aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Sparkcaster said: kuzey güneyi bıraktın mı şükrü 2. sezon hic bakmadim, turk dizisi kontenjanim isler guclerle dolu.
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fistan said: wilfred izleyen 1 kisi bile yok mu lan 3 bolum izledim ben de , sarmadi. Devam ediyor mu ki?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 devam ediyor wilfred bolumler ilerledikce sariyor sezonlar ilerledikce akiyor iyice yazin gelecek yeni sezon beklemedeyim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Firefly diyen yok. I am dissapoint
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 geçmişte izledikleriniz denseydi ohoooooo
zeper Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aa ben hep görüyordum burada da...bilim kurgu olacağını hiç düşünmemiştim=)hemen izleyeyim. GERGE said: Firefly diyen yok. I am dissapoint
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 BEHZAT Ç.'yi her zaman... Kuzey-Güney'i genellikle... Yalan Dünya'yı ara da sıra da... Öyle bir geçer zaman ki'yi ayda bir... Yabancı dizilerden de GAME OF THRONES, SPARTACUS... Ayrıca şu an HOUSE 7inci sezonun 16ıncı bölümüne geldim. edit: başlığı açan yabancı dizi tavsiyesi istemiş, şimdi okudum...olsun, bence BEHZAT Ç. pek çok yabancı diziyi döver.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 spartacus vampire dialeries walkind dead game of thrones
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GERGE said: Firefly diyen yok. I am dissapointdemesinler zaten izledikten sonra üzülüyor insan
Öne çıkan mesajlar