Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Fiyat belirleme - satılabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
borcbatagi said:

bende satmaya çalışıyorum 5. ayını doldurmadı pc ama ölü fiyata bile gitmiyo milletce çok fakiriz ... :( bol şans

onla ilgisi yok pc çok uber olmadıkça 2. eli para etmez 1000-1500 tl bütçeyle ortalama sıfır bi pc toplanıyor ztn burdakilerden daha iyi .
Mesaj tarihi:
Xenus said:

bende zaten titanium var da fatalitynin çok farkı var mı bilemedim

var.. ben titanium almıştım ilk başta.. geri verip fatality aldım. fark var.
Mesaj tarihi:
Diğer parçalar hakkında hep bilgi vermişim veya sitelerine link vermişim fakat HDD'den pek bahsetmemişim.

HDD 1 TB WD Cavier Black Sata 3.0 64 MB Cache olandır. Anakartın da SATA 3.0 desteklemesinden dolayı güzel performans göstermektedir.
Mesaj tarihi:
Eveeett monitör satıldı. PC ayırtıldı ancak ses kartını sisteminde çalıştıramadı ne yazık ki Redallhoor. Karttan dolayı bir sıkıntı olup olmadığını kart tekrar bana gelince anlayacağım ve eğer sıkıntı yoksa kartta, tekrar satışa çıkaracağım.
Mesaj tarihi:
Evet ses kartı elime geçti. Sisteme taktım ve sorunsuz biçimde çalışıyor. Sanırım arkadaşın anakartı ile bir uyumsuzluk filan oldu bilemedim.

Sözün özü ses kartı yeniden satışa çıkmıştır canlar. Ankara olursa elden deneyerek alabilirsiniz bu arada.

Kasa da hala satılık hayde !
Mesaj tarihi:
Eyvallah abi. Ayni sekilde sorunsuz oldu hersey. Gerci ticari olarak güvenilir oldugun forumdaki kanvas tablo cılgınlıgından belli. Bakalım biz de senin müşterin oluruz inşallah :)
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Eyvallah abi. Ayni sekilde sorunsuz oldu hersey. Gerci ticari olarak güvenilir oldugun forumdaki kanvas tablo cılgınlıgından belli. Bakalım biz de senin müşterin oluruz inşallah :)

inşallah, her zaman beklerim :)

@inc, en sevdiğim şey iş karşılığı iş'tir benim ya, para felan dönmesin ortalıkta. Ben becerdiğim işi yapayım, karşımdaki de becerdiği işi :)
  • Yeni Oluştur...