Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 borcbatagi said: bende satmaya çalışıyorum 5. ayını doldurmadı pc ama ölü fiyata bile gitmiyo milletce çok fakiriz ... :( bol şans onla ilgisi yok pc çok uber olmadıkça 2. eli para etmez 1000-1500 tl bütçeyle ortalama sıfır bi pc toplanıyor ztn burdakilerden daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Xenus said: bende zaten titanium var da fatalitynin çok farkı var mı bilemedim var.. ben titanium almıştım ilk başta.. geri verip fatality aldım. fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Monitör hariç 850'den aşşağı satmamanı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Hayırlısı bakalım. Bir kaç arkadaştan haber bekliyorum forum içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 serjuhan said: Güncel. Bu arada ses kartı ayrı satılabilir. Aldım oni ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aynen öyle :) PC için bugün sağa sola da ilan vermeye başlayacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Diğer parçalar hakkında hep bilgi vermişim veya sitelerine link vermişim fakat HDD'den pek bahsetmemişim. HDD 1 TB WD Cavier Black Sata 3.0 64 MB Cache olandır. Anakartın da SATA 3.0 desteklemesinden dolayı güzel performans göstermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Monitör de satıldı arkadaşlar. PC için devam edelim hayde! Patiye gitsin istiyorum, diğer parçalar gibi kasanın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Eveeett monitör satıldı. PC ayırtıldı ancak ses kartını sisteminde çalıştıramadı ne yazık ki Redallhoor. Karttan dolayı bir sıkıntı olup olmadığını kart tekrar bana gelince anlayacağım ve eğer sıkıntı yoksa kartta, tekrar satışa çıkaracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Evet ses kartı elime geçti. Sisteme taktım ve sorunsuz biçimde çalışıyor. Sanırım arkadaşın anakartı ile bir uyumsuzluk filan oldu bilemedim. Sözün özü ses kartı yeniden satışa çıkmıştır canlar. Ankara olursa elden deneyerek alabilirsiniz bu arada. Kasa da hala satılık hayde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Satıldı efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 MUTLU SON Erler Film Sundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Haha saol öyle oldu valla Babacum :) Not: ses kartı satılmadı, sonra ayrı başlık açıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 monitoru de ben aldım arkadaştan. gayet güven veren bir arkadaş tavsiyeler benden :) hızlı kargo, sorunsuz hizmet, teşekkürler serjuhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Eyvallah abi. Ayni sekilde sorunsuz oldu hersey. Gerci ticari olarak güvenilir oldugun forumdaki kanvas tablo cılgınlıgından belli. Bakalım biz de senin müşterin oluruz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi su olay cok iyiymis adam senin esyani aliyo sende onun musterisisi olucaksin kotu degil bu sekilde olsa ekonomi off dunyada herkez zengin olur 1-2 fakir olsun ki ayrim yapilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 serjuhan said: Eyvallah abi. Ayni sekilde sorunsuz oldu hersey. Gerci ticari olarak güvenilir oldugun forumdaki kanvas tablo cılgınlıgından belli. Bakalım biz de senin müşterin oluruz inşallah :) inşallah, her zaman beklerim :) @inc, en sevdiğim şey iş karşılığı iş'tir benim ya, para felan dönmesin ortalıkta. Ben becerdiğim işi yapayım, karşımdaki de becerdiği işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar