Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün de şeriat gelmedi


Myshkin

Öne çıkan mesajlar

Her haber için ayrı ayrı başlık açılacağına tek başlıkta toplansın en iyisi:

said:
"Gençlik Treni" projesinde kız-erkek ayrımı yaptıklarını anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Çocuklar geceyi trende geçiriyor, yataklı tren olmasından dolayı. 200 kişilik, kompartımanlar arası geçişin müsait olduğu bir trende güvenliği sağlayamam" dedi.

"Bakan olarak kampları kız ve erkek birlikte yapmak gibi bir mesuliyetim yok. Aileler son derece memnun. Bilakis, ailelerin, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında da gençlerin, kızlar ve erkeklerin sosyal alanlarda bile ayrı olarak eğitim, öğretim ve barınmalarına devam etmeleri yönünde talepleri var. "
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1123267&CategoryID=78
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katilan sayisi falan artmis. Yasadiginiz ülkenin gercekleri bu olm yüzlesin artik. Kizin babasi kampta erkek oldugunu duyunca izin vermiyor.

Hatta isin komik yani cogunuz kiz kardesinizi falan benzer sekilde kisitliyodur o da ayri komik. Var mi aranizda 16-17 yasindaki kizina cik sevis kizim dünyayi kesfet diyebilecek ?

Bunlqrin en güzel cözümü hem karma opsiyonunun sunulmasi hem de böyle insanlar icin tecrit kamplarinin olmasi aslinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haremlik-selamlık kadını 2. sınıf insan durumuna sokmaya yönelik bir uygulama
tecavüzün ve aile içi şiddetin, eşler arası şiddetin devlet eliyle teşviki ortada
kadının ucuz işçi, bol çocuk doğuran, aile içine hapsedildiği modelin teşviki ortada(girişimci-çalışan kadın-mükemmel anne vs)

kalkıp da bu uygulamanın cinsiyetçiliği daha da körüklemekten öte bir amacı olduğunu savunmak abes, bu devlet kadını aşağılatma aracı olarak kullandığı "namus" kavramını(her tecavüz olayında "namussuz"du zaten vurguları) elbet savunacaktır, kadını savunacak mı? hayır. kimi savunmuş ki kadını savunsun?

Ek: karma gençlik kampı "git seviş keşfet" uygulaması değil, bunu böyle algılamak baştan aşağı sapık bir zihniyet ki bu zihniyet durmadan teşvik ediliyor, prim vermenin alemi yok bunlara, bu gençlik kampının örgütlenmesine de bu kadar emek harcıyorlar, bırakın sayı yükselsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...