SXaKaTaN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Oyunu betada oynamadigim icin bilmiyorum, duelleri alliance ve horde olanlar kendi aralarinda mi yapiyor? yani alliance olan biri dueli yine alliance olan biriyle mi yapabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Horde ve Allıance ler her zaman duello yapabılıyor Ayrıca Horde ler Hordeler ve Allıanceler Allıancelerle Duello teklıfı sunuyorsun kabul ederse karsındakı baslıyo hp'en azalınca duello kapanıyo ve azalıyo ayrıca bazı sehırlerde Duello Arenaları ve bole koca bı stad (daha dogrusus sehırlerde degır harıtada bazı yerlerde) Orda her turlu duello serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Duello 1 hp kala bıttıgınden herhangı bı kaybın olmuyo ayrıca[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya bu allıance horde pvpsınde oldurunce bı kazancın olucakmı Bende bı kac kez Honarable Kıll yazmıstı okdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ha tabi bazen duello yaparkene 1 hp kalınca bitiyor ama şehir guardları acımıyor :D[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bırde mesela o Crossroadsun orda Badıgardıyla gezen bırı var satıcı onların yanında savasırsın ıstersen ally-horde savası olsun badıgard sana dalıyo ve olduruyo buda garıp tabı :)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Her zaman 1 hp kala bitmiyor, nadiren bir tarafin oldugu oluyor. Bende sunu merak ediyorum, Alliance Hordela duel yapabilirse flag alirmi (normal serverda)?[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ewt goblinlar acımıyor netural oldukları ıcın ratchet da benı ezmıdı bir tanesı :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ayrıca ek bilgi: eğer duel'de rakipten arayı çok açacak şekilde kaçarsanız "hop hede hede duel'den kaçtı" diye bir yazı çıkıyor ve bunu o alanda herkes görüyor. kaybederseniz de aynı şekilde "hede bilmemkime karşı duel'de kaybetti" diye bir yazı çıkıyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 O olaydan sonra ztn dırek herkes dalgaya alıyo o yuzden kaçmanızı kesınlıkle tavsıye etmıorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SXaKaTaN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Peki o guardlara dalabiliyo musun normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 netural olanlara dalamıyorsun diğer horde yada alliance guardları zaten saglamn oluyor yanı bıraz kasar kesmek ama var tabi bole ezık guardlarda lvl 30 fılan 10 kısı cullandınmı ezılıyor dogal olarak[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 evet kesebılıosun zaten sehır raıdlerındede amac butun sehrı duman etmek eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 merak edıyorum bellı bır zamandan sonra alliance ogrimmar basıcakmı diye open betanın son gunu server 34 de alliance ogrimmarın kapısındaymıs 1 guard almıslar helal ama ıcerı gırememısler tabı zor[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Eheh tuh kacırmıslar bende hıc gormedım ally'lerı sehır basarken bız bıkez basmıstık 30 kısı falan hordelar ama capulcu gıbıydık max level 25 vardı arada level 5 ler falan vardı dagıldık tabı 10 dakıkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 eheh biz gitmistik son gun ama en yuksek levellı adam level45 mage idi =) dogal olarak 1 orgrimmar gruntı bile alamadık sonra bide hordedaki adamlar olaya girince dagıttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 şehir basılmasına basılıyor ama şehri ele geçirilse bile içinde direnilemez ölen adamlar zıt pırt doğup tekrar saldıracaklardır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Lind3r0th, 22 Kasım 2004 19:53 tarihinde demiş ki: merak edıyorum bellı bır zamandan sonra alliance ogrimmar basıcakmı diye open betanın son gunu server 34 de alliance ogrimmarın kapısındaymıs 1 guard almıslar helal ama ıcerı gırememısler tabı zor Yok iki guard aldık ama içeri giremedik. Zira organizasyon berbattı. Bir raid grubu olarak Darkshore'dan yola çıktık. Astranaar'da başka bir raid grubu vardı. Beraber kardeş kardeş şehir kapılarına kadar geldik. Sonra milleti nedense guard kesme sevdası aldı. Baştakiler söz dinletemediler kimseye. 2 tane guard kesildi onu biliyorum. Bizden kaç kişi kaç kere kesildi, o biraz tartışılır. Bizi guardlara çekmeye çalışan 4-5 oyuncu kestim ama tabi ben lvl20, onlar lvl6 pek zorlanmadım. Eh bikaç saat sonra lvl25 civarı bikaç Tauren de Darkshore'a gelip önlerine geleni kestiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar