borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 GTX 680 AMP GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI(ZOTAC) beyler ihtiyacım oldugu için satıyorum abuk subuk yorum yapmayın lütfen 100 verim 200 verim filan aha burda 0ı var inceleyin forumlarda yorum okuyun filan aletin ne iş yaptığını çözün http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60102-10p-gtx680-amp-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61580 kutusu garantisi vs alayı sağlam 5. ayını doldurmadı öle zorlayacak bişeyde olmadı kartı dotadır diablodur vs oynandı bi süre hepsi o ankara içi satış dışarısı bozar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 benim bildiğim satıcı ikna etmeye çalışır ürünü anlatır ben neden kendi kendime inceleyeim araştırma yapayım ne anlamı kaldı satıcılığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 çok acaip ürün ekran kartlarının skunk olanı diyeyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Valla çok pahalı kart 0'ı pahalı tabi eh seninkide bin liradan aşşa değildir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 900e bırakıyorum çok memnunum aslında ... diğer konuda mevzudan bahsettim paraya sıkıstım yarın evi bosaltıcam(bir arkadasın evine tasıcam eşyaları vs) onun için satıyorum beklesem 1200 e bile satarım dün baktım 1400dü kart bugün 1550 olmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 borsadan hızlı artıyormuş kartın fiatı bence bir kaç tane daha al yatırım yap bundan baya kar edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 takip et gör dostum dolarlamı ilgili artış bilmiorum ama dün baktıgımda dediim gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 teklifim hala geçerli. gayet memnun kalırsın alışverişten de, Şak diye eline geçer para anında. yok kaynımdan alıcam, yok dayım 100 lira eksik verdi gibi bahaneler bizde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 buzdolabıyla takas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Esh said: teklifim hala geçerli. gayet memnun kalırsın alışverişten de, Şak diye eline geçer para anında. yok kaynımdan alıcam, yok dayım 100 lira eksik verdi gibi bahaneler bizde olmaz. sen ne teklif yaptin ona gore bisi dicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 satıcıya sor abi, şimdi aynı malı iki kişi istiyosak üstü kapalı teklif yapıp ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hahaa sanki arazi falan aliyoruz ya ihale acildi sffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 murderyamf said: buzdolabıyla takas? çift kapılıysa düşünebilirim yaw amk tamam güzel taşşak filan işleride orda yazmışım demi 1 konuyada deymesin şu taşşağınız olmuormu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Esh said: teklifim hala geçerli. gayet memnun kalırsın alışverişten de, Şak diye eline geçer para anında. yok kaynımdan alıcam, yok dayım 100 lira eksik verdi gibi bahaneler bizde olmaz. dostum 750 ederi değil aletin donanımhaberde orda burda işin çakalı olmuş iş yapamayan ne kadar bilgisayarcı varsa onu bunu düdüklüyor orda 800e satıolarmış ordan aldığın malzemeyle için rahat edecekse 50 lira ben sana vereyim pazar günü 800e al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 750 önermek de mezarcılık be o karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Wyand said: 750 önermek de mezarcılık be o karta. kullanacak insan 150 lira daha koyar alır zaten kartı biliyorsa dostum muhtemelen arkadaş satmak için düşünüyor daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 800 e tanıdık adam satıyo zaten. sen 750ye bırakıyosan yarın alıyım. keş para. 3 tane 680 satılıyo dh da su anda hepsi 800 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 750 ederi diye ben diycektim de demedim sdf sıfırı da ayrıca 1500 civarı değil, vatanın %25 bindirimli fiyatlarına kanmayın http://www.kocpa.com/Urun/Zotac-GTX680-AMP-2GB-256Bit-DDR5-16X-pmu3558.html dh da da 800 e satamıyorlardır o kartı emin ol , satan da ln2 sinden waterboxına anasını bellemiştir o kartın neyse bu kadar yeter / balta off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 acı ama gerçek 2. el olunca fiyat böyle oluyor yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 dostum bol şans tanıdıktan alacağın kartla ben 900den aşağı düşünmüyorum ilgilenen varsa belki öledir 2. el biraz düşer fiyat tabi vatanın fiyatlarına kanmak filan deil mevzu daha ucuza satan bir yer biliorsan bi linkle bende bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yukarda linklenmişi var dur bi daha daha güzelini linkliyim http://www.teknofiyat.com/?search=ZOTAC+GTX680+AMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1300müş ordaki fiyat 400 lira daha ucuza aynı kartı alacaksın ne diim daha 400 lira ii para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yanlış anlaşıldım ben alıcı değilim baltacıyım :P şaka bir yana 900 e çoooook zor satarsın o kartı hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 borcbatagi said: dostum bol şans tanıdıktan alacağın kartla ben 900den aşağı düşünmüyorum ilgilenen varsa belki öledir 2. el biraz düşer fiyat tabi vatanın fiyatlarına kanmak filan deil mevzu daha ucuza satan bir yer biliorsan bi linkle bende bakayım bak dh a da başlık koymuşsun. 825 liradan aşağı düşmüyorum diyen bi adamla 4 sayfa taşak geçtiler ve kart 4 aydır hala satılmadı. adam inadım inat diyo. sen de onun yolundan ilerleyebilirsin, adam gayet xp aldı ama hala genkleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 esh sittir et gpu yu sana su soutma satiim 450 euro ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar