Wyand Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Xenus said: 65" için 3-4 metre çok yakın. 55" ideal. 65" için min 5 metre mesafe gerek. 55vt50 falan bak 65 aldim ya. Konsol falan bağlayıp oyun falan da oynadığım için büyük olsun rahat rahat yayılayım dedim. Mesafe de net 4,60m imiş koltuğa oturunca. =) @di Panasonic VT serisini öneririm. ÇOK NET görüntü yahu. Dün gece 1080p hobbiti izledim ilk olarak harikaydı görüntü falan ve yakından bakınca senin koyduğun imajlardaki olay olmadı benim tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Cok isterim o VT serilerinden almayi tabi de, benim aldigim TV 600 pound, aynisinin VT serisi 1600 pound. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 reyou said: yani yanyana koydugun zaman lg, samsung la falan donup bakmiyosun bile. ustelik panasonic daha pahaliydi lol. http://a1212.hizliresim.com/14/t/h96uh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 GT de alabilirsin VT'deki siyahlar yok ama f/p için ideal. VT lükse kaçıyor. hayırlı olsun wyand süper televizyon aldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar