Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell T21 (MaxiPlus5) (nasıldır)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

az önce turkcellden aradılar, faturalarını düzgün ödeyen bir müşteri olduğumdan kelli ilk başta 24 ay boyunca ayda 8 tl ye samsung galaxy Y itelemek istediler ama 5800 dan daha iyi bir telefon olmadığını düşündüm (zaten kız da eşinmize çocuğunuza verirsiniz dedi ahahasdf) sonra 13 tl fark ile T21 alabileceğimi söylediler, operatör değiştirirsem de sadece kalan taksitleri tek seferde alacaklarmış

şimdi benim emektar nokia 5800 vs turkcell T21 dersek iyi bir upgrade midir? ayda sadece 13 tl ödeyeceğim için değiştirirsem değiştiririm telefonu diyorum yoksa memnunum 5800 dan

"yok haci 24 ay 13 tl den 312 tl vermeye değmez" denilebilir mi?

T21 kullanmış olan varsa süper olur.

alet ICS 4.0 gelecekmiş ips ekranı var "eh" dedirtti
Sosyal ağlarda paylaş

O telefonlar huawei ama 300 liraya gelse bile almaya değer mi bilemedim. Bence sen zaman iste biraz daha, t21e tam karşılık gelen modeli öğren ve internetten fiyatını arat öyle karar ver. Symbian smartphone artık kullanılacak bişey değil tamam da, sırf taksit ayağına gereksiz para verme telefona.

Dışarda ederi 500 lira falansa ve taksitleri bi anda ödemek dışında bi bağlayıcılığı da yoksa al bence. Bi smartphone un olur hiç yoktan.
Sosyal ağlarda paylaş

t20 kullandım ben cidden kötüydü telefon. baya low tier androiddi işte. bu da çok farklı değildir. üstüne turkcell'in kendi romuyla falan geliyor ki o da iğrenç ötesi. kaldıramadığın turkcell uygulamaları falan oluyor telefonda. android mantığına tamamen ters engeller falan var.

duruyor benim t20 kenarda 400 küsür ödedim ona ben kontratla 150 veren olsa direk satıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

teyze kandırma cümlesini tırnak içine almamışım lan :/

bu arada aradılar "bana başka ne telefon önerebilirsiniz?" dedim kız "siz ne istersiniz?" diye soruyla cevap verdi orta karar bir telefon söyledim baktım paketi değiştirtmeye gidiyor olay "yok kardeş iyiyim ben" dedim karşılıklı iyi geceler dedik sonra kapattık şimdi smsleşiyoruz az önce "sn i$tesindr smd uff tmm :(" diye mesaj atmış ne cevap vereyim buna?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...