fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fenn sen tarihe falan bilgi verici topicler açsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 hayır aykut hedef sasırtmak icin "cok mac yaptırıyolar bize" diyo siz de bunu tekrarlıyosunuz ya cok komik abi su dandik herifin mal laflarını yemeyin bari. Bi ara da 3 temmuz sureci spamliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bu arada düzeltiyim gençler, ilk ceza erteleme olayı geçen sene fatih terime oldu =) olay aykuta falan inanmamak değil. olay iki yüzlülüğünüzü ortaya koymak. bu kural mantıklı mı ? değil. adil mi ? değil. fenerbahçeye saçma sapan bir şekilde uygulanınca ağladınız mı ? ağladınız. arkadaş karar ver, ya ağlama, ya kendine uygulatma. ikisi birden olunca galatasaraylılık oluyor çünkü. fenerbahçeye hatalı kırmızı çıksın, 2 maç ceza çıksın, kıh kıh gül. aksi gs'ye olsun, dünyayı birbirine kat. tutarlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: fenn sen tarihe falan bilgi verici topicler açsana. İyide ben bir bilgi mi verdim. Adamın kitabını koydum ve bende dalga geçtim okursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 baya dalga geçmisşin. fenn said: Bizansı sallayın da hitit konusu üzerinde durarak açtım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: bu arada düzeltiyim gençler, ilk ceza erteleme olayı geçen sene fatih terime oldu =) olay aykuta falan inanmamak değil. olay iki yüzlülüğünüzü ortaya koymak. bu kural mantıklı mı ? değil. adil mi ? değil. fenerbahçeye saçma sapan bir şekilde uygulanınca ağladınız mı ? ağladınız. arkadaş karar ver, ya ağlama, ya kendine uygulatma. ikisi birden olunca galatasaraylılık oluyor çünkü. fenerbahçeye hatalı kırmızı çıksın, 2 maç ceza çıksın, kıh kıh gül. aksi gs'ye olsun, dünyayı birbirine kat. tutarlı olun.ilk ceza erteleme fenere uygulandı takım olarak lig dusmediniz. ondan sonra terime uygulandı. simdi biz cıktık dedik ki yapmayın bunu haksızlık ayıptır dedik. Yaptılar sizi lig dusurtmemek icin. E dedik madem oyle biz de kullanıcaz bunu. Napıcaz yanınıza kar mı bırakıcaz? Pardon yanınıza kar bırakmadıgımız icin iki yuzluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 neyse umarım gs maçı ertelenir. umarım bu sayede gs real madrid'i eler. ne de olsa fenerbahçe maçının aynı sebepten ertelenmesi söz konusu olsa siz de öyle istersiniz di mi :) @screwy, 3 gün fark varmış fenerbahçenin cezası ile fatih terimin cezası arasında. hatalıymışım pardon. iki yüzlülük; yanlış rakibinin leyhine olduğunda "bu yanlıştır, biz sadece adaleti savunuruz!!!!!" diye bağırıp, kendi leyhine olduğuna "canıms kural böyle canıms" demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: fenn said: Konuyla bende dalga geçiyorum. Bizans devleti doğu romaymış deyince hadi ya oldum. Bu konuyu ben söylemişim gibi değil de Yanlışları bulup doğruları yazalım+ilginç bilgiler yazalım diye açtım. Yoksa hitilileri romalıları yazan tonlarca site var. Gider oradan okur geçerdim Kaynak konusunda ise adamın ismi+itabı yazıyor daha ne yapalım her birinize kitabı posta yoluyla mı göndereyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: neyse umarım gs maçı ertelenir. umarım bu sayede gs real madrid'i eler. ne de olsa fenerbahçe maçının aynı sebepten ertelenmesi söz konusu olsa siz de öyle istersiniz di mi :)fener macı ertelensin tabiki gerekli ise boyle bisey. Ama gerekli degil gs icinde mac trafiginden dolayı gerekli degil ama gs macının ertelenmesini ya da yerinin degismesini zaten gs degil uefa talep ediyo saha zemininden dolayı. yerinin degismesi durumunda da bi suru problem oluyo kombineli seyirciyi kaldıracak stad bi olimpiyat bi fenerin stadı olimpiyat olunca mesele oluyo falan filan ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Görende sneijder, Burak, Drogba ya ceza erteleme geldi sanacak bildiğiniz Gökhan Zan ertelense ne olur ertelenmese ne olur! Keşke Engin e böyle birşey gelseydide o kadar laf yediğimize değse Fb küme düşecekti. Düşürmediler bak ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Seren napıcaktık abi siz yediniz biz yemeyelim pardon yanınıza kalsın mı dicektik? Hem yiyip hem de "siz niye yiyosunuz ya" diye aglamanız komik duruma dusuruyo gercekten. tum ceza ertelemeler iptal olsun ama fener de ligden dussun ok mu? oksa tamam hemen yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 e bence yapalım zaten. @fenn; sneijderin, drogbanın, burakın yedeği var. gökhan zanın yedeği yok. takımınız çok dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Gene yazıyorum Kupa fenerde Avrupaya trabzon gidiyor Fb liler gelmiş hala bize gökhan zan diyorlar. Fb şike yapmadı da diyemiyor hiç bir fb li. Daha hala fb yi konuşuşyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 tamam anam da siz dusmuyosunuz biz de erteletiyoruz bu isler boyle zamanında dusseydiniz erteletemezdik. ee ozaman neymis biz hakkı korumaya calıstık baktık olmuyo napıcaktık devrimci gencler gibi fakir fakir tek takım yolu degistirmeye ugrasıcak halimiz yok biz de yoldan faydalanıcaz. cumle cok dusuk olmus ama ana fikir belli kaldırmak icin ugrasamıycam cumleyi aushduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 o zaman adaletin behçisiyizzzzzzz demeyeceksiniz. aynı düzenin yolcusu olduğunuzu kabul edeceksiniz. ben fenerbahçe nin küme düşmesi lazımdı diyorum. ama federasyon saçma sapan karar aldığında TABİ Kİ DE ALACAK GÖTÜMÜZ ÇOK ÖNEMLİ diyip selpak falan alan da gsliler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 screwy said: siz dusmuyosunuz biz de erteletiyoruz Bu Biz gene cezamızı çekeceğiz ama düşmeme nedir ya şike yap düşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: ben fenerbahçe nin küme düşmesi lazımdı diyorum. Burada anlaştık. Bizde Gökhan a erteleme gelsin demiyoruz çeksin cezasını. Sene başı iyi takviye yapsalarmış ona göre. Ebou ye defansa çeksin ne yaparlar sa yapsınlar. 1 sene kulübede oturdu milan onu tuttular bi defans alamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Biz adaletin bekciligini yapmaya calıstık. olmadı. Aynı duzenin yolcusu olmamız icin bizim ligden dusmememiz icin baska bi kuralın degistirilmesi falan gerekir. Biz sadece sizin kurdugunuz duzeni sadece siz yiyemezsiniz biz de yeriz diyoruz. Tabi yıllardır tek yemeye alısmıs fener baskası yiyince rahatsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Biz ligten düşecektik ama tutupta şike yapmadık . Fener daha piyasaya çıkayan neleri var. Bu düzende artık çok umurumuzda değil adalet falan. Uefa kupasına da tesadüf denildikten sonra gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 17 ağustos depremi de aziz yıldırım yüzünden oldu diye söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konu herkes fb yi kıskanıyora kayıyor. Lazio yu umarım eler fb. Hatta uefa yı alsın en önlerde yer alıp kutlayacağım gece yarısına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Valla bi çıkarı varsa 17 ağustosta da parmağı olabilir. Yeter ki çıkarı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 biz burada bir tarafımızı yırtsakta yıldırım demirören bu maçı ertelemez o yüzden üzmesin kimse kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BGeKwJXCEAIzffa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 beyaz tv yi açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar