Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sakallı çekıtirebiliyor muyuz? sakalsız mı olması lazım? sakal sıfır mı olmalı kirli olur mu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sakalda kısıtlama yok diye biliyorum ben. http://www.epasaport.gov.tr/hakkinda/biyometrikfoto.aspx burada detayları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Fotoyu cektirdigin sekil ve semalin yurtdisina cikacagