ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Aynı battle net hesabı içerisinde 2 adet cataclysmli wow hesabı bulunan (1i martın 11ine diğeri martın 12sine kadar açık) satılıktır. EU Outland serverında 66 monk ve 82 paladin var. Fiyat 40 tl. Daha önce burada satılan bir accountu almak için bu hesabı açtığımdan mütevellit pek de güvenilir biri gibi görünmesem de wow-turk şuradan da ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fiyatı 35 liraya çektim, duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 arkadaşa güvenebilirsiniz, alışverişimiz oldu daha önce :) geldi, nakit verdi, aldı, gitti, temiz çocuk ^^ meov ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Lectre said: arkadaşa güvenebilirsiniz, alışverişimiz oldu daha önce :) geldi, nakit verdi, aldı, gitti, temiz çocuk ^^ meov ben bu arada. Sagolasin :) fiyat 30 tl bu arada, alin da bitsin derdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 UP! aşağılarda kalmış ilan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yok mu alan? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 İlan yine gerilere düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezekielgraves Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Satılmıştır, danke schön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar