Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 axedice said: Onun yerine 6 parça earth seti alıyorsun, lvl8 bi barbarla kadaladan lut socks rollayıp kübe atıyorsun ve 3 kere leapleyip her leapte %800 daha fazla vuran earthquake + bouldertossla CD sıfırlayıp 70 olduğun gibi T10a akıyorsun. Bu sezonu oynayan diğer bütün barbarlar gibi. http://www.icy-veins.com/d3/barbarian-build-leap-earthquake-physical-with-might-of-the-earth-patch-2-4 Kemer ve bracer kadaladan, silah da crafttan gelecek. Yüzük şans işi biraz, ama geldiği gibi 50+ yaparsın rahat. Geriye işte itemları ancientlayıp biraz oynamayı öğrenip 70+ zorlamak kalıyor. eksikleri tamamladım bunla gidiyorum şu anda kemer de tamam.. sadece yüzük kaldı bi tane (focus-restraint ikilisi kullanıcam sadece focus var) kemer olarak dread iron kullanıyorum,bracer strongarm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 skular lazim bracer strong arm yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Narius said: İlk karaktere veriyor beleş seti sadece. Gerçi Sezon başı olayı bilmeyen de çoktu. Düzeltelim ilk karaktere vermiyor aslında. Gelen ingame maili saklayıp, istediğin karakterde açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Aluriel said: skular lazim bracer strong arm yerine düşmedi anasını satayım bitürlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Yok mu akil verecek barbar ustadlar. Sezon 10 da yine barbar oynariz. Hangi set hangi skill buildleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar