sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Wx6j2I8v2Z0 horror adventure. hayatta fail etmiş bir hemşirenin depresif modu ve nerede ne review okusam herkes "muhteşem, inanlımaz, müthiş, olay bitmiş" falan demiş. bu kadar bağlandığım hikaye olmadı bugüne kadar falan diye yazmış herkes. demosunu indiriyorum şu anda. demosunu indirip deneyebilirsiniz, 300 mb sadece. oyunu satın da alabilirsiniz 7 dolar: www.thecatlady.co.uk Greenlight destekleyin: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=114327732&searchtext=the+cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ooo, konu ve karakter baya enteresan gozukuyor..bakalim detaylari bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 groupees anniversary bundleda vardı geçende, indirdim oynayacam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu kadar zombıeler falan varsa oyun sonu kadının hayal gucu ıle alakalı olabılır. Yoksa reality olmayan bir konu ınsanları zor baglar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 oyun çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Realease Date 2012 gözüküyor, yeni çıktı sandım. :) İndirime pek girmemiş herhalde bu, summer winter sale zamanlarında hiç dikkatimi çekmedi. Late 90's/Early 2000's adventure oyunlarını anımsattı Steam'deki videosu, o tadı verecekse gideri var her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Gecen yil almisim daha yeni oynuyorum iste ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bunu windowed çalıştırabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 windowed falan bilmem ama baya guzel oyundu bu. Edvencircilar kacirmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 çoğiyi. sanitarium v2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar