LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu hadise hakkında neler biliyorsunuz? çakralar, reiki olayları, çok da bir bilgim yok benim.. bugün kız arkadaşımn dün yaşadığı bir olayı dinledikten sonra, az biraz bilgim olan bu konuya merak saldım. akşam annesinin bir arkadaşı misafirliğe gelmiş. neyse, annesi arkadaşına, ailevi, kötü bir hadiseyi anlatmış. ve bunu takriben, salonda masanın üzerinde bulunan çay bardaklarından biri durduğu yerde un ufak olmuş. yani yere atıp kırılma da değil, üstüne çekiçle 4-5 defa vurulmuş gibi bir hale bürünmüş. bu kadın uzun süredir bioenerjiyle ilgili okuyup duruyor ve kendini geliştirmeye çalışıyormuş. bu enerjiyi ortaya çıkarmış ama kontrol etmesini tam öğrenememiş. kendisinin açıkladığına göre, arkadaşın annesinin anlattıkları onda negatif enerji olarak yoğunlaşmış ve o da bunu çay bardağına bilinçsiz bir şekilde aktararak, nesnenin un ufak olmasına sebebiyet vermiş. hikayelerden çok, konu hakkındaki bilgilerinizi merak ediyorum. tabi benim gibi sadece hikayeleriniz varsa konu hakkında aktarabileceğiniz, anlatabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Korktum valla. O kadını kızdırmaya gelmez.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bence var inanıyorum gördümde ama herkez yapamaz onu:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Staff gurubumla birlikte bizim evdeydik . neyse çay doldurdum tasarımcılardan birinin canı bişeye accayip sıkılmıştı ve sinirlenmişti. Neyse konuşuyoruz buna plastik bi bardak verdim boyle kafayı one koymuş ses çıkarmadan oturuyodu . Tam bardağı eline aldı yudumlicak elindeki plastik bardak bi anda cam gibi tuzla buz oldu . Hepimiz şaştık kaldık dumur vaaziyette .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çakraları açık olanlar negatif enerjiyi çok çabuk alıyorlar ve bundan korunmak için meditasyon yapmalılar. Söyle o kadına, meditasyon yapmayı öğrensin o kadar güçlü bir enerjisi varsa. Benim yok öyle bir olayım, bir ara üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum ama acelem yok şimdilik. Ancak kendime yetecek kadar insanın halini görebliyorum hede hödö... Ama bu yetiye sahip olan kişiler de var. Bir gün kapıyı açtım ve çok bed bir halimle içeriye girdim. Son derece güler yüzlüydüm ve insanların aklımda ciddi dertlerim olduğunu görüp de üzerime gelmelerini istemiyordum. Ama bu çakraları açık dediğim kadının beynine resmen krap girdi, beni oturttu, biraz toparlandı ve beni sorguya çekti... Örnek bir olay işte... Buna benzer duyguğum, gördüğüm ve hissettiğim olay çok var ama vücut enerjisinin madde üzerine etkisine hiç şahit olmadığım için inanasım gelmiyor. Gördüğüm zaman elbette ki kanım değişecektir.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben ufakken gitmiştim adam bana beynimi okumuştu bu daamın bir dergide röportajı vardı elektirik akımından eklenmiyorum filan demiş[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Annesinin arkadaşı olayı bitirdi beni. Herkesin yıllar önce depremleri bilen rasathanede bir arkadaş vardı..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla bana dedikleriniz urban legendden başka birşey gelmiyor. bu sırada chakra modası başladı. daha önce de meditasyon yoga rei-ki felan vardı. kademe kademe ilerliyoruz, yakında insanlar büyücülüğe başlarlarsa, hiç şaşırmam. magazin gazetelerde artık görürüz "hede hödö chakradan sonra büyücülüğe başladı vs" gibi haberler.. sadece bir bardağa bakmakla olacak kadar kolay işler mi bunlar? bir süre kafamı takmama rağmen ben niye yapamadım bunları? illa force sensitive meatball mu olmak gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: BombaciMulayim, 22 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: reiki olayları Reiki hakkında yardımcı olabilirim.Kitabı var bende www.reikievi.com'dan takip edin çok ilgilenen varsa[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 BURN THE WITCH![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 what da hell is goin on here?[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 The villagers have found the witch,mi lord![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 mi lord she is a poor girl she didn't do anything. please forgive her..[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Don't listen to this traitor , mi lord![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hade len butun koye vermis iste.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 (pishht, aga sen sus bakem yoksa ikimizide yakaçak bu mi lord hem adam ol cadı konseyine şikayet etmeyeyim seni..) Mi lord I am not a traitor...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 You are right mi lord.She EVEN slept with me! I'm the living proof that she is a bitch..oh sorry witch![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 i understood you but i just want to kill you, you damn nigga.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bonecrusher, her insanın yapamamasının olayı çakraların açık olmasıyla ilgili; yani bu kurama göre. bak bu çakralarla ilgili, unitynin ekşide yazdığı bi yazı buldum.direk koyuyorum buraya.(küfür var sanırım arada, onlar affola) çakra başlığından: "aptalca iliskilendirmelerle sacmalastirilip ilgilenecek ve kullanacak insanlarin yanlis kullanimlarla zarar gormesine mahal verilmemesi gereken bir cesit zimbirtidir. 1 - kicinizda bulunur, kuyruk sokumu. kirmizidir denir, hareket ile ilgili mevzular, bedensel saglik ve gucle ilgili bir zimbirtidir. zayifligi eksikligi, gucsuz vucut, korkaklik, tirsaklik, sagliksizlik gibi zimbirtilara yol acar. 2 - barsaklara denk gelen kisim. turuncu. benlikle ilgili muhabbetler. ego sorunlari buradan cikar iste. eksikse kisiyi hircin, agresif, egoist olmaya da itebilir, icine kapanik, sessiz, cekingen de. 3 - mide hizasina denk gelir. sari. toplumsal hissiyatlar benligin diger iletisim kurdugu varliklara karsi aldigi tavirlar. zayifligi toplumsal ortamlarda heyecanlanma, urkme, korkma gibi durumlara, tikanikligi da dupeduz bencillige benmerkezcilige neden olur. 4 - kalbe denk gelir. yesildir. sevgi olayi. bu kadar. dupeduz sevgi. ehehe. 3. un tikanikligi durumunda kisinin kendisine sevgi duymasina, acikliginda kisinin herkese sevgi duymasina meyillenir. 'ben asik oldum abi hoherehoherah ! ucuyorum !' diyorsaniz sonuna kadar acilmistir burasi. ayni zamana hissi olaylarin, duygusal olaylarin da kuvvetini belirler. 5 - bogaz. mavi. iletisim. zayif olursa kisi daha az konuskan, nispeten daha az iletisim kuran bir kisi halindedir. tikali ise soyleyecek birseyleriniz varmis da soyleyemiyormussunuz hissi verir. saglikli ve aciksa ferah bir sekilde iletisim kurulur. ayni zamanda baskalariyla, toplumla iliskilerde olcululuk, bilgece davranislar gibi seylere de etki eder. 6 - alin. gokmavisi mi oyle bir renk. birlik butunluk muhabbeti. en killi noktalardan biri. acilmis ise kendinizi normal insandan saymayin artik bambaska bir anlayisiniz var demektir. saglikli bir sekilde acikligi kisinin kendi ve kendi disindaki herseyi sonsuz bir butunlugun, coklu oluslarin parcasi olarak bir birlikte-olus hali icerisinde gorur. aman aman. teyyare olursunuz alimallah. zayifligi eksikligi, degersizlik, onemsizlik hissi seklinde hisler yaratir. tikanikligi da asiri onemlilik, kendini supermen olarak gorme, got kafalilik gibi sonuclara yol acar. bu noktasi saglikli bir sekilde acik olanlar, eger bu ve altindaki diger noktalar da asagi yukari kabul edilebilir saglik derecesinde ise maddeotesi paranormal seyirler olayina merhaba der. her tur enteresan vukuatiniz olabilir. bir de ormanda derler ki acilmasi durumunda kisiyi nirvanaya ulastiran nokta budur. 7 - basinizin tepe kismi. ta tepesi. mor. tum diger noktalarin aciklik, kapalilik durumlari ve kuvvet-zayiflik olarak durumlarina gore olan bir muhabbet. kisinin ozunun, karakterinin bir yansimasi, bir rengi, dokusu. aciklik kapalilik pek olmaz artik burada cunku asagidan gelen seylerden olusan bir fiskiyedir bir nevi. kuvvetli, saglikli bir durum dengeli, oturmus bir karakterin, ruhun ifadesi. dengelilik burada 'akillilik, usluluk, efendilik, boyle gandalf gibi bir dudagi yerde bir dudagi goktelik' degil. adam cilgin gibi bir adam olabilir, fakat karakterinin esasi budur, ve karakteri boyle tezahur eder. bu noktasi kuvvetli olan insanlar gotlerinde simsekler caktirirlar. toplum icerisinde hemen belli olurlar. 8 - basin tepesinden biraz yukarisi. beyaz. bos yerde ne ariyor demeyin varmis iste. nesenin, besleyiciligin bir noktasi bir nevi. daha fazla malumat yok. " bonecrusher, burada yazanlara göre, ilk 6 çakra açıksa, bu tarz bilinçli veya bilinçsiz psişik hadiselere girilebiliyor ucundan köşesinden. herhangi biri tıkalı veya kapalı ise olmuyor. bunları açmak, tıkamak, kapamak da meditasyon gibi hadiselerle yapılıyor. yanin kadının senelerdir okuyup, çalıştığı hadise bu hadise sanırım. veya tam bilmiyorum, belki de profesyonel bir yardım almadan, kendi başına bir haltlar ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Valla Reiki 1 kullanıcısıyım, vakti zamanında Bioenerji ile de ilgilendim.. Bir sürü çevrem olmuştu bu iş ile ciddi ciddi uğraşanlar şeklinde.. Gel gelelim çay bardağının bioenerji ile patladığına inanmak biraz zor.. Genelde havalı bardak yapıyorlar.. Çay koyduğunuzda ( ya da oda sıcaklığı hızlı yükselmişse ( yanına çaydanlık falan konmuşsa örneğin )) hava genleşerek, kuvvet camın mukavemetini aşınca, patlama olayları gerçekleşebiliyor.. Ya da camda çatlak varsa, buradan patlamalar olabiliyor.. Ama bioenerji ile patlatma olayı.. İlk defa duydum.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bir çuval fındık fıstık lazım bize... Tepe tepe kullanırsınız. MSN falan neyinize yetmiyordu? edit: lafım son iki mesaja değildi elbet[signature][hline]shotokan kedisi [Bu mesaj Kendercik tarafından 22 Kasım 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Fındıkh....hmmm.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu arada çakra makra diyorsunuz. Bir reiki ustası tarafından insiye edilmiş bir reiki kullanıcısının çakraları kısa süre içinde açılır. Ama bu çakraları açmanın tek yöntemi Reiki demek değil. Evet çakralar açıldığında kişinin kişiliğinde ve yaşadığı olaylarda bazı enteresanlıklar olur ama, bu gördüğüm çay bardağını patlatırım, elime gelen kaşığı bükerim tadında değil.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 suçluyum pişmanım bi daha yapmayacam (yalannnn....)[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar