beyazkara Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Selam bi kac gundur bulsatigim ve normal cs:go daki tum serverlardan sogutan. nooblarin 1/100 ihtimalle oldug ve her macin 5v5 comp seklinde dondugu ki oyuncular farketmiyo her oyun ayni sekilde ve 14-2 den bile comeback lerinn dondugu ileri seviye bisey yani. aylik 6$ olmasi da nooblari ve belescileri uzak tutuyo. Kisaca cs:go nun gercek comp tadini aldigim yer.orta ustu veya ust seviye degilseniz tavsiye etmiyorum. millet ses kasiyo o yuzden kosarak gidip rush falan yapayim derseniz hem icinizde patlar hem kufur yersiniz. gercek oyuncularin kapistigi bi yer. esea.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 eskisi gibi oynasam aylık 6$ verirdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ses kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ses kasmak lazim tabii ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sessiz olmak lazim yoksa adamlar direk kosarak geldigin yone nisani alip bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 beyazkara said: 14-2 den bile comeback lerinn dondugu ileri seviye bisey yani. aylik 6$ olmasi da nooblari ve belescileri uzak tutuyo. Silphatos said: 13-2 den yendik lulz yok 12-3tü galiba silp. sen git, biz de geliyoruz hadi. gerçi benim hedem tek yıldıza düştü yine. nazar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar