escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 nesi var o kitabın? vahe cansız mankenlik yapıyordu bi ara çünkü
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Böyle şiirler vardı sokma artık etime sivrisinek zaten olduk darbelerle tek yürek olmuş yusyuvarlak dünyada tezek bir de uğraştırma bizi sivrisinek adını zaten koymuşsun önün sivri arkan sinek kaşıya kaşıya mahvolduk desek acır mısın bize, ha acır mısın? ne savaşçı bir ruhun var kasıntısız akşam tutum dilek bırak beni oturayım havadar düşüneyim seninle bir kafadar yoo, öyle şımarmak yok bizim çevrede karınlar tok gerçi ekonomik kriz üstümüzde bizi sana benzetti ısırgan sivrisinek, ısırgan.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 canlanmaz olaydı, oynak yerinde duramayan bir adam çıktı arkadaş.
Öne çıkan mesajlar