulariniz direk sorun arkadaslar, korkmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar