Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Şu klasördeki dll'lere ihtiyacım var. Kendim de alırım almasına ama yönetici haklarım yok şu anda, portable tarayıcı hazırlamaya çalışıyorum. C:Program FilesMicrosoft Silverlight5.0.61118.0 Dll'ler "5.0.61118.0" klasöründe ama Windows'daki son versiyona göre klasörün numarası değişebilir. Gerekenler şunlar: agcore.dll coreclr.dll Microsoft.VisualBasic.dll mscorlib.dll mscorrc.dll npctrl.dll npctrlui.dll slr.dll.managed_manifest system.dll System.Core.dll System.Net.dll System.Runtime.Serialization.dll System.ServiceModel.dll System.ServiceModel.Web.dll System.Windows.dll System.Windows.Browser.dll System.Xml.dll System.Windows.RuntimeHost.dll
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi sen hep boyle ufak tefek DLL falan istiyosun, baya baya killanmaya basladim ben. Kesin alayimizin data'si var elinde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Netflix izleyeceğim, okuldayım. Silverlight dll'leri lazım işte.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Edindim dosyaları.
Öne çıkan mesajlar