Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filmimiz geliyo ehen ehön

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adı şerruh
baya oluyor çekeli ama bilgisayarım yenilenene kadar editleme fırsatım olmadı
SOn derece güzel gidiyor edit olayı bi preview yapıcam yakında:)

Adobe After effect kullanıyorum aşırı karışık 3 günde bunları yaptım
Çok zaman alıyor ama
keşke zamanım olsa:(
uyku ilacı aldım birde artık gece öyle uyuyorum ama hala bunları kasıyom eheh

Filmin konusu ruh çağıran bir grup genç
devamı sır eheh

yapımdan bir görüntü
[signature][hline]mıhıhı kedi

Mesaj tarihi:
bence vizyon..

ya müzik mixajı yetmedi bir de bunlara mı başladın.. neden sosyla okumadın böyle radyo televizyon vs için.. neyse çalış bitir işi merak ettim neler yaptın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
böyle ruhlu - muhlu filmler günah ramazan ramazan
tövbe tövbe[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Mesaj tarihi:
ya o resimde arkadaki perdeler dantelimsi hakiki türk işi perde değil mi

o ortamda nası ruh çaarıyolar harbi merak ettim :)

arkadan anne geliyomuş çocuklar çay getirdim diye :D
Mesaj tarihi:
seslendirmede sorun oldu çok baydım artık kameramda bozuldu ve birinin dublaj yapması gerekiyor sesler çok kötü yani arkadaşlarda pek öküzmüş

varmı dublaj yapıcak?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
heh ben de çekiyodum bitti film ama nete çıkaramadım elimde cd halinde bi film 2 saat 15dklık. ama güzel olmuştu. harbiden bi daha bi izlesem ya ben filmimi:)

Not: Chem dublaj yapacak adam arıyosan okulundan iyi şarkı söyleyen elemanlar bul ya da kesintisiz konuşabilen.[signature][hline]Geçip giden zamanları
Bir yerlerde bulsam
Sonra üzülsem
Üzüldüğüme üzülsem
Gözyaşıma dalıp dalıp
Seni hatırlarım
Mesaj tarihi:
*!nasıl olurda chemicalın aklına gelmedim die üzülür*[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
Mantar136, 16 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
bence ruh çağırmak çok klişe..

Haklisin bir kere de misafir gitmek lazim...

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 16 Ekim 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
film el kamerasıylamı çekildi (yani hmm..blairwitch gibi kasıtlı hava olarak?)
öyleyse güzel olabilir.. :D (deilsede güze olabilir..)
upload edicekmiin bir yere?[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task
Its full of pain , To sacrifice the only son
Mesaj tarihi:
edecem bi bitsin

o rec i sonradan ekledim
çekerken REC koyan kamera yok esası:D[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
boyle 10-20 dk ceken digital kameralar var onlarla cekiyosanız hem kaliteli hem de guzel olur. ama film bittikten sonra wma kalmasın avi yapın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...