Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru

SXaKaTaN

Öne çıkan mesajlar

Horde ve Allıance ler her zaman duello yapabılıyor
Ayrıca Horde ler Hordeler ve Allıanceler Allıancelerle Duello teklıfı sunuyorsun kabul ederse karsındakı baslıyo hp'en azalınca duello kapanıyo ve azalıyo ayrıca bazı sehırlerde Duello Arenaları ve bole koca bı stad (daha dogrusus sehırlerde degır harıtada bazı yerlerde) Orda her turlu duello serbest
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ek bilgi:

eğer duel'de rakipten arayı çok açacak şekilde kaçarsanız "hop hede hede duel'den kaçtı" diye bir yazı çıkıyor ve bunu o alanda herkes görüyor.

kaybederseniz de aynı şekilde "hede bilmemkime karşı duel'de kaybetti" diye bir yazı çıkıyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 22 Kasım 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
merak edıyorum bellı bır zamandan sonra alliance ogrimmar basıcakmı diye open betanın son gunu server 34 de alliance ogrimmarın kapısındaymıs 1 guard almıslar helal ama ıcerı gırememısler tabı zor

Yok iki guard aldık ama içeri giremedik. Zira organizasyon berbattı. Bir raid grubu olarak Darkshore'dan yola çıktık. Astranaar'da başka bir raid grubu vardı. Beraber kardeş kardeş şehir kapılarına kadar geldik. Sonra milleti nedense guard kesme sevdası aldı. Baştakiler söz dinletemediler kimseye. 2 tane guard kesildi onu biliyorum. Bizden kaç kişi kaç kere kesildi, o biraz tartışılır. Bizi guardlara çekmeye çalışan 4-5 oyuncu kestim ama tabi ben lvl20, onlar lvl6 pek zorlanmadım.
Eh bikaç saat sonra lvl25 civarı bikaç Tauren de Darkshore'a gelip önlerine geleni kestiler :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...