navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Programs for Families and School Groups The National Air and Space Museum Education Division coordinates scheduled and drop-in visitor programs for families and groups. The Museum offers reserved group tours, shows, and demonstrations. Visit the Education section of the site for more information on group reservations and Family programs. Check the Calendar of Events for daily scheduled programs. ... The Museum's Tours and Reservations Office will reserve all free school programs for the Museum's two locations. Amerikalılar diyorki, "Bir savaş vardı ve kazanmamız gerekliydi. Ve yüzbinlerce japonun ölmesi gerekliydi" Üstüne birde "Pearl Harbor" çektik mi, sütten çıkmış ak kaşığız. Hain caponlar. Yada "Vietnamda ölen evlatlarımız için yas tutmalıyız. Pis çekik gözlüler" tadında Rambolar vs. Şeyide unutmayak, "Blackhawk down" Ne işin wardı bilader orda da helikopterin düştü diye soran yok. ... Demek istediğimi neden anlamıyorsun ? "Benim param war, tankım, topum, uçağım war. Japonyayıda, Vietnamıda, Irakıda, Somaliyide vururum. Üstüne bide film çeker, hikayeler yazarım. Kimse ölen vietnamlı için üzülmez. Rambonun kolu çizilse analar yas tutar." Bir devlet tarihini bu kadar "çarpıtıp" show yapabiliyor ama ben "Türkler iyi savaşçılardı" deyince tarihi gerçekleri çarpıtıyorum, barbar oluyorum, tukaka oluyorum. Kabul edemediğim bu.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: navyamphs, 10 December 2003 17:30 tarihinde demiş ki: Programs for Families and School Groups The National Air and Space Museum Education Division coordinates scheduled and drop-in visitor programs for families and groups. The Museum offers reserved group tours, shows, and demonstrations. Visit the Education section of the site for more information on group reservations and Family programs. Check the Calendar of Events for daily scheduled programs. ... burada sorun ne ? tarihsel onemi olan seyler muzelere konmaz mi ? o zaman direkt hemen kaldiralim anadolu tarihi muzelerindeki iskit kiliclarini elislerini, cunku onlar da anadolu halklarini kilictan gecirdiler anadoluya akin yaparken. said: Amerikalılar diyorki, "Bir savaş vardı ve kazanmamız gerekliydi. Ve yüzbinlerce japonun ölmesi gerekliydi" Üstüne birde "Pearl Harbor" çektik mi, sütten çıkmış ak kaşığız. Hain caponlar. Yada "Vietnamda ölen evlatlarımız için yas tutmalıyız. Pis çekik gözlüler" tadında Rambolar vs. Şeyide unutmayak, "Blackhawk down" Ne işin wardı bilader orda da helikopterin düştü diye soran yok. ... bunlari sen diyorsun, bunlari illaha ki amerika ya, bi yuklenelim diye abartan insanlar soyluyor. peki sen bana sunu soyle, madem bu kadar hassassin katliamlar, haksiz isgaller ve sair olay hakkinda, neden ayni gurultuyu japonlarin cindeki maceralari icin, ya da sovyetlerin kendi ulkelerinde yaptigi eglenceler icin yapmiyorsunuz amerikan katliami elestrici cevreleri olarak ? bunlar katliam degil mi, orada olen misliyle insanin cani yok mu ? said: Demek istediğimi neden anlamıyorsun ? "Benim param war, tankım, topum, uçağım war. Japonyayıda, Vietnamıda, Irakıda, Somaliyide vururum. Üstüne bide film çeker, hikayeler yazarım. Kimse ölen vietnamlı için üzülmez. Rambonun kolu çizilse analar yas tutar." Bir devlet tarihini bu kadar "çarpıtıp" show yapabiliyor ama ben "Türkler iyi savaşçılardı" deyince tarihi gerçekleri çarpıtıyorum, barbar oluyorum, tukaka oluyorum. Kabul edemediğim bu. bu senin soylediginin aynisini tankim topum var diyen milletlerin cogunlugu yapti tarih icerisinde. neden onlarla ilgili polemik olmuyor da illlaha ama illaha ki amerika ? neden mi ? amerika super guc. baskasi super guc olsaydi bu sefer de onun icin soyleyecektiniz bunlari. japonlar super guc degil problem yok, karalamamiza ihtiyac yok, ileride super guc olurlarsa onlari da karalariz. buna cekememek denir baska bir sey degil. haaa tarihi carpitma meselesine gelince, tarihi carpitmak bir silahi millete muzede gostermekle olmaz, ama DORT YUZYIL once pers ordusunun dortte ucu atli okculardan kurulu iken ve bu ordu butun yakin doguyu isgal etmisken, tutup da bundan DORT YUZYIL sonra ortaya cikan hunlar atli okculari ilk kullananlardir demekle olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 onlarla ilgili polemik olmuyor da illlaha ama illaha ki amerika ? neden mi ? amerika super guc. baskasi super guc olsaydi bu sefer de onun icin soyleyecektiniz ------------------------------------------------------------ Bak bu yazınla kendinin ne yapdığını çok güzel açıklamışsın eskiden süper güç bizdik ve ne zaman eski tarihimizle ilgili bi konu açılsa kötülüyorsun.Türkler süper güç olmasaydı başkası olsaydı onları kötülücekdin bu arada sen necisin bu kadar kin,düşmanlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 daha once ayni elestiri yoneltildiginde ayni sekilde yanitlamistim ; herhangi bir grup ya da guruh kendi siyasi egilimlerine hos gorundugu ya da gorunmedigi icin dunya uzerindeki herhangi bir olayi, kisiyi, zumreyi ya da milleti, tarihi gercekleri, olmus gibi ya da olmamis gibi kendi lehine kullanacak sekilde tartismaya girerse, ben de boyle bir istismarin karsisinda yer alirim. eger bu amerika icin yapiliyorsa amerikanci, felemenkler icin yapiliyorsa felemenkci, urartular icin yapiliyorsa birdenbire antik anadolulu oluveririm. eger istismari carpitma varsa ben de bu sekilde kullanirim carpitma hakkimi. alinti yaptigin ve benim yaptigim bir seyi acikladigini soyledigin yazima da bakiyorum, ben orada sizin yaptiginiz seyi aciklamisim ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 unity mesajına bi baktım da kısaca diyosun ki siz ne dersiniz ben onun karşısında yer alırım. :lol: aay ay... güzel..:)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ben soyle diyorum, eger birisi tum dunya milletlerinin atasini turk yaparsa, japonlari pamuk prenses, nazileri ulu cuce, haclilari arinmis haci yapiverirse, ben bunlarin karsisinda yer alirim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 :) onu anladım (bilmediim bişi diil zati) da o şekilde bi çıkarsama (çıkarsama nedir len (bana bak sen bugün fazla oldun)) yapınca da fena olmadı yani. (diyosun(diyorum! ne güzel ortalarda görünmüyodun bikaç aydır gitsene sen..(sana mı soracağdım?)))[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 icindeki gollum geri mi dondu horas ? hani onu kontrol altina almistin ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 oluyo geri dönüyo bazen (asıl sen dönüyon lan dönme.. (Leave now and never come back!!))[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ben kimseyi kimsenin atası yapmadım sen çıkdın Çinlileri Türklerin atası yapdın başka hiç bi millete laf etmedim sadece sen Türklere haksızlık yapdın ben Türk evladı olarak milletimi korudum sen hiç biriniz Türk değilsin bile dedin yazdıklarını bi oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Pardon anlamadım, şimdi aranızda ırksal olarak safkan türk olduğunu iddia eden mi var? Yani varsa söylesinde gecem daha bir neşeli, eğlenceli geçsin :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ben safkan amerikan mandasıyım :-p[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ha bu bile daha mantıklı :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Öle bi idda yok tüm dünya artık karışdı ama Türk kanı taşıyorum onuda biliyorum. Ama Unity eski saf Türklerin atalarını Gitti çinliler yapdı okuda gecen daha neşeli geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bazi insanlarin atalarinin veya daha dogrusu kendilerinin turk oldugu konusunda bazi iddialarda bulunuldu. unity de bunun ustune cinliler, mogollar ve turkler ayri ayri gokten inmedigine gore ayni kaynaktan geldiler dedi. carpitmanin bir manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 haa sen eger turk kani tasiyorsan herkes turk kani tasiyor, sen de cinli kani tasiyorsun, rum kani da tasiyorsun, hitit de ermeni de. soy agacini tutmadiysan, annenin babanin her birinin anne babasinin anne babalarinin da kimlerden nerelerden oldugunu bilmiyorsan bunun aksini iddia edemezsin. haaa ama hayir asil sen cikdin dedin ki ben turkum sen degil misin, ben de cikdim dedim ki turkum japonum diye ayirmaya baslarsan bunun ucunu bulamazdin butun milletler birbirine karismisdi senin karismamis olmanin hicbir garantisi yok dedim. yahu bu arada bu yapdin etdin imla kilavuzuna yeni mi girdi daha once gormedim ? sanirim yeni milli egitim genelgelerinden biriyle girmis olucakd.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Unity kendini çok zeki zannediosun bende saf Türk'üm demedim herkes karışdı bunu bende doğruladım ama her yerde Türklere bo..atmandan artık daraldım ne olsa Türklerin alehine çeviriyorsun bide kendini süper zeka fln sanıp konuşmaların zaten başlı başına bi olay ama senle daha fazla muhattab olmıcam Hunların atalarıda Çinliler zaten adamlar gittiler kendi atalarına Çin settini yapdırdılar yüzyıllarca Çinlilerle kendi atalarıyla savaşdılar hasta ya bunlar nese bide imla mimla karışdırcaksan olaya senin noktalama işaretleri nerde? sen kusursuzsun ya bu son mesajımdı daha fazla uzatmıcam çünkü kas kafalı bi insansın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Laurned, 11 December 2003 00:05 tarihinde demiş ki: Unity kendini çok zeki zannediosun bende saf Türk'üm demedim herkes karışdı bunu bende doğruladım ama her yerde Türklere bo..atmandan artık daraldım ne olsa Türklerin alehine çeviriyorsun bide kendini süper zeka fln sanıp konuşmaların zaten başlı başına bi olay ama senle daha fazla muhattab olmıcam Hunların atalarıda Çinliler zaten adamlar gittiler kendi atalarına Çin settini yapdırdılar yüzyıllarca Çinlilerle kendi atalarıyla savaşdılar hasta ya bunlar nese bide imla mimla karışdırcaksan olaya senin noktalama işaretleri nerde? sen kusursuzsun ya bu son mesajımdı daha fazla uzatmıcam çünkü kas kafalı bi insansın . burada milliyetcilik dusuncesinin kisinin terbiyesini nasil dort basi mamur etmedigini goruyoruz. akillilik ise mevzu, sen once asurlulara sonra perslere ait olan bir savas taktigini bunlardan DORT YUZ YIL - ne kadar vurgulasam o kadar az etkisi oluyor galiba - sonra yasamis hunlara mal ettin, herhalde en buyuk akillilik bu olsa gerek. eger sen boyle otukenden baslayip edirnede sona eren bir tarihi carpitma hacli seferine cikarsan, biri de boyle karsina cikip *bok* atar iste. o olay oyleyse bu olay da boyledir. tarihteki 4 yuz rakamiyla temsil edilen basit bir sabit zaman suresini algilamak icin super zeka olmaya gerek yok, basit aritmetik bilgisi yetiyor. eger savunmaya calisdigin turk milliyetciligi dusuncesine bir katkida bulunmak istiyorsan, bunun gibi bilmedigin konularda cikip polemik yapma. boylece kimsenin senin savundugun seye *bok* atmasindan da canin sikilmaz, cunku bok atmazlar, cunku onlarin da senin tarihte olmamis seyleri var etmenden canlari sikilmamisdir. imla olayina gelince, eger senin yapmisdik etmisdik seklinde konusmaya suni tarz katmalarin caizse, o zaman b@b the k3nkz diyen elemanlarin yaptiklari da caizdir. noktalama isaretlerine gelince, bakiyorum da etrafima