nameless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 işte böyle her sene böyle :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 koydular cocugu[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 belli .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sonuna smile koyarak gayet friendly bi msj atiyoruz hebe hube tartisamiyorsunuz diye gelip mesaj atmanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 walla Fenerbahçe ne biçim direndi öyle Filistin gibi :P bi ara ben gitti mac diyodum[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 alex hep böyle oynasa süper olur, bizim iddamız ligde değil zaten lig kolay..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 nerde iddialısınız? güldürsene bizi bi cevabınla..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eh brezilya milli takımına bile alınmamıştı AEHAEHAHE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 uefada[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 lol edit:ryan sana yazmadim ustundeki mesaja [Bu mesaj -Apex- tarafından 20 Kasım 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sampiyonlar liginde en iyi defans kategorisinde iddaliyiz... iddalarimiz asilsiz cikarsa mesul kabul etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Doğruu... Doğruları söylemek yüzsüzlük demi? AEHA! 2-0 yenildik noldu? haftadaki maça bakacaz biz yenildiğimiz maça 1 yıl boyunca ağlamayız HEHE ozaman bizde ilk Yabancı takım yenen takımız? Ne iş? alla alla şampıyonlar ligi görmedik diye bizi kötümü görüyorsunuz Ligde 0 puanla sürünüp de gelip burda konuşmanız ozaman sizde yüzsüzlük yapıyorsunuz? DEMİ!? WTF?!?!?!?! [Bu mesaj Erutan tarafından 20 Kasım 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 görende kendileri 10 şampiyonlar ligi 4 uefa almış zanneder ahkam kesiyo bide ben iddalıyım uefada , fener fener gibi oynarsa çok güzel sonuçlar alırızki bu seni üzer sanırsam neyse sen güledur.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ryan, 20 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki: görende kendileri 10 şampiyonlar ligi 4 uefa almış zanneder ahkam kesiyo bide ben iddalıyım uefada siz aldınız sanırım o kadar kupa ondan ahkam kesionuz etrafta? ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Erutan, 20 Kasım 2004 21:28 tarihinde demiş ki: siz aldınız sanırım o kadar kupa ondan ahkam kesionuz etrafta? ;P bana azıcık alaka göstersene şimdi ne bu ? ben ligle alakalı ahkam kestimki onada hakkım var deliler gibi kimse bişey diyemez, uefada iddalıyız diyorum bu mu ahkam kesmek ? değil. peki nasıl desem ahkam kesmiş olurdum ? uefayıda kesin alıcaz fener hepsinin eline verir. (hani öğren diye veriyorum bu örnekleri)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ryan abi şimdi doğruyu söyle her uefa bilmemne maçında kazandığınızda cıkıp böle abuk sabuk işler yapmanız böle saçma sapan konuşmanız deli ediyo bizleri yok bi juventus u yendiydiniz sonra nolduysa Mançıstırdan 6- 2 lik garip bi skorla :) yenildiniz peki sorarım juventusu yendiğinizde ahkam kesmiomuydunuz bizlere dayt yeneriz yıkarız biz bu grubu yıkarız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bul getir koy buraya o mesajımı bende trabzonlu olucam[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 genelleme yaptım sen değil bu deli ediyo bizleri kendinize Aşırı Gral hissediyorsunuz 1 numara zanledionuz ama değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Maç analizi=İlk başta trabzon taraftırını tebrik ettmek lazım . Eski trabzon traftarı deği oraya buraya saldıran taraftar değil. İyi oynadık çok iyi mucadele ettik sonuna kadar.Alex mükemmel oynadı.biz 10 kişiydik Trabzonn 13 kişiydi trabzon futbolcuları ve Selçuk Dereli adam tam denyo.Hakemliğine sokam onun.Sanki satılmış gibi maç yönetti.Nobre'nin atılmasına gelince ilk sarı kartı ağır hareket ettiği için vermiş.Ama normalde sedye ile çıkması lazımdı ama gene denyo Selçuk Dereli,2. sarı kart doğruydu alışkışlamması lazımdı.Rüştü iyidi sonlarda bazı salaklıklar yapsada.Onun dışında Trabzon 13 kişinin verdiği avantajla bastırdı biraz ama biz aslan gibi mücadele ettik.Trabzonda yattara kötü oynadı.Neyse bu maç çok önemli idi.Gs berabere kalması daha büyük avantaj oldu ts yede gs yede 5 puan fark attık.Hayırlı Olsun.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIK İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 beyler kusura bakmayın ama ne alaka bi trabzonu yendik yine direk feneri asagılama çabaları içindesiniz şu an için tek gerçek var ligde lider biziz OK?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hakem 2 taraf içinde çok rezil kararlar verdi. Helal olsun FBye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hemde 5 puanla :).bu arada alex 'e hayran kaldım.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. [Bu mesaj -Kobe- tarafından 20 Kasım 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Galiba alexin iyi oynadıgı ilk mac felan oluo yada 2.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hala Alex hakkında şüphesi olanlara ÖEAAHH diyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Naa, 20 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Galiba alexin iyi oynadıgı ilk mac felan oluo yada 2. ÖEH oha artık saçmalama be yavrucum.Adam bütün lig maçlarında döktürüo son 3 4 maçtır biraz daha ön plana çıkıo.Daha öncelerinde pek ön plana çıkmıodu ama attırıodu atıoduda.Bi tek şampiyonlar liginde kötü oynadı ona bişi diyemem.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar