fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Şöylelerini asıyorum buraya ibret olsun diye: http://g1303.hizliresim.com/17/l/l6vr5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 said: Kocaman: Bu maç son nokta oldu. Şampiyonluğu ligin ilk yarısında kaybettik. G.Saray saha içi ve saha dışında bu 7 puanı kapattırmaz Masabaşı güçlerden mi bahsetmiş anlamadım Ahmet Çakar dan haz etmem ama güzel sormuş "O zaman Aykut Kocaman 'Biz temiziz. Oyuncularımın alın teri ne olacak?' demişti. Peki Kocaman'ın pazar gecesi sarf ettiği sözlere karşılık aynı soruyu G.Saraylı oyuncular sormayacak mı? "Bizim alın terimiz nerede" demeyecek mi?" http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig-aykut-kocaman-ahmet-cakar-kocaman-in-aciklamasi-talihsiz_sto3724705/story.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 scorch said: eh ona bakarsan da cm 20xx falan oynarken juventus ile 2-4-4 yapıp ortalığı dağıtıyordum sdfs nedved gibi bir canavar vardı o zamanlar teheey sen bilgisayara karşı ben insanlara karşı ahah. eski cm'ler bug'lıydı abuk subuk taktiklerle CL kazanıyordun direk. benim dediğim winning eleven'da gayet güzel gerçekten 3'lü defans yapılıyordu. gerçekte de yapılacağına inanıyorum, öndeki iki adamın selçuk melo olursa, ama işte ortasahanın kanadında da cafu gibi inanılmaz gidip gelebilen bi adam olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Cm muhabbeti neyse de fifa ya bağlamazaydınız iiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ŞAMPİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yonnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 SARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 LACİVERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://02varvara.files.wordpress.com/2011/04/01-how-about-no-bear.jpg?w=800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Theridone said: LACİVERT! Şampiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Theridone said: LACİVERT! Yine mi baskalarinin sampiyonluklarini kutluyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mayis yaklasinca banliyor Zegna beni. X( JENERATORLE GELIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ayarlar paraşüt olup yağmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yine oldboyz sayfasi yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 DeathLord said: Theridone said: LACİVERT! Yine mi baskalarinin sampiyonluklarini kutluyosunuz? Ultra ince olmuş. Hakkı verilmeli şu adrese teslim yazının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 unity said: Mayis yaklasinca banliyor Zegna beni. X( JENERATORLE GELIYORUZ Biz fisi takariz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fis drogbada, prizleri hazirlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fenn said: Ultra ince olmuş. Hakkı verilmeli şu adrese teslim yazının Orda teslimati yapan belli :) ultraince kullanmadim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Elektriğe gerek yok Stadı yakın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aquila said: fis drogbada, prizleri kremleri hazirlayin. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Theridone said: Orda teslimati yapan belli :) ultraince kullanmadim ^^ http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Theridone said: fenn said: Ultra ince olmuş. Hakkı verilmeli şu adrese teslim yazının Orda teslimati yapan belli :) ultraince kullanmadim ^^ İyi de paketi eline geri vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hata bende ince görmüsüm, bazilari kalin sever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fizbanı kimse beslememiş, arada boynu bükük kalmış tek postla bu sefer sdfdfsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar