aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Sparkcaster said: kuzey güneyi bıraktın mı şükrü 2. sezon hic bakmadim, turk dizisi kontenjanim isler guclerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fistan said: wilfred izleyen 1 kisi bile yok mu lan 3 bolum izledim ben de , sarmadi. Devam ediyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 devam ediyor wilfred bolumler ilerledikce sariyor sezonlar ilerledikce akiyor iyice yazin gelecek yeni sezon beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Firefly diyen yok. I am dissapoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 geçmişte izledikleriniz denseydi ohoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aa ben hep görüyordum burada da...bilim kurgu olacağını hiç düşünmemiştim=)hemen izleyeyim. GERGE said: Firefly diyen yok. I am dissapoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 BEHZAT Ç.'yi her zaman... Kuzey-Güney'i genellikle... Yalan Dünya'yı ara da sıra da... Öyle bir geçer zaman ki'yi ayda bir... Yabancı dizilerden de GAME OF THRONES, SPARTACUS... Ayrıca şu an HOUSE 7inci sezonun 16ıncı bölümüne geldim. edit: başlığı açan yabancı dizi tavsiyesi istemiş, şimdi okudum...olsun, bence BEHZAT Ç. pek çok yabancı diziyi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 spartacus vampire dialeries walkind dead game of thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GERGE said: Firefly diyen yok. I am dissapointdemesinler zaten izledikten sonra üzülüyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Archer yazan olmamış :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar