Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Kobe Bryant ı tek geçerim arkadaşlar.100lerce resim ve 10 larca video arşivlerim var.Hastayım adama.Geçen sene tecavüz olaylarından dolayı kampa katılmamış ve kendini geliştiremeyerek gerilemişti.All star maçındada bomboşken turnike atmasıyla biraz sitem yapıldı.Fakat bu sene mahkeme de sonuçlandı artık kamplara da devam KOBE RULZ AGAIN!!! Takım dağıldı Shaq,payton,fisher falan gitti ama kobe yeter beah şampiyon olamıcak lakers ama kobe'den bi sayı krallığı bekliyorum bu sene.Şölede bi küçük resimle süsleyelim mesajımızı.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 19 Ağustos 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 shaq'ın gitmesi kobe için daha iyi oldu.. kobe tabiki bu arada hehe.. hastasıyım son salise 3lüklerinin[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 John Stockton[signature][hline]rtc
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yenilerden yani şu an oynayanlardan?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 1)Jason Kidd 2)Gary Payton 3)Allen Iverson[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 jason kidd stephan marbury[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 stephon..biras bencil ama ossun
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ray allen jason kidd allen iverson sıralamasızdır
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben sıralama yaparsam şöyle olur! 1-Kobe 2-T-Mac 3-Iverson 4-Jason Kidd 5-Francis 6-Shawn Marion 7-Ray Allen . . .[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 1.Lebron James 2.Allen Iverson!! 3.Kobe Bryant
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bir şey eklemek istiyorum Peja Stajokovic forvet olarak oynuyor ama anterenör bazen onu shooting guard gibi şut atmakta kullanıyor. Boyu daha kısa olsa tam bi guard olucak.(yanlış anlamayın boyu uzun çok iyi guardlarda var Lebaron James gibi ama antrenör boyundan yararlanmak için forvete çekiyor)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 shawn marion la tmac guard değil bildigim kadarıyla?
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 PArdon ya bi ara boş anıma gelmiş unutmuşum guard dediğimi.T-Mac shooting guard da Shawn Marion forvet kusura bakmayın..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Jason Kidd. Bende bir resim koyayım:)[Bu mesaj WinterWolf tarafından 19 Ağustos 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Pointguard'ı pozisyonunu düşünerek yorumluyorum; Gerek oyunu okuması ve yönlendirmesi, takımın tıkandığı anda inisiyatifi eline alıp hem sayı hemde pas üretmesi. Hücümda olduğu kadar da savuma da da aynı performansı yakalaması bence kensinlike, Jason KIDD'i şu anki en iyi guard kılıyor.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 allen iverson..[signature][hline]NoRegrets..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Önce MJ ye selam verir sonra Stockton ı takdir eder ve Magic ile Dr. J yi anar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Kumadam, 19 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ... takımın tıkandığı anda inisiyatifi eline alıp hem sayı hemde pas üretmesi. ... Jason KIDD'i şu anki en iyi guard kılıyor. kidd takım tıkandığında sayı atmaz/atamaz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ve attıramaz Kidd tek başına hiçtir[signature][hline]Lil'Alur for Shar
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 01:35 tarihinde demiş ki: ve attıramaz Kidd tek başına hiçtir ya oha artık. olayı sayı attırmak adamın[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 iverson[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Jason oyun kurucum olarak gralımdır Şutor gardda Tracy mecgredi.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 JAson Kidd beyler bide faul atislarinda opucuk yolluyor potayi "operims " cinsnden=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Öne çıkan mesajlar