Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Adı şerruh baya oluyor çekeli ama bilgisayarım yenilenene kadar editleme fırsatım olmadı SOn derece güzel gidiyor edit olayı bi preview yapıcam yakında:) Adobe After effect kullanıyorum aşırı karışık 3 günde bunları yaptım Çok zaman alıyor ama keşke zamanım olsa:( uyku ilacı aldım birde artık gece öyle uyuyorum ama hala bunları kasıyom eheh Filmin konusu ruh çağıran bir grup genç devamı sır eheh yapımdan bir görüntü[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 görsel sanatlar?? yahu son derece konu dışıydı bence :) neyse buda iyidir[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bence vizyon.. ya müzik mixajı yetmedi bir de bunlara mı başladın.. neden sosyla okumadın böyle radyo televizyon vs için.. neyse çalış bitir işi merak ettim neler yaptın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 doğrusu bende merak ettim bi ara bi pati de matrix gibi bişi çekiodu ama çıkmadı tabii :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 böyle ruhlu - muhlu filmler günah ramazan ramazan tövbe tövbe[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 konusu çok hoşuma gitti heyecanla bekliyorum[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 chem yaparsa eğlenceli olucağı kesin :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya o resimde arkadaki perdeler dantelimsi hakiki türk işi perde değil mi o ortamda nası ruh çaarıyolar harbi merak ettim :) arkadan anne geliyomuş çocuklar çay getirdim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ne yani ruh çağıranların anneleri yok mu? yada çay içemiyolar mı :D zaten başa gelen olaylar ruh çağırdıktan sonra gelir o esnada değil :) Filmi heyecenla bekliyorum. :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 seslendirmede sorun oldu çok baydım artık kameramda bozuldu ve birinin dublaj yapması gerekiyor sesler çok kötü yani arkadaşlarda pek öküzmüş varmı dublaj yapıcak?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 heh ben de çekiyodum bitti film ama nete çıkaramadım elimde cd halinde bi film 2 saat 15dklık. ama güzel olmuştu. harbiden bi daha bi izlesem ya ben filmimi:) Not: Chem dublaj yapacak adam arıyosan okulundan iyi şarkı söyleyen elemanlar bul ya da kesintisiz konuşabilen.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya adam olmaz onlardan be bi film çekememişler[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 *!nasıl olurda chemicalın aklına gelmedim die üzülür*[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 GORA dan daha çok satar bu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence ruh çağırmak çok klişe..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 LONG TİME DEATH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bir yere ul edinde bizlerd izleyelim ......ben den solemesi yillik 25 dolara bir site alin ve milletle paylasin yoksa siz tek tek basa cikamazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bitse daha doğrusu üşenmesem[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Mantar136, 16 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki: bence ruh çağırmak çok klişe.. Haklisin bir kere de misafir gitmek lazim... [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 16 Ekim 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 güzel kardeşler vaktiyle bi topiki kilitleyip garbage'a atmıştım ben hatırlıyo musunuz. hatırlayın. buraya iş koyun lütfen kısa bi zaman içinde. olmadı ben hibernation moduna alcam bu topiği.[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 koyacam koyacamda host ve dulbajcı adam gelse[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bekliyoruzz :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 film el kamerasıylamı çekildi (yani hmm..blairwitch gibi kasıtlı hava olarak?) öyleyse güzel olabilir.. :D (deilsede güze olabilir..) upload edicekmiin bir yere?[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 edecem bi bitsin o rec i sonradan ekledim çekerken REC koyan kamera yok esası:D[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 boyle 10-20 dk ceken digital kameralar var onlarla cekiyosanız hem kaliteli hem de guzel olur. ama film bittikten sonra wma kalmasın avi yapın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar