Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 axedice said: Onun yerine 6 parça earth seti alıyorsun, lvl8 bi barbarla kadaladan lut socks rollayıp kübe atıyorsun ve 3 kere leapleyip her leapte %800 daha fazla vuran earthquake + bouldertossla CD sıfırlayıp 70 olduğun gibi T10a akıyorsun. Bu sezonu oynayan diğer bütün barbarlar gibi. http://www.icy-veins.com/d3/barbarian-build-leap-earthquake-physical-with-might-of-the-earth-patch-2-4 Kemer ve bracer kadaladan, silah da crafttan gelecek. Yüzük şans işi biraz, ama geldiği gibi 50+ yaparsın rahat. Geriye işte itemları ancientlayıp biraz oynamayı öğrenip 70+ zorlamak kalıyor. eksikleri tamamladım bunla gidiyorum şu anda kemer de tamam.. sadece yüzük kaldı bi tane (focus-restraint ikilisi kullanıcam sadece focus var) kemer olarak dread iron kullanıyorum,bracer strongarm var.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 skular lazim bracer strong arm yerine
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Narius said: İlk karaktere veriyor beleş seti sadece. Gerçi Sezon başı olayı bilmeyen de çoktu. Düzeltelim ilk karaktere vermiyor aslında. Gelen ingame maili saklayıp, istediğin karakterde açabilirsin.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Aluriel said: skular lazim bracer strong arm yerine düşmedi anasını satayım bitürlü :(
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Yok mu akil verecek barbar ustadlar. Sezon 10 da yine barbar oynariz. Hangi set hangi skill buildleri.
Öne çıkan mesajlar