Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Adı şerruh baya oluyor çekeli ama bilgisayarım yenilenene kadar editleme fırsatım olmadı SOn derece güzel gidiyor edit olayı bi preview yapıcam yakında:) Adobe After effect kullanıyorum aşırı karışık 3 günde bunları yaptım Çok zaman alıyor ama keşke zamanım olsa:( uyku ilacı aldım birde artık gece öyle uyuyorum ama hala bunları kasıyom eheh Filmin konusu ruh çağıran bir grup genç devamı sır eheh yapımdan bir görüntü[signature][hline]mıhıhı kedi
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 görsel sanatlar?? yahu son derece konu dışıydı bence :) neyse buda iyidir[signature][hline]mıhıhı kedi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bence vizyon.. ya müzik mixajı yetmedi bir de bunlara mı başladın.. neden sosyla okumadın böyle radyo televizyon vs için.. neyse çalış bitir işi merak ettim neler yaptın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 doğrusu bende merak ettim bi ara bi pati de matrix gibi bişi çekiodu ama çıkmadı tabii :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 böyle ruhlu - muhlu filmler günah ramazan ramazan tövbe tövbe[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 konusu çok hoşuma gitti heyecanla bekliyorum[signature][hline]...:::Married With Children:::...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 chem yaparsa eğlenceli olucağı kesin :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya o resimde arkadaki perdeler dantelimsi hakiki türk işi perde değil mi o ortamda nası ruh çaarıyolar harbi merak ettim :) arkadan anne geliyomuş çocuklar çay getirdim diye :D
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ne yani ruh çağıranların anneleri yok mu? yada çay içemiyolar mı :D zaten başa gelen olaylar ruh çağırdıktan sonra gelir o esnada değil :) Filmi heyecenla bekliyorum. :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 seslendirmede sorun oldu çok baydım artık kameramda bozuldu ve birinin dublaj yapması gerekiyor sesler çok kötü yani arkadaşlarda pek öküzmüş varmı dublaj yapıcak?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 heh ben de çekiyodum bitti film ama nete çıkaramadım elimde cd halinde bi film 2 saat 15dklık. ama güzel olmuştu. harbiden bi daha bi izlesem ya ben filmimi:) Not: Chem dublaj yapacak adam arıyosan okulundan iyi şarkı söyleyen elemanlar bul ya da kesintisiz konuşabilen.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya adam olmaz onlardan be bi film çekememişler[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Natural Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 *!nasıl olurda chemicalın aklına gelmedim die üzülür*[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 GORA dan daha çok satar bu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence ruh çağırmak çok klişe..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Nebuch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 LONG TİME DEATH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bir yere ul edinde bizlerd izleyelim ......ben den solemesi yillik 25 dolara bir site alin ve milletle paylasin yoksa siz tek tek basa cikamazsiniz
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bitse daha doğrusu üşenmesem[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Mantar136, 16 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki: bence ruh çağırmak çok klişe.. Haklisin bir kere de misafir gitmek lazim... [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 16 Ekim 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 güzel kardeşler vaktiyle bi topiki kilitleyip garbage'a atmıştım ben hatırlıyo musunuz. hatırlayın. buraya iş koyun lütfen kısa bi zaman içinde. olmadı ben hibernation moduna alcam bu topiği.[signature][hline]oooooofff of..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 koyacam koyacamda host ve dulbajcı adam gelse[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bekliyoruzz :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 film el kamerasıylamı çekildi (yani hmm..blairwitch gibi kasıtlı hava olarak?) öyleyse güzel olabilir.. :D (deilsede güze olabilir..) upload edicekmiin bir yere?[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 edecem bi bitsin o rec i sonradan ekledim çekerken REC koyan kamera yok esası:D[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 boyle 10-20 dk ceken digital kameralar var onlarla cekiyosanız hem kaliteli hem de guzel olur. ama film bittikten sonra wma kalmasın avi yapın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Öne çıkan mesajlar