goruyorum ki noktalama isaretlerinde gevseklik nette text ortamlarinda iletisilen her yerde yaygin imis. aaa senin postlarda da oyle imis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Unity konuşdukca batıosun nerde ben kaçarken oklama olayını Hunlara mal etmişim bunu göstersene bana bu yazımı göster bende ne dersen kabul edicem bana saçma konuşma kanıt göster nerde ben Hunlara mal etmişim bunu Hunların ok kullanmasını bile öle bi yazım bile yokki sen ne diyorsun sanırım hayalindeki forumlarda okudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: canbir, 03 December 2003 23:09 tarihinde demiş ki: sanırım göktürkler devrinde türklerin at sürerken arkaya dönüp ok atma taktikleri vardı sanırım bide geri çekilirmiş gibi yapıp sonra takip eden birlikleri kuşatma (kurt kapanı) demis canbir, ben de demisim ki ; said: unity100, 03 December 2003 23:20 tarihinde demiş ki: atli okcularin oraya buraya ok fiskirtmasi olayi perslerden beri var. sonra sen demissin ki ; said: Laurned, 04 December 2003 18:38 tarihinde demiş ki: o taktik Türklerin değil bu çalıntı gibi Türk düşmanlığını dışarı atmak için yazdığın yazılar sadece kendi çapında senin gibi insanlar varsa onları etkiler. buradan okuma yazma bilen herhangi bir insanin cikarabilecegi sonuc, senin bu taktigi turklerin buldugunu dusundugun, bunlarin persler, onlardan daha once aslinda asurlular tarafindan kesfedildiginden ya haberin olmadigi, ya da buna inanmadigindir. o taktik turklerin degil degil ise, o taktik turklerindir diyorsun demektir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Orda ne anlatılmaya çalışdığımı anlamıcak bi sen vardın zaten Hilal taktiği ve diğer taktiklerden bahsediyorum ok olayından değil tüm taktiklere Türklerin değil diyerek kinini dışarı atıyorsun dedim gene diyorum ama orda ok mok yazmıor okuma yazma :) komik adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 tamam artık tamam,iki tarfada birbirine laf atmaya başlıacaksa devam etmeyin,kimin oku önce kulandığından bize ne?Sonuçta o taktikleri kullanıpta alınamaz denilen kaleleri aldık,savaşlarda kat kat daha büyük orduları devirdik,onu bunu yaptık dünyanın en büyük imparatoruklarından birini kurduk,dünyanın en eski imparatorluklarından birini dağıttık,çağlar açtık çağlar bitirdik,dünya tarihine admızı yazdımı?yazdık,bunda tartışılacak daha ne var? hedehödö.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurned Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 İşte sorun orda arkadaşlar bunu kabul etmiyor bunları biz yapdık ama yapmadık,diyorlar inkar ediyorlar.[hline]www.reich.gen.tr [Bu mesaj Laurned tarafından 11 December 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Laurned, 11 December 2003 11:16 tarihinde demiş ki: Orda ne anlatılmaya çalışdığımı anlamıcak bi sen vardın zaten Hilal taktiği ve diğer taktiklerden bahsediyorum ok olayından değil tüm taktiklere Türklerin değil diyerek kinini dışarı atıyorsun dedim gene diyorum ama orda ok mok yazmıor okuma yazma :) komik adamsın 'simdi hilal taktigi ve diger taktikler' filan yok orada, bak 3 tane postu alt alta quot etmisim, ne tartisildigi belli kimin ne soyledigi belli, senin neyi savundugun belli. bu durumda iki durumdan biri vardir, ya konusma sirasinda aska gelip yazdigin seyin tam ne mana arzedecegini farkedemeden yazdin, ve neticede hatali olan seyi savunmus oldun, ya da bilerek yazdin sonra geri donmek istemedin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: unity100, 11 December 2003 00:26 tarihinde demiş ki: burada milliyetcilik dusuncesinin kisinin terbiyesini nasil dort basi mamur etmedigini goruyoruz. işte bu laf olaya noktayı koymuş.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar