paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben cd yazma programı arıyorum ama hem kullanımı basit olucak hemde ii bir program olucak windows xpninkini kullanıyordum 3 cdimi yedi 5 dakikada yok böyle bişi yardım ederseniz sevinirim:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Nero derim yani bana göre basit geliyor zaten türkçeside var sanırım[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Nero her zaman için ilk tercih bence de. Değişik bir şey istersen de RecordNow! diye bir program var, o da gayet güzel[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Nero forever...[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 120 percent alchol dene bi bakalim.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Nero da iyi alchol da iyi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 beyler nero dada sorun oluyor benmi yannış yapıyorum video cdsi hazırlıyım diyorum atıyorum videoları sorun çıkartıyor cdde sorun var diyor annamadım şu ameleye bi el uzatın be:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cd'ye bi seyler yazilmissa az da olsa, ya da bi yazma isleminin ortasinda cancel edilmisse kullanilmaz bi daha... (ya da ayarlari ona gore yapilmamissa) baska bi cd denesene/...?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hyr zaten bütün cdler yeni aldım hepsi boş yani bilgisayarı yedekliyorum 1 yıldan sonra format atıcam ama yok olmuo cdde hata var diyor benimde kafamı attırıo cdlerin hepsi aynı bazısını yazıo bazısını yazmıo bi cd 1 milyona gelio batarım böyle giderse:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yazmadiklarini aldigin yere gotur, adama bunlara yazmiyo degistirir misiniz de. degistirirse tesekkur et, degistirmezse, sen yanlis yapmissin gelip uyaniklik yapiyosun falan derse kafasina firlat bi daha da alisveris yapma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 clone cd[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ahuahu yok cdleri toplu aldım realden aldım galiba ama 2dir cdler yazılmıo fıttırdım yani[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 nero tek geçilir bu konuda[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: John_Petrucci, 21 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki: clone cd cok gordum clone cd'nin neronun hata verdigi islemlerde basarili oldugunu. denemekte fayda var.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valla aleti aldıımdan bu yana nero'yu kullandım yanında vermişlerdi cd'sini.Şimdiye kadarda bir sorun olmadı yani...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bende nero kullanıorum ama writerım uctu malesef nese kısacası bende nero tavsiye ederim simdilik bi sikayetim yok alcoholude denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Neroda şöyle bir şey var mp3lerle veri dosylarını aynı cdye atamıyoruz.Başka yerden cd çektirmiştim yazmıştı neden olmadıgını anlamadım.Bende o yüzden veri cdsine mp3 veya video atmıyorum:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben de nero derim ayrıca xp'nin kendi cd çekme özelliği var (sanırım sp2'de)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: YSidiousY, 21 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki: nero tek geçilir bu konuda +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Nero en sağlamıdır.Bide clone cd war.Eğer Xp warsa arkada$ların dediği gibi Xp'nin kendi yazma programı war ama berbat..Korumalı cdleri kopyalamaya kalkı$ırsan kopyalar fakat koruma olduğu için çalı$maz cd..[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Nero + Clone Cd kullan..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Deepburner deneyin, hem beleş hem nerodan daha güzel sanki.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar