Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Viktoria Plzen - Fenerbahçe | 07.03.2013 @20:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

abi selcugu çiarsa gençlerden birini alsa fb kontrollü futbolla dikine oynayarak öttürürdü
80 de degisikliklere baslayip iki forveti oyundan aldin hadi webo sakatlandi da çikti tamamda sadece 'ulan balina golü attik yatalim' dan baska bisey degil zaten aykutun futbol anlayisi

galatasarayliyim fb nin su kupayi almasini gercekten istiyorum kötülemek için falan degil yorumlarim
ayrica fb tivide lig sampiyonlugunu kutluyorlar yarim saattir neyin kafasiysa
Sosyal ağlarda paylaş

mac acayip sıkıcıydı sadece uzaktan sut vardı yani sonucta. plzen de iyi savunmaya karsı hucum edemedi.

isallah haftaya bizde boyle sıkıcı bi futbolla 0-1 alır ceyrek finale cıkarız tek dilegim o.

Nasılsa yarın obur gun bu takım yarı finale cıksa kimse macın sıkıcılıgını hatırlamıycak yarı final hatırlanıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kapanan bir lazio'yu açabilicegimizi düşünmüyorum.. elenir elenmesine ama aykutla evinde lazioya 2 fark 3 fark nası yapıcan.
1 yazdımı adam hemen al forvetleri al al al yapıyo..
O lazio 2 tane atar bize italya'da 30 dk deliririz spartak maçı gibi.

bu kadar konusuyoz kesin lazio çıkıcak bize.. insallah ben yanılırım ve geçeriz lazioyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener kristiyanla flnda yürür bu yolda.

Yürümesine yürür de, teknik adamın otoritesi olucak biraz.
Kristiyan öyle sallana sallana adamları izleme işini türkiyede diğer takımlarda yapsa, %95'inde dakikasına kesik yer, fırça yer, bi daha yapamaz o hareketi.

Bi tepki yok ki adam aynı şekilde devam. Kırk yılda bir sow'un kastırıp pozisyon yaratıp vurduğu top döner de önüne düşerse gol atıp göz boyuyor işte.

Hani şu forvet hattını adam gibi kullansa, sowu tirübüne kadar yaslamasa, ortayı selçuğa fln emanet etmese fener zıplaya zıplaya gider şu yolda açıkçası da, takımı kullanan adam yok başta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...