PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip benim pc kaldırmadı! baya ününü duyudm bi baksanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o eskidende werilmisti level da verdi benimkide kaldırmadı (bence alakası yok sıkıstırmıslar oyunu deli gibi sonra acana kadar .... , bahaneleride cok ekran kartı istiyo )[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben de çalıştı ama feci takılıyor, hayır anlamadığım şey, bu oyun neden çok iyi bir sistem istiyor ? Benim makina p4 3.0 ht 1024 ram 128 mb fx 5200 nasıl takıla takıla çalışır bu oyun ya ? Bir de nasıl o kadarcık bir dosyadan böyle bir oyun çıkıyor ? [Bu mesaj kfg tarafından 21 Kasım 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu 5-6 aylık bir oyun, ve oyunda hiç sıkıştırma tekniği kullanılmamış.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bir sene önce acaip uyuz etmişti beni[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 piyasadaki en ii ekran kartı bile bunu oynatamıyo bugged oyun yapmıslar teknoloji harikası diye yutturuyolar ya[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben baya akıcı oynadım, hatta bitirmiştim. Yeni bölüm için çalışılıyor mu ne diyordu sonunda.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oyunu biraz anlatabilir misiniz? oyunun adi ne? ss bakiim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gerek kalmadi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 "to be continued uncut final version soon" benim bilg. kasmadı p4 3.4ghz @ 3.8gh, 512x2 kingston cl 2,5 fln.. =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Amd 3200+, 2GB ram, Fx5950Ultra'yı özellikle bazı yerlerde BAYA kastığına göre, benim bilgisayarı kasmadı türünden mesajlar atmayın, herkes gerçeği söylesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valla benimkinde en ufak kasıntı olmadı. Aha config: 2600+, 512*2 twinmos 400ddr, 9800pro[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 100kb yapıcaz diye cross harii kaldırmaları komik olmus =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 *!oha falan olur*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 beheh bende goruntu yok sadece ses var hatta oyunu kapadım müzigi hala devam edio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 adamlar baya ii oyun yapmış şaka maka bu arada xp3000 fx5700 1gb ram war 10 tane yaratık çıkınca ciddi takılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya bende 64mb geforce 4 ti 4200 pentium 2.4 512 ram var ve hiç takılmadan bitirdim bu nası oluo peki[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Cuce, 21 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki: 100kb yapıcaz diye cross harii kaldırmaları komik olmus =) Crosshairi bırak o müzikler ile 100kb'ı nasıl aşmadılar onu merak ediyorum ben.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 çalıştırınca bilgisayar kendine reset atıyo.. başka bu sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 neyse ki korsan cdciler bunu cdye basıp satmıo :D[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yannız ss'lere bakıyorum da böle bi oyun nası 100 kb olabilir? bunun sesleri var, motoru var, modellemeleri var, scriptler var, oohooo... 96kb?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 nihohoaha... Yakın gelecekte hepiniz 1.44" disklerin kölesi olacaksınız. Bu discler şimdiki cdler gibi kolay çizilmeyecekler ve toz kapmayacaklar...[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 *uzun süredir açmamış olduğu çekmeceyi açıp disket sürücüsünün üzerindeki tozları üfler ve çıkarıp bilgisayarına takar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 aynı adamlar daha önce böyle bir video yapmıştı. directx 'in sıkıştırma kapasitesini göstersin diye. 64kb bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. ve yarım saat boyunca mükemmel efektlerde 3d bir ortamı gösteren bir video izliyordunuz. yarım saatlik o görüntüler nasıl 64kb'yı sığdı diye az kafayı yememiştim. şimdi oyunu oynadım. girişte yazıyor, o video'dan yola çıkışmış geliştirilmiştir falan diye. oyun bende en ufak bir şekilde yavaşlamadı. amd 2800+ radeon 9600pro ve 512mb ram var oyunu bitirmek 10 dakkaya yakın sürdü. 100kb. helal olsun adamlara. grafikleri de gayet iyi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yalnız exe yi calıştırınca gerekli olan dosyaları internetten alıyormuş gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar