Anubisath Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 3 hafta önce oyunu jelatinli sıfır şekilde satın aldım,,bitirdiğim için takaslamak istiyorum. Oyunun bölge kodu PAL olup sıfırdan tamamen farksız,kutulu kitapçıklı ve eksiksizdir. Aynı temizlikte,kutulu ve kitapçıklı olan diğer PAL 3DS oyunlarıyla takaslamak istiyorum. Öncelikli olarak aradığım oyunlar; Pokemon Black 2/Pokemon White 2 Kingdom Hearts - Dream drop distance Zero Escape - Virtue's last reward Tales of the Abyss Professor Layton and the Miracle Mask Kid Icarus Super Mario Land 3D New Super Mario Bros 2 Bunlar haricindeki takas tekliflerinizi de pm yoluyla iletebilirsiniz. Takas edilecek oyunlar arasında fiyat farkı olması durumunda takası resident evil + nakit şeklinde eşit kılabiliriz. Fotoğraflar; http://i.imgur.com/cddjWRt.jpg http://i.imgur.com/VpyF6qx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Peki neden almalıyız bunu? Yani neden bu oyun ve neden senden? Bize bu konuda neler söylemek istersin, farzet şuan karşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bu ürünü ben satsam ve sen de şu tavırla benim karşımda olsan bi tokat yerdin benden, no joke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: Peki neden almalıyız bunu? Yani neden bu oyun ve neden senden? Bize bu konuda neler söylemek istersin, farzet şuan karşındayım. Troll'lük müessesesini tam olarak kavrayamamış bir bitirim daha. Bırak o klavyeyi evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Neden pokemon oynuyorsunuz ismini duyunca bir tuhaf oluyorum .pokemon yok cin ali niyeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Magnum said: bu ürünü ben satsam ve sen de şu tavırla benim karşımda olsan bi tokat yerdin benden, no joke. allahtan sen satmıyorsun o zaman / iyi satışlar anub :) güncel kalsın diye şeyettim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 adamın başlığında gereksiz laga luga yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar