khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 olm çok güzel bi alet lan içim gitti ama alsam kesin polislik olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bunlara ruhsat falan gerekiyor mu, alışverişin nasıl yapıldığı kayda geçiyor mu? Silahı alıp 3 gün sonra silahın x şahsın öldürülmesinde kullanıldığını öğrenmek gibi durumlar yaşanıyor mu bilen var mı bunları ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ruhsat olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Silahın balistik incelemesi yokki ,adam öldürürsen polis gidip kaç yüzbin tüfeğimi inceleyecek adam öldürmeyin diyoruz hala macera peşindesiniz heaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 günahi boynuna satarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 mesela bununla adam öldürülür mü diye düşünmemiştim hiç. ama sen direk söyleyip aklına getiriyorsun insanın. biri alıp da adam öldürse sen de ceza alırsın ben diyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hani zorlarsa yani. madde 39 dan olabilir. olmaz da yani. olamaz değil. hakime bakar. madde 39 MADDE 39. - (1) Suçun işlenmesine yardım eden kişiye, işlenen suçun ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirmesi hâlinde, onbeş yıldan yirmi yıla; müebbet hapis cezasını gerektirmesi hâlinde, on yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası verilir. Diğer hâllerde cezanın yarısı indirilir. Ancak, bu durumda verilecek ceza sekiz yılı geçemez. (2) Aşağıdaki hâllerde kişi işlenen suçtan dolayı yardım eden sıfatıyla sorumlu olur: a) Suç işlemeye teşvik etmek veya suç işleme kararını kuvvetlendirmek veya fiilin işlenmesinden sonra yardımda bulunacağını vaat etmek. b) Suçun nasıl işleneceği hususunda yol göstermek veya fiilin işlenmesinde kullanılan araçları sağlamak. c) Suçun işlenmesinden önce veya işlenmesi sırasında yardımda bulunarak icrasını kolaylaştırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ben niye ceza alıyorum ki 18 yaş sınırlaması bile yok bu tarz tüfeklerde 15 16 yaşında bebeler gidip parasını verip alıyor.Ruhsat vs adıma emniyette kayıt olmuyor abi.Hani bilgilendireyim diye diyorum. Oyuncak değil bu bunun bilincinde olmak lazım 30 40 metreden sonra adam öldürmez .Gidipde zaa alsana bomba deyip 1 metreden adamın beynine ateş edersen ölmesede büyük oranda yaralayabilirsin tabi . Adam öldürmek için bu seti alabilirsiniz 9mm pellet atar yani kursun gibi bir çok ağabeyimizde var bu tüfekden türkiyede biraz tuzlu tabi 3000+tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yahu geyiğine demiştim. sonra düşündüm acaba cidden olur mu diye. hukukçu cevap versin. hani adam gidip "ben xxx den aldım, bunla adam vursan ölür dedi ben de denedim" derse fln olur mu olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Olabilir türkiye burası bak şimdi vazgeçtim satmıyorum başıma neler geldi gidin av bayisinden alın kardeşim beni mapusda çürüteceksiniz karım var ailem var töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hahahahahaha abi amacım balta değildi yahu pardon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/1049943286/ads_z.JPG alacaktm ben de vazgeçtim. abi bu benden adam furcam diye aldı götürdü diye ihbar eder falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zaten satma gibi bir niyetim yoktu hava yapcaktım su tabancamla size başardım ,madalyaya biraz daha yaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 riza baba adam pislik cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 satar mısın satmaz mısın bilmem de, en başarılı satış topiclerindendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bi laptop satışı vardı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sen bu silahı bahçene göm. sovyet işgali olursa çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aslında gümüş bilye kullanırsa kurtadam fln da avlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yumurta atabiliyoz mu bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Lithran said: 400 kaat işte bununla eğitim yapıp suriyeye savaşa katılan çok kişi tanıyorum .Al git 400 kaat islama yara mekanın cennet olsun. /summon cipet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ne var arkadaş yA 50 dolara keleş veriyorlar sınırda merakınız varsa gidin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Gelirken 2 tane getirsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Buda fix yalan amcam iyi kandırırdı.Oğlum sen silahları seviyosun benim arkadaşlar var diyarbakırda keleş satıyorlar 150 liraya 15 senedir aynı yalan her içince açılan muhabbet alkolün zararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar