Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İkinci vaka, kızmadan ediemiyorum yani deliricem kafayı yicem, gene annem gene telefon dolandırcılığı. yorumlara gerek yok lütfen. telefonla aranıp işte 900tl ye bişiler aldırmışlar buna, göndericeklermiş. napmak lazım, paraya almak , ben adamların canı yansın istiyorum. ihtar çekiorz şimdi neye çekiosak, polisi falan arasak numaralarını versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 telefonla nasıl aldırıyorlar abi kredi kartı numarası falan mı vermiş annen ne yapmış anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 parayı hangi yolla göndermiş annen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi bi sinirlenmeden tamamiyle olayı anlat acıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ya abi anlamıyorum ki nasıl bi şaşkınlıktır bu. kredi kartının son hanelerini faln vermiş hepsini deil, sonra işte bankadan işlem onayı gelmiş telefon şifresi falan çekmişler 900tl 12 taksit. telefon tablet gonderıceklermıs guya. 2129120008 numarada bu. yani nasıl yer bunu anlam veremiorm of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 annenin elinden telefonu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ayni yoldan geri dönsün annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 aradı tekrar kavga falan etmişte adam yok işte istenilen mal aynısı deilse parayı iade ederiz falan demişler. ulen mal gelmicekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kredi kartının son haneleri önemli zaten başı olmasa da olur tahmin edilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 3018 hadi tahmin et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Fistan said: 3018 hadi tahmin et 5549 6012 3690 3018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kapattırmış internet alışverişine şimdi. yokmu tanıdık mafya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hangi banka olduğunun falan bilinmesi durumunda. arkadaşım hemen bankayı arıyosun, diyorsun dolandırıldık ödemeyi durdurun pliz. ben bir kez yaptıydım öyle birkaç sene önce. ödemeyi dondurmuşlar mıydı öyle bişey yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hmm iptal ettirdik internet alışverişine ama adamlar çekmişler parayı dilekçe yazıcaz şimdi. ilk taksit harici yırtabilir miyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kredi kartının son dört hanesinden hiç bir yere varılmaz. Ha şu olur. Kartın bankasını biliyorsan son 8 haneyi alman yeterli olur. Ama yine de sadece kart no ile bişey yapamazsın. Son kullanma tarihi ve cvv de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Suark said: hmm iptal ettirdik internet alışverişine ama adamlar çekmişler parayı dilekçe yazıcaz şimdi. ilk taksit harici yırtabilir miyiz ki? demek ki herşeyi vermiş edit: banka tutarın tamamını size iade edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bu arada; http://www.tellows-tr.com/num/02129120008 http://www.hukuki.net/showthread.php?102587-Telefon-Dolandiricilari 2. link 1. yorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bankaya bildirin hemen. en azından az bir tutar zarara uğrarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 paspatur said: Suark said: hmm iptal ettirdik internet alışverişine ama adamlar çekmişler parayı dilekçe yazıcaz şimdi. ilk taksit harici yırtabilir miyiz ki? demek ki herşeyi vermiş edit: banka tutarın tamamını size iade edecektir. nasıl? cidden edicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 evet edecek. sizden bir itiraz dilekçesi talep edecek. parayı işlemin yapıldığı işyerinden alıp size verecek. alışverişi nerden yapmışlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ne zaman oldu abi olay şuanda provizyonda olabilir işlem, o süreçte iptal edersen hemen verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Maalesef kadınlar kandırılmaya, özellikle alışveriş konusunda çok müsait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 chargeback birimi ile görüşeceksiniz. chargeback anlamı şu; "ben hizmeti/ürünü alamadım para iadesi istiyorum" demek. bu durumda karşı taraf sizden aldıgı fiş belge vs göstermezse para iade etmek zorunda kalıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Dworgian said: http://www.hukuki.net/showthread.php?102587-Telefon-Dolandiricilari 2. link 1. yorum lol Haha bunu avukat mı diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar