kek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 çalışanın yasal hakkı o bilmiyosanız da bilin öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 paramecium said: Selam, Çok büyük heyecanla okudum ihale kimde kaldı diye :P Saygılar. İhaleyi Ramocan kazandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 souldarkorn said: Normalde yıl sonu sıfırlanması lazım. bize şirketten mail gelmişti aralık 28 gibi. Sodexho kartlarınızın içinde kalan bakiyeyi tüketin yoksa hiç olur diye. Gerçi evli adamız her ay başı ev ihtiyaçlarına gidiyor birikme gibi bir şansı olmuyor. bize sonraki seneye aktarıyorlar ama yeni sene içerisinde kartını kaybedersen yeni senede yüklenen bakiyeyi tutabiliyorsun, önceki sene yüklenmiş bakiyeyi aktarmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aylık reset geliyor ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bana gelmiyo mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Yaptınız mı tahsilatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Perşembe günü yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aynı çakallığı ben de bizim ticketlar için düşünüyordum. ofisin yakınlarında bir yerde bir amca %10 komisyon alıp yapıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim. varsa bu tip olaylar ben de yapayım, güzel para birikiyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar