Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dalaran

Chrysaor

Öne çıkan mesajlar

WoW Betada Dalaran'in gormeyenleriniz varsa ustunde mor bir kubbe vardi, ve iceri girilmiyordu. Etrafinda da bir suru mage ve elemental dolasiyordu, ama herhangi bir quest yada bilgi bulamadim. Screenshotda almistim:

Merak ettigim, WC3'te de undeadlerin Dalaran'a saldirmasi bolumunde archmageler undeadler gecemesin diye bir kalkan aciyorlar. Bu ayni kalkanmi? Eger ayni kalkansa, yok edildigi halde nasil tekrar beliriyor, yoksa WoW'in gectigi zaman WC3 ile ayni zamanmi?

Bir guildie sehrin corrupt oldugunu ve kurtarmak icin oyun cikinca serversal bir quest/event olacagini soyledi. Bu konuda bir bilginiz varmi?[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]

Sosyal ağlarda paylaş

Hehe sanmam tamamlanmadigi icin olacagini, adamlar her tarafi yapmis, kucucuk bir sehirimi bitiremeyecek :)
Buyuk ihtimal event olacak herhalde, raid roportajlarini okudum, yeni alanlara girilmesi icin bazi seylerin yapilmasi, yada bosslarin oldurulmesi gerekiyormus, sonradan tum alan herkese acik olacakmis.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 22 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
Dalaran'i Archimonde yok ettiya ama buyu hala duruyo iste.Durmasaydi buyu zaten etrafindaki o mavi kalkan olmazdi.
Gerçi Arthas Archmage i kesince buyu ortadan kalkiyodu ama wow da gene boyle yapmislar.
o büyü duruyorsa undeadler o bölgede kalamaz ama görevde corrupt deniyomuş o zaman corrupt olması için orayı undeadlerin veya başka kötü varlıkların elinde olması gerekiyor bu yüzden bence o senin dediğin büyüden başka birşey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...