küheylan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Evim arabam olsa satar beraberliğe basardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Çift forvet. Kanatsız bir orta saha. Bekler bu kadar geride. Sabri ve Balta. Şu formasyonda 5 dakika oynamaz takım sezon boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 E kurdugunuz kadrolarin farki yok ki benim dedigimden. Ayrica Burak üclü forvetin saginda hatta özellikle solunda cok daha etkili olur defans arkasina kosulariyla, unutuldu ama cok düzgün sut cikarabiliyor c.sahasi disindan. Ben olsam söyle kurarim kadroyu. Nando Hamit-Semih-Dany-Eboue -----Selcuk-Melo Burak--Sneijder--Marabat -----Drogba------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 7 gevur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sostizm said: Yukarıdakine çok benzemiş. Etkilenmiş de olabilirim hazırlarken. Sağ tarafta Sabri şart, onu bilir onu söylerim. Zor maç olacak ama. bu arada sen benden cok yasıycaksın. sabah aynısını dusunuyordum acaba cizip koysam mı falan demistim. sonra usenmistim. 4 4 2 yi boyle oynarsak takım oturabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben ama meloyu sola selcugu saga koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Onu da düşündüm ama zaten o ikisi sürekli yer değiştiriyor. İlk nasıl durduklarının çok önemi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 NTV Spor ilk 11'leri acıklamıs "GALATASARAY'IN İLK 11'İ Muslera, Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Melo, Sneijder, Selçuk İnan, Amrabat, Burak ve Drogba." said: Eksik :P üçlü savunma ile çıkmıyoruzdur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Eskişehir defans dörtlüsü Akaminko-Diego-Servet-V.Sarı. Veysel dısındaki 3 kisi epey iri ve kasap. Drogba ile kavga çıkar bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 semih var işte. balta nerden çıktı anlamıyorum abi. geçen maç vasat ötesiydi acemice penaltıya sebep oldu. çıkarmasını bekliyordum terimden. riera akhisar maçında yaptığı haraketten dolayı fatih terimden kesik yedi işte yoksa oyununda bir düşüş yoktu. hani kart reröre diyenlere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 semihin sakatlıgı tam gecmeden oynatmak istememesi anlasılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 semihin ciddi bir sakatlığı yoktu zaten geçen hafta bile oynayabilirdi ama dinlendirdi terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bu maç çok önemli. Senelerdir en zorlandığımız deplasmanlar Bursa ve Eskişehir, hem seriye devam ederek moralleriniriz hem derbiyi rahat izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Oh be rahat rahat bi maçizliycem haftalar sonra. Herşey hazır. Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. Çay demlendi. Zevkli bi maç olur işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sabri de oyunda, degme keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sostiden dev hizmet: http://i.imgur.com/Y0hz0Oa.jpg?1 Digiturkten capture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 galatasarayın ruhu ESES'imin önünde diz çöküp tövbe edicek!!! Stadyum yıkılıyor şu an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 boffin ne lan, buffon cakmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Saha çok güzel yav, bizim niye böyle çimlerimiz olamıyor? Edit: bu maçta "her zaman heryerde en büyük Fener" tezahuratı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ya neden Sabri ya ! 2. Fatih Terim dönemindeki takıntılarına dönüyor , geçen sene herşeyden arınmış görüntüsü vardı ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bak nasıl utandırcak Sabri sizi bu maç. Ohh çok keyifliyim yahu :) Herşey çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sostizm said: NTV Spor ilk 11'leri acıklamıs "GALATASARAY'IN İLK 11'İ Muslera, Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Melo, Sneijder, Selçuk İnan, Amrabat, Burak ve Drogba." said: Eksik :P üçlü savunma ile çıkmıyoruzdur sanırım. fatih terim duymuş sesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Gaza gelip Schalke'de de oynatıcak sonra bi de Sarbi'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ahaha darogba değdi adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar