SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Cons said: diego armando maradona metin oktay mustafa kemal atatürk Atatürk çok yönlü oyuncu ya. Savunmaya koysan çanakkale geçilmez, forvete koysan büyük taaruz. Şampiyonlar liginde emperyalist güçlere diz çöktürmek için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 defansa koysan sathı müdafa yapmaya çalışıp ofsaytı bozuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi.. LIKE TUŞU NERDE LIKE TUŞU NERDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 direk bana tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Cons said: defansa koysan sathı müdafa yapmaya çalışıp ofsaytı bozuyor ama AHAHAHAHAH Zalımsın orçun. Bu arada bu haftaki maçı alırsak şampiyonuz di mi resmen. KREMLERİ HAZIRLAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 erkan zengini almışınız la ne alaka? duzeltme adam hacklenmiş sdfuoohdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ne alaka derken? futbol takimi, futbolcu almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ah akü sana baykal titlei ne yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 dun dundur, yarin bugunden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Bu arada bu haftaki maçı alırsak şampiyonuz di mi resmen. KREMLERİ HAZIRLAYIN. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 biletler saat 11de çıkacak diye duyurdular. 9çeyrekten beri site açılacak diye bekliyorum. saat 10.50 ana sayfada biletler tükendi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gs bonus lulara deil miydi bugun bir de fener maçını klup mü satcak biletix mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gs bonuslulara evet. şimdi de bilet durumu:çok uygun yazıyor. bekliyorum bakalım. tahmini bekleme süresi hala 1 saat. fener maçına ne bileti bu arada neyi trollüyorsun gene kendince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 derbiler de kapalımıydı rakip taraftar ya ben bu hafta gelcem diye yanlış hesaplamıştım bir maça gideyim diyorum bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gene tükendi. vay arkadaş 2buçuk saatte bi siteye giremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 3 tane yapıştırdım ben Hakan ve Sinan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 trabzon maçına yedekler + snijderle çıksalar bari aydın emre yekta engin snijder umut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi siteye girebildim tükendi yazıyordu alamadım. şimdi tekrar sıraya soktum kendimi tahmini bekleme 1.5 saat ve bilet durumu çok uygun bahtımı şaapim ya nasıl sistem lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 khala said: 3 tane yapıştırdım ben Hakan ve Sinan'a. 3. sahibi var mı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sahibi var malesef. Zaten olmasa uğraşmam abi o trafiğe girmek adamı bayıyor. Kombine alın rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben alana kadar bittiydi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu yıl kesinlikle kombine alacağım tak etti canıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kombine yenileme sistemini geçen sene gibi yaparlarsa alamayacağız onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kendimi arenanın kapısna zincirleyip protesto ederim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar