Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 escape türk dilini 1. yaptıktan sonra türk ordusunu da 1. yapmış helal olsun işte gerçek türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ben turk ordusunu 1.yapmadim... En iyi ordulardan biri dedim. 1.degil yani Ayrica benim ne milliyetci kimligim var ne de dindar kimligim. Amerikali politik bi genc olsam yyine derim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 escape said: kolektifinsan said: faşizm, türk milliyetçiliği kürt hareketini doğurdu, bu hareket de türk milliyetçiliği bitmeden bitmeyecek niye kurt milliyetciligi bitmeddn bitmiyo? kürt milliyetçiliği bitip gayet devam edebilir hareket tümden sosyalist olarak ek: Ezen ulusun milliyetçiliği ezilen ulusun milliyetçiliğini doğurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Yorum yapacaktim ama amerikadayim diye escape kizar diye korkuyorum babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aman abi, sakin. sakalin makalin da varsa yandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 neyinden korktun dünya haritasında amerika'yı bulamaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 escape said: aquila said: escape said: Dunyanin en saglam duzenli ordusu olan turkiye.... yoo sen bilmem kac yildir abd desin. senin bu tarz bir yorum yapmak haddin degil. boş zamanlarında tabur mu denetliyon lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kolektifinsan said: escape said: kolektifinsan said: faşizm, türk milliyetçiliği kürt hareketini doğurdu, bu hareket de türk milliyetçiliği bitmeden bitmeyecek niye kurt milliyetciligi bitmeddn bitmiyo? kürt milliyetçiliği bitip gayet devam edebilir hareket tümden sosyalist olarak ek: Ezen ulusun milliyetçiliği ezilen ulusun milliyetçiliğini doğurur kimsenin ezildigi yok. Herkes kendi kendini ezip asimile oluyor sonra "tc bozo bokmiyriirrr" oluyor.. Bu ulkedeki tek etnik koken kurtler de degil. Diger etnik kimliklerden bi farki yok.. Limse kimseden ustun de degil. Kimsenin de burnu kalkmasin. adamlar ozerklik istiyor anadil hikaye. Ozerklik verilmeden bu kan durmaz. O da akp hokumuti sayesinde olacak ins masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Benim soylemek istedigim bilgi sahibi olmayan yorum yapmasin o konu hakkinda sirf postum olsun sirf tc ye vs salliyim da cool oliyim ayagina. Ayip asagi yukari hepiniz universite okumus adamlarsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 |üniversite|=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 NoTwisT said: Yorum yapacaktim ama amerikadayim diye escape kizar diye korkuyorum babs banane abi ne yorum yapicaksan sdf tobe ya.... Adam cahilce konustu ben de guzel kardesim oyle degil o dedim.sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kimsenin ezildiği yokmuş lol milliyetciliğin ezeni de, ezileni de kötü hele sol adı altında yapılınca löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Fin said: |üniversite|=? mutlak degeri bilmeden bi 2yillik bitrdm bi de normal 4 yillik okuyorum. Ama ihtar geldi mutlak deger bilmiyosun defol git dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Milliyetcilik kotu bisi zaten.. Nasil bi psikoloji anlamadim ama "kurtler eziliyor" lafi ciktiktan ssonra ezilmeye(!) basladi kurtler sddffg he verilen 50k sehit bosuna gitti. Yazzik oldu analara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paranin rengi onemli artik, milliyetcilik gibi akimlar degil. Zaten 2. Dunya Savasi ile omrunu doldurdu o dusunce. Iste boyle kucuk ulkeleri oyalamak icin pompaliyorlar eski model seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 escape tükettiğin oksijene yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bu ülkede ezilmek için canlı olman yeterken, en büyük azınlık olan kürtlerin ezilmediğini iddaa etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Topige girice 2 hazir buton var herhalde. Biri bisiler yazmak isteyen tartismak isteyen icin yazim ekrani altina dokunmatjk klavye aciyo.. Digeri soyleyecek biseyi olmayan basin diyo butona kodlanmis entry >> escape tukettigin oksijenne yazik!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ezilmekten kasit ne yani ezilmek diyice bi azinligin ezilmesi denince ne akliniza geliyor bir acikllayin ben gercek ezilmenin tanimini yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 escape tükettigin oksijene yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 insanların egolarını kenara koyup tartışamaması çok acı lan. öyle bir zırh örüyorsunuz ki bildiğiniz bir şeyi sarsabilecek düşünce duvara çarpıp ölüyor. örneğin size kürtler adına empati yapın desem, vay efendim işte 15 çocuk doğuruyorum, taş atıyorum diye saydırmaya başlayacaksınız. evet haklı da olabilirsiniz. ancak empati yapmak karşı tarafın kötü özelliklerini sayıp sinirlenmek değil. bunları sayarken beyniniz empatinin kelime anlamını kaybetti bile. tamamen size gösterilen ve öğretilenlerin esiri oldunuz. bunu farketmediniz. düşüncelerimizin değişebilmesinden o kadar korkuyoruz ki, aslında bütün akıl yürütmelerimiz subjektif. oysa ki iki tarafın da eşit karlı çıktığı çözümler objektif çözümlerdir. çünkü objektif olduğunuzda kar/zarar dengesini doğru ölçebilirsiniz. bu objektifliği yakalamadığınız sürece kendi çıkarlarınızı savunursunuz. aslında bu iyi birşeydir.. bazılarına göre.. bu postu belirli bir kitleyi övmek ya da yermek amaçlı yazmadım. yerdiğim tek şey insanların bakış açısı. genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 empati ve kürt aynı cümlede bitti gitti logic kalmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 konuyu örneklediğin için teşekkürler fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kürdisan ambassador repini burda kasmayın hani eforunuza yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben kurtler adina empati yaparim da, teroristler kimler adina ne yapiyo onu cozun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar