Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasadan vazgeçtim ekran kartımı satıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GTX 680 AMP GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI(ZOTAC)

beyler ihtiyacım oldugu için satıyorum abuk subuk yorum yapmayın lütfen 100 verim 200 verim filan

aha burda 0ı var inceleyin forumlarda yorum okuyun filan aletin ne iş yaptığını çözün

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60102-10p-gtx680-amp-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61580

kutusu garantisi vs alayı sağlam 5. ayını doldurmadı öle zorlayacak bişeyde olmadı kartı dotadır diablodur vs oynandı bi süre hepsi o ankara içi satış dışarısı bozar beni...
Mesaj tarihi:
benim bildiğim satıcı ikna etmeye çalışır ürünü anlatır ben neden kendi kendime inceleyeim araştırma yapayım ne anlamı kaldı satıcılığın
Mesaj tarihi:
900e bırakıyorum çok memnunum aslında ... diğer konuda mevzudan bahsettim paraya sıkıstım yarın evi bosaltıcam(bir arkadasın evine tasıcam eşyaları vs) onun için satıyorum beklesem 1200 e bile satarım dün baktım 1400dü kart bugün 1550 olmuş ...
Mesaj tarihi:
teklifim hala geçerli.

gayet memnun kalırsın alışverişten de, Şak diye eline geçer para anında. yok kaynımdan alıcam, yok dayım 100 lira eksik verdi gibi bahaneler bizde olmaz.
Mesaj tarihi:
Esh said:

teklifim hala geçerli.

gayet memnun kalırsın alışverişten de, Şak diye eline geçer para anında. yok kaynımdan alıcam, yok dayım 100 lira eksik verdi gibi bahaneler bizde olmaz.

sen ne teklif yaptin ona gore bisi dicem ben
Mesaj tarihi:
murderyamf said:

buzdolabıyla takas?

çift kapılıysa düşünebilirim
yaw amk tamam güzel taşşak filan işleride orda yazmışım demi 1 konuyada deymesin şu taşşağınız olmuormu yani?
Mesaj tarihi:
Esh said:

teklifim hala geçerli.

dostum 750 ederi değil aletin donanımhaberde orda burda işin çakalı olmuş iş yapamayan ne kadar bilgisayarcı varsa onu bunu düdüklüyor orda 800e satıolarmış ordan aldığın malzemeyle için rahat edecekse 50 lira ben sana vereyim pazar günü 800e al
Mesaj tarihi:
Wyand said:

750 önermek de mezarcılık be o karta.

kullanacak insan 150 lira daha koyar alır zaten kartı biliyorsa dostum muhtemelen arkadaş satmak için düşünüyor daha sonra
Mesaj tarihi:
800 e tanıdık adam satıyo zaten. sen 750ye bırakıyosan yarın alıyım. keş para.

3 tane 680 satılıyo dh da su anda hepsi 800 lira.
Mesaj tarihi:
750 ederi diye ben diycektim de demedim sdf

sıfırı da ayrıca 1500 civarı değil, vatanın %25 bindirimli fiyatlarına kanmayın

http://www.kocpa.com/Urun/Zotac-GTX680-AMP-2GB-256Bit-DDR5-16X-pmu3558.html

dh da da 800 e satamıyorlardır o kartı emin ol , satan da ln2 sinden waterboxına anasını bellemiştir o kartın

neyse bu kadar yeter

/ balta off
Mesaj tarihi:
dostum bol şans tanıdıktan alacağın kartla ben 900den aşağı düşünmüyorum ilgilenen varsa
belki öledir 2. el biraz düşer fiyat tabi vatanın fiyatlarına kanmak filan deil mevzu daha ucuza satan bir yer biliorsan bi linkle bende bakayım
Mesaj tarihi:
borcbatagi said:

dostum bol şans tanıdıktan alacağın kartla ben 900den aşağı düşünmüyorum ilgilenen varsa
belki öledir 2. el biraz düşer fiyat tabi vatanın fiyatlarına kanmak filan deil mevzu daha ucuza satan bir yer biliorsan bi linkle bende bakayım

bak dh a da başlık koymuşsun.

825 liradan aşağı düşmüyorum diyen bi adamla 4 sayfa taşak geçtiler ve kart 4 aydır hala satılmadı. adam inadım inat diyo.

sen de onun yolundan ilerleyebilirsin, adam gayet xp aldı ama hala genkleniyo.
  • Yeni Oluştur...