Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bilgisayarımda oluşan bi problemden dolayı bütün local settings deki application datayı silmek zorunda kaldım ama bir baktımki Nfsu profilleri oraya kaydoluyormuş eğer mümkünsen biri bana ilerlemiş profil yollayabilirmi ben bayağı bi ilerlemiştim.. ( ICQ imzada yazıyor. Mümkünatı olan upload edebilirse sevinirm ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Durdugu yer: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataNFS Underground Save Son yarisi bitirmedim sanirim, Underground'a girip arabayi editleyebilmek icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 son yarış?[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 112. yarisi yapmadim, sen NFSU2 mi demek istedin yoksa? Hicbir yerde "2" gormeyince 1'inkileri koydum ben buraya :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Laeenenn ?!? yazmamışım 2 diye bende ağlıcaktım niye olmuyo die ( 2 var dimi )[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain [Bu mesaj Boojack tarafından 22 Kasım 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Var da tamamen bitti benimki, ortalarda biri gonderirse daha bir isine yarar sanirim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Olsun gönder maksat yarışmak olsun. Oyunu sadece mustang için oynuyordum zaten..[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 save game / nfs:u 2 - all unlocked[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar