Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Site Tasarım - Fiyat Sormaca


Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Girişmek istediğim bir iş var. E-ticaret mantığıyla biraz yemeksepeti gibi seç ürünü gönder adrese tarzı. Fakat kredi kartı bilgisi istemeyeceğim kapıda ödeme olacak. Ama istediğim ek özellikler var, mesela işte ortada bir kutu var. içinde atıyorum 20 tane bölüm olacak. Müşteri etraftaki hareketli menülerden o kutulara girebilecek ürünleri seçicek bu ürünler de işte sesli/hareketli olacak şekilde bu kutuların içine uçacak ve paket hazırlanmış olacak. Çok kabaca anlattım tabi de. Açıkçası paradan çok çekinmiyorum iş düzgün olsun istiyorum. Öyle abuk subuk elektronik sigara websiteleri gibi değil yani. Burda bilgisi olanlar vardır diye soruyorum. Kimse tabi abi bu işte 7.65TL olacak diyemez de. Kabaca nedir bunun maliyeti ? Çok çok yuvarlak bir rakam bile olur. Hiç fikrim olmadığı için diyorum. Website üzerinden ödeme olmayacak. Ama yapılan işlerin kendi bilgisayarımda haliyle senkronize olması lazım ki pizzacı gibi 30 dakika içerisinde ürünü götürebiliyim.

Ek olarak bu projeyi iphoneda ve androidde de istiyorum ileride. Bunlar için de kabaca birşeyler verirseniz sevinirim.


Not: Web tasarım firmalarının var olduğunu biliyorum fakat şu bir kaç gün onlarla iletişim geçebilecek durumda değilim. Hem de aklımda fikir olsun diye burdan sormakistedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o hareketli kısımları havada kalmış tabi, örnek site gösterirsen biraz daha net olur. ama e-ticaret sistemi(ödeme olsun olmasın farketmez) ya ucuza hazır sistem alıcaksın, yada freelancer/ajans'a 10k+ fiyata butik yazılım yaptırabilirsin. hazır sistemler daha ucuz olur ama onların sana verdiğiyle sınırlı kalırsın. butik yazılımlar bu işe daha ciddi girenler içindir. benim kendi eticaret sitemde var başkalarınada eticaret siteleri yazıyorum. ajanslar freelancerlara göre 1.5 2 kat gibi fiyatlar çekerler. bu işte güven önemlidir, güven faktörleri arttıkça firmalar fiyat yükseltir. güvende genelde referanslarla ölçülebilir ama her işte olduğu gibi hiçbir zaman garanti bişey söylenemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun cevaplar için.

@ Joker, işte ciddi düşündüğüm için kesenin ağzını açabilirim biraz. Çünkü bu sitenin sürekli güncellenmesi lazım oalcak. Her gün olmasa da her ay yeni ürünler ekleyebileyim, ne bilim kampanya koyim vs.

@Wolas, @monoscope, Ya çok ucuza kaçmak gibi bir derdim yok. Benim bu adamla sonra çalışmam gerekiyor. Ajanslar iyi güzel her zaman ulaşırım da enayi gibi çok gereksiz para vermek de istemiyorum. Ortaklık zaten webmaster mı deniyor ne deniyor onlardan dolu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...