dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ya bunlara falan çok ilgim var iktisat mezunuyum sıkılıyorum böyle şeylerle iglilenmek istiyorum aslında. yaş da 27 oldu bu yaştan sonra ne bileyim zor mudur sap öğrenip data mining yapmak sap öğrenmesi mutlaka zordur binbir modül var mesela BI falan ama nasıl öğrenilir illa kursa gitmek şart mıdır? Pek bilgim yok heves ettim bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 İşte öğrenmen lazım, ben şahsen öyle yapıyorum. Ama dipsiz kuyu, öyle kendi kendine öğrenilecek bir şey değil, on the job olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 SAP öğrenip data mining yapamazsın. Ya SAS'tan bahsediyorsun veri incelemek için ya SAP'tan bahsediyorsun iş akışı planlamak/kurgulamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 öğrenirsen parayı kırarsın bir de böyle de gaz veriyim benim yaşımdaki sapçılar şu an yazlıklarını alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 oturdum biraz geçen navision kurcaladımda NVM hiç bulaşma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Data mining değil de SAP benim de ilgimi çekiyo. o yüzden soruya +1. nerden ogrenebiliriz on the job experience edinme olanagım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 SAP ABAP danışmanıyım, yaşından dolayı biraz sıkıntı yaşayabilirsin çünkü tamamen kaç senedir bu işi yapıyorsun mantelitesi üstüne yürüyen bir sektör. Maaş kısmı bayağa iyidir ama çok ağır iş. Tanıdığım bütün yaşıtlarımdan daha uzun sürelerde çalışıyorum. (Doktor kafası biraz mesai diye bişi yok ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar