prozzak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hyr işin komiği tucson arabanın adı :) reklamlarında da öle sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Tusson diye okunuyo zaten c s yeri farketmiyo gördüünüz üzre =) boşwerin[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: DynamicK, 24 Ekim 2004 18:06 tarihinde demiş ki: tuscon zaten black yannış yazmış yok yaw tuscon falan değil, aha bakın sitesinden işte, bal gibi tucson :D http://www.hyundai.com.tr/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hmm eet ölemiş nese cnm google da bi tuscon yazınca biton sitede öle yazmış yani yannız degilim ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sevgili meslektaşım BlackRose bi gün gelir bende alırım şu 4x4 lerden. ama sana tavsiyem Touareg'dir. Dizel versiyonunu bizzat sürdüm ve hayran kaldım.o ne güçtür öyle inanamadım.dizel ve çok ağır bi araç olmasına rağmen 4. vitesteki ivmelenmesi koltuga yapıştırıyor insanı hayret ettim. bagaj hacmide xc90 ı bilmiyorum ama diğerlerinden geniş. hele arka koltuk kısmı yayla gibi.kesinlikle touareg derim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Fistan acaba o bahsettiğin 5 silindir olan dizel miydi yoksa 10 silindir olanı mıydı :D çünkü ikisi arasında dağlar kadar fark var, ben o anlamda çok şey beklemiyorum, ehliyetimi radar yüzünden 1 sene teslim ettiğim için artık "tame edilmiş" bir sürücüyüm ;) yoluna gitsin yeter yani :) bu arada land cruiser demişti bir arkadaş, bi de X5, bi kere LC'ın dizeli yok, eşşek kadar 4700 motora sahip ve benzinli, çok masraflı ve örneğin touareg MTV vergisi olarak yıllık 1.6 milyara falan gelirken bu 9 milyara çıkıyor nerdeyse, o yüzden benzinli ve motor hacmi çok yüksek bir araç düşünmüyorum artık 87 model RR'ımdan benzinin nasıl "sömürüldüğü" konusunda yeterli dersi aldım ;) X5 konusuna gelince, kuzenimde var ondan, iş ortağı ve kapı komşusuyuz, alıp böle paraleline park etmek istemem açıkçası :) ben önce alsaydım eyvallah da...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Ekim 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Black neden Dizel bir Range Rover düşünmüyorsun 0 hem eski tankının yeni nesline binmiş olursun :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 fx in motor sesi yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 güzel [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 26 Ekim 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Burası aracın bagajı sanırım...[Bu mesaj Ramocan tarafından 26 Ekim 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bu da iç mekan [signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo(Kaza Yaptım)-Buffbot-2L-ML6[Bu mesaj Ramocan tarafından 26 Ekim 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ve arka koltuklar [signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo(Kaza Yaptım)-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: BlackRose, 18 Ekim 2004 17:45 tarihinde demiş ki: cayenne'in öküz gibi fiyatı olmasa onu da düşünmedim değil aslında ama şöyle bişe var, iyi bir arazi aracı olabilir ama araçta bagaj diye bişe yok, iç hacim öyle göründüğü gibi yeterli değil bence, touareg'in de bagaj hacmi sanki diğerlerine kıyasla ufak gibi, mesela bu konuda land cruiser, sorento falan daha öndeler, çekişiydi, çıkışıydı cayenne daha iyidir tabi ona bişe diyemem çünkü sadece benzinli modeli var Yukarıdaki resimlerde görüldüğü gibi iç hacim ve bagaj açısından hiçbir problem yok.Cayenne S tabi ki ekonomik bir araç değil zaten Cayenne sahipleri dunu dert edicek durumda değiller.Performanslı kullanıldığında 44.5L/100km gibi bir rakama ulaşabiliyor ama verdiği hisi tarif etmek mümkün değil. Touareg'e sadece bir kez binebildim ama Cayenne ile teknolojik ortak olduğu için çoğu şey aynı sadece motor ve BG farklı...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo(Kaza Yaptım)-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sağol ramocan, tvde bir programda baya bir izledim bunu ben de, tabi ki o "his" manyak bir şeydir ama şimdilik mümkünse daha ekonomik bişe düşünüyorum :) ee fiyatı? diyeceksiniz, işte ben de bu çizgide bir ona bir diğerine bakmaktayım zaten, konuyu açmaktaki amacım da bu çizgiyi bir tarafa doğru geçmek said: KARAMURAT, 26 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki: Black neden Dizel bir Range Rover düşünmüyorsun 0 hem eski tankının yeni nesline binmiş olursun :) abi iyi diyosun da o hayvanların dizelleri (ki incelemedim bile RR'nin dizeli nedir ne değildir diye ;)) bile ekonomik değildir eminim bir kere silindir sayısı 4'ü geçince isterse su ile çalışsın ekonomik bir araç olmuyor :D sonra bi de işin her yıl "devletimiz çok yaşa" vergisi var, aynı araç aynı kasa ama biri V10 motor diğeri V5, arada 5 kattan fazla vergi farkı var :) (örnek touareg'in iki dizel seçeneği)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 BlackRose benim sürdüğüm sanırım 10 silindir olandı. Çünkü aldıklarında en pahalı olanını aldık filan diye artislik yapıyodu elemanın babası eheh.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: BOccOB, 26 Ekim 2004 20:33 tarihinde demiş ki: ...Ama bir Volkswagen ile Bir volvo kıyaslanamaz bence... yani? terazi hangisinden tarafa ağır basar diyosun? volvo sanırım, yanlış anlamadıysam[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Arkadaşımın babasında var Range Rover dizel. Yeni Transporter dan çok çok fazla yakmıyo diyo transporter 150 yakıyosa Rover 175 yakıyo demişti. Range Rover girerse o listeye XC90 korkup kaçar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 evet aslında RR'lerde TD5 dizel motor var gayet de performanslıymış insanlardan dinlediğim kadarıyla ama şu var, ben 4 sene boyunca 87 modelinin parçalarının pahalı olmasından o derece usandım ki kesinlikle düşünmüyorum o yüzden :D ön ve arkadaki range rover kabartma yazısının fiyatı 150 dolar mı ne artık gerisini siz düşünün ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 volvo volvo volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 vaolva xc90 tam olarak bekklentilerini karşılayacak bir araba, geniş iç mekanmı dersin, güvenlik mi, konformu, hepsi üst düzeyde. top gear da izlemiştim x5 ile karşılaştırıyordu adam. eğer ailece binilecek bir jip istiyorsanız volvo diyordu o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 De get ya =) Arka tasarımını bende beğenmiyorum ama geri kalanı çok çok hoş bence.. Ayrıca karizmasıyla da ezer diğerlerini =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Parası olanın görmemiş gibi jip aldığına katılmıyorum ama şimdik kendi fikrimi söylesem bu konuda hummer konusuna döncek. En iyisi tartışılmış kavgalar edilmişi dururken bunuda batırmayalım =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Stream, 19 Ekim 2004 23:56 tarihinde demiş ki: XC 90 im var. Oldukça konforlu ve performans açısından çok iyi bir araç. Çoğu zaman bu gece arabada mı uyusam diyip yatağımı hatırlayıp eve çıkıyorum ama kesinlikle bir gün yatıcam XC 90da. Sürüş bakımından yerden yüksekliği çok arabanın ani sağ/sol larda savuruyor kendini. Yanlış hatırlamıyorsam 250 nin üstünde beygiri olması lazım vede 2. viteste 140 ve maksimum 230 i rahat rahat görüyor. Kalkışlarda fena kopuyor torku abartı birşey. Tek dezavantajı ani sağ/sol larda arabanın fazla savurması. Teknolojik bakımdan iç dizayn süper. Yol haritası olmasına rağmen henüz Türkiye için yapılan bir yol haritası yok ama canım sıkılınca almanya-fransa arası yolculuk yapiyorum haritada :) Diğer markalar ve modeller hakkında yorum yapamayacam sadece XC 90 ı biliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. ehem... valla dediklerini bizzat şahit oldum aracın boyu bi 6 metre falan sanırım lol arka koltukları yatırınca içine at bile girebiliyor, bu açıdan touareg'den çok daha geniş bir iç hacme sahip, takla atma açısından çok büyük üstünlüğü var yine volvo'nun ama mesela ön kısmın nispeten daha yatık olması, sanki SW bir binek otoyu andırıyor (sadece ön kısmı ele alırsak) yani araç birden öne doğru basılmış, içinde de tavan yüksekliği açısından ferah bir his vermedi bana, buna rağmen fikrim volvodan yana yüksek oranda kaydı diyebilirim, bir dezavantaj da bakım ve işletim maliyetinin vw'e kıyasla daha yüksek olması ve daha az servisinin bulunması, onun dışında dizel motor açısından aralarında 10 bg gibi önemsiz bir fark, 340/400 nm tork gibi yine çok önemli olmayan bir fark var o kadar ama gelin görün ki şeytan "ulan ne gerek var böyle bir aracı sıfır almaya, git ikinci elini araştır ya da bekle, hatta git paşa paşa bi yeni kasa A3 al mis gibi" diyo, bakalım şeytanı daha ne kadar tekmeleyebileceğim... şu haftasonu birlikte otoshow'a gidecek birileri aranıyor bu arada ;) belki kararımı orada netleştiririm...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 düşünme bile volvo al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 blackrose sanirim sen arazide kullanicaksin en azindan en son attigin dinamit goruntulerinden onu anladim. Birincisi simdiye kadar okuugum butun yazilarda acikki touareg bekleneni veremiyor. Yani o paraya o hizmet tartisilir. Biliyorum x5 i hic dusunmuyorsun her ne kadar offroad i bilmesemde sehiricinde cok iyi. Infinitiye gelince amerikada kullanmistim super bir araba lexus in jipiyle beraber super ama velkain araziye gelirmi bilmem. Birde su var 100 kusur euro arabaya baglamak tercih tabi ama bu kadar para verilmisken benzinide dusunme derim ve Porsche a git biliyorsun touareg le tamamen ayni herseyi porsche un sadece ust kalip farkli ki porsche un karizmasi hicbirinde yoktur. Bu ara ben binek volvo sahibiyim araba cok saglam ama butun jipler saglam ve guvenlikli yani bir jip icin bir secim nedenimi bilmiyorum. Bu arada autshow a git bence bu hafta sonu herseyi yerinde incelersin bolece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar