Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA:En iyi guard(En sevdiğiniz vs. vs.)

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Ve şunu da eklemeden geçemiyorum ki;bu şutörlük kazanmada haklısın.Kobe ilk başlarda smaçlarıyla turnikeleriyle yani içeri katetmesiyle ünlüydü şutlarıda idare ederdi ne süperdi ne kötüydü ama iyiydi sonra bi yaz kampında şut çalışmış herif rekor kırdı bi maçta 12 üçlük salladı.Diyeceksin şuan da süper değilki şutları ama bu sezon süper değil çünkü geçen yaz kamp yapamamıştı.Bu sezon yaptı demi veya yapıcak?[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya az önce batug.comun forumlarına bi göz attım en nefret ettiğiniz oyuncu diye bişey açılmış en çok kobe,shaq ve iverson vardı.Bi anlam veremiyorum buna.Kobe yi sevmemelerinin nedenini şöyle açıklıyolar.Çok artist kendini beğenmiş egoist filan.Nitekim iverson da aynı tepkileri almış.Shaq ise göz zevki vermiyomuş o yüzden..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 21 Ağustos 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
said:
RonaldinhO, 21 Ağustos 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
kolay mı abi sen king ken git basketi bırak.Sonrada washington da eline yüzüne bulaştırdı ama dimi?

yok böyle bişey

Böyle birşey olmasaydı yeniden başlamışken devam ederdi ayrıca Lakers washington maçında da kobe 55 sayı atarak jordanı ezdi tabi bu bi ölçü değil kötü oynadı diyebilmek için ayrıca jordan a da laf atmıyom üstad filan ama tekrar gelmeyecekti fatih terim gibi imparator iken sıçıp sıvıştırdı artık fatih terime millet mal gözüyle bakıyo ama jordan a hala saygı var[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 21 Ağustos 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
Lol Jalen Rose Toronto ya senin ortasında takasla geçti şimdi Toronto onu postalamaya çalışıyor

Bu arada şut sorun değil kazınılır bak Jefferson a iki seneye kadar sırf air ball yapıyordu şimdi Dream Team de belki en iyi şutor

takip etmiorm dedim en son bildiimde çok ii şutordü..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RonaldinhO(yani ben), 21 Ağustos 2004 15:55 tarihinde demişim ki:
Bence Lakers ın ilk beşi şöyle olmalı..
Chucky Atkins
Gary Payton
Kobe Bryant
Lamaire Odom
Divac
(gelişine sıralanmıştır.)

bi küçük çaplı araştırma yaptım kimse atkins den hoşnut değil yeteneksiz diyo herkes[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 21 Ağustos 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
da neden böle topicler açıp kargaşa çıkaırosnz

Böle diyip sonra mesaj atıyosun at at da bizim için güzel bişi ama neden bi öyle diyip bi böle yapıyosun anlamıyorum.Tutarsızlıktır yani.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...