Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd yazmak için program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben cd yazma programı arıyorum ama hem kullanımı basit olucak hemde ii bir program olucak windows xpninkini kullanıyordum 3 cdimi yedi 5 dakikada yok böyle bişi yardım ederseniz sevinirim:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
Nero her zaman için ilk tercih bence de. Değişik bir şey istersen de RecordNow! diye bir program var, o da gayet güzel[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
Nero da iyi alchol da iyi[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
beyler nero dada sorun oluyor benmi yannış yapıyorum video cdsi hazırlıyım diyorum atıyorum videoları sorun çıkartıyor cdde sorun var diyor annamadım şu ameleye bi el uzatın be:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
cd'ye bi seyler yazilmissa az da olsa, ya da bi yazma isleminin ortasinda cancel edilmisse kullanilmaz bi daha... (ya da ayarlari ona gore yapilmamissa)

baska bi cd denesene/...?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Mesaj tarihi:
hyr zaten bütün cdler yeni aldım hepsi boş yani bilgisayarı yedekliyorum 1 yıldan sonra format atıcam ama yok olmuo cdde hata var diyor benimde kafamı attırıo cdlerin hepsi aynı bazısını yazıo bazısını yazmıo bi cd 1 milyona gelio batarım böyle giderse:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
yazmadiklarini aldigin yere gotur, adama bunlara yazmiyo degistirir misiniz de. degistirirse tesekkur et, degistirmezse, sen yanlis yapmissin gelip uyaniklik yapiyosun falan derse kafasina firlat bi daha da alisveris yapma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Mesaj tarihi:
clone cd[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 21 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
clone cd

cok gordum clone cd'nin neronun hata verdigi islemlerde basarili oldugunu. denemekte fayda var.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything...
Mesaj tarihi:
Valla aleti aldıımdan bu yana nero'yu kullandım yanında vermişlerdi cd'sini.Şimdiye kadarda bir sorun olmadı yani...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
Neroda şöyle bir şey var mp3lerle veri dosylarını aynı cdye atamıyoruz.Başka yerden cd çektirmiştim yazmıştı neden olmadıgını anlamadım.Bende o yüzden veri cdsine mp3 veya video atmıyorum:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
ben de nero derim

ayrıca xp'nin kendi cd çekme özelliği var (sanırım sp2'de)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
Nero en sağlamıdır.Bide clone cd war.Eğer Xp warsa arkada$ların dediği gibi Xp'nin kendi yazma programı war ama berbat..Korumalı cdleri kopyalamaya kalkı$ırsan kopyalar fakat koruma olduğu için çalı$maz cd..[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor.
Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur..
  • Yeni Oluştur...