Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 20 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: beyler kusura bakmayın ama ne alaka bi trabzonu yendik yine direk feneri asagılama çabaları içindesiniz şu an için tek gerçek var ligde lider biziz OK? hani nerde ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Kobe-, 20 Kasım 2004 22:23 tarihinde demiş ki: said: Naa, 20 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Galiba alexin iyi oynadıgı ilk mac felan oluo yada 2. ÖEH oha artık saçmalama be yavrucum.Adam bütün lig maçlarında döktürüo son 3 4 maçtır biraz daha ön plana çıkıo.Daha öncelerinde pek ön plana çıkmıodu ama attırıodu atıoduda.Bi tek şampiyonlar liginde kötü oynadı ona bişi diyemem. Bende bir fenerliyim ama olaya at gozlukleri ile bakmıorum senin gibi alexin dokturdugu bir mac solermisin bana sayet 2 calım atmak bir asist yapmak dokturmekse? Adamın orta alanda hic pres yapmayısı savunmanın S'sini yapmayısı Rakip takımın orta sahamizi yuruyerek gecmesinin sorumlusu Alex'tir. Avrupa maclarında da goruoruz akıllı futbol oynayan adamlar alexi 2dk oynatmıorlar vede verdigi acıklarıda iyi kullanıolar. Alex cok iyi bir oyuncudur kalitesi tartisilmaz fenere alıstıgında da kimse durduramıcaktır belki ama suan super dokturuo gibisinden konusmak anca kendini kandırmaktır.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 7 gol, 7 asist, sadece onun golleriyle alınmış 2 maç... Ben öeeaaah demeye devam ediyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sadece 2mac kazandırmak starlıksa 30 yasina merdiven dayamıs bir adam icin bunu soluorsak ben Kemale,Selcuga,Murata,Semihe,Mehmete acırım baska bisi solemıorum. ne zaman su yabancı oyuncu sevdasından kurtulcaksınız bilemiorum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 alex gelirken yaratılan havaya göre pek birşey değil bunlar. bir ara gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu geldiğini sanacaktık nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 na olm sen futboldan çakmıon.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yaw surda bir anket yapın yada istiyen bu konunun altına yazsın dusuncesini Soru: Alex Beklenenni Verebildimi (Geldigi gunden beri oynadıgı futbol) A)Hayir B)Evet Hadi Buyrun!![signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 20 Kasım 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 a)hyr Çünkü daha ülkeye alışamadı yeni yeni du bakalım..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 alexin alınma sebebi avrupada başarıydı yoksa lig için daha ucuzları da yeter o yüzden hayır. ama ligdeki performansı başarılı. büyük maçlarda oynamasa bile ligde kaç tane büyük maç var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ALex su an beklenenı tam olarak ts macında werdı fakat awrupada bıraz donuk[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yendik. Bitti.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ligde fenerbahçenin nobre ile beraber en iyi oyuncusu ama ligdede daha yarı performans gösterdi.Alışacak inş kolaymı brezilya futboluyla bizim futbolumuz aynımı ya.Şampiyonlar ligine gelince şampiyonlar liginde bütün futbolcular kötü oynuo alexinde kötü oynaması doğaldır.Şu defans olayına gelince alex zaten defans yönünden sıfır bi oyuncu.zaten o oynadığı mevki bakımıdndan forvetin arkası atağı yönelik orta saha diye alındı ve öle oynatılıor.Defans yönü zaten bekleyemezsin.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eeet Sidmi buraya yazı yazan arkadaslarım bir onceki sayfayi acıolar ve yazdıklarını tekrar okuolar vede benim yazdıklarımı okuolar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 o adam pres yapsa nolur atık bilmioyrum.adam zaten hücuma bütün topları o çıakrıo 2 kanada birden açılıo arada sıradada presde yapıo yapmıo değil.ama sürekli yapamaz abi oha derim.hödük te pires yapıo doru 2 kare koşuo sonra duruo yarım saat yürüo tabi yaş problemi.hödük defansa sadece kornerlerde defansa katkı amacıyla gelio boy avantajı var.Bknz tuncay bütün maç boyunca debelenio koşuo maçta hiç bişi yapmıo sadece koşuo sonuç yok bi kanat oyuncusunda olan hiç bi özellikler yok ne orta ne adam eksiltme vs vs.Sadece deli dana gibi koşuo o kadar.Oysaki alex adam teknik adam eksiltio ara paslar atıo ortalar açıo kesmece gibi soluyla şut çekio daha ne bide alıştımı..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Utanmasan Alex Hojdonkdan fazla defans yapıo dicen Hoojdonkun gecen sene cizgiden cıkardıgı toplar yeter sadece aman nankorluk yapmayalım.. Sozum sana deil kobe[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bi üste bak ben alex defans yapıo dedimmi?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 fenerin defansı kötü diyenler öne çıksın kimdi onlar? bide alex kim? diyen vardı.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Fenerin defansı iyi değil. Trabzonun ileri oyuncuları salaktı bugün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kim salaklaştırdı onları bugün :P bizim aslan defans :D eheh[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oh be sonunda.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Fenerin defansı berbat bi defans.Servet:Denyonun önde gideni gelen topu dikip karşı takıma vermekten başka bişi yapmıo.Bide her maç 5 kere ısk geçio ki bunardan birinde mutlaka gol yiyoruz.Luciano=Uzun boyunun avatajlıyla kafa toplarını alıo.topu defans 'tan çıkartırken iyi kullanamıo gitmesi lazım. Ümit Ozat=Kaptan bu oyuncuların içinden en iyisi.en azından bişiler yapmaya çalışıo azimli.bide adamı sol kanatta oynatmasa daum zorla solak yaptırldılar adamı.Bide daha az ileri çıkmaya çalışsın. Sağ bek(deniz,serkan balcı)SerkanBalcı=Bütün maç boyunca koşan bi adam sürekli koşuo başka bişi yapmıo,ileri çıkınca berbat edio.Deniz=Bişi söliyemiycem tam bi hödük.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Servet sizin defansta oldukça bence çok şansınız yok. Yani maça başlarken 10 kişisiniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sezon sonu yada sezon ortasında bi defans alıncak mış yabancı luciano fabiano 2side gidebilrimiş.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 alex henuz 3 mactir dogru oynatiliyor fenerbahce'de. elestirirken bunu goz onunde bulundurmadan yazmis herkes.arkasinda sadece aurelio'nun oldugu bir orta sahada ondan basari bekleyebilirsiniz ama ancak ligteki kolay maclarda on plana ciktigini gorebilirdiniz ki oyle oldu.direncli bir orta saha'nin onunde dedigim gibi son 3 mactir oynuyor ve bu adam baska turlu faydali olamaz hagi'nin arkasinda suat emre okan uclusu vardi zamaninda hatirlarsiniz.alex bir hagi'dir demiyorum burada ornek olarak veriyorum.avrupa'daki maclarda alex dokulmus diyenlere ise soruyorum avrupa'daki maclarda fenerbahce'de kim dokulmedi ? alex bir superhero mu ? goz var nizam var tamam kotu oynadi,asmaya gerek yok.fenerbahce takimi bir butun olarak sampiyonlar liginde basari saglayamadi.fenerbahce'nin oyun sisteminin degistigini bilmeyenler var sanirim,uyandirmis olayim onlarida.bu takimda alex olmasa dun orta sahada oyunun cok kritik bolumlerinde topa basabilecek adam yoktu.sampiyonluk yarisinda en onemli rakibin ile deplasmanda oynamissin adam macta cok guzel oynamis 2 gol var ikiside alex imzali,en zor dakikalarda oyunu agirlastirip rakip defansin cikmasini engellemis bir alex,tum atak organizasyonlarini basariyla baslatip yoneten bir alex vardi.evet ilk defa bu kadar faydali oldu , arkasindaki direncli kosan orta saha ile bundan sonraki maclarda devamini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 alex olmasa halimiz duman alexin yerine kim adam geççek ara pas aatcak kim süper ortalar yapcak sorarım size kim?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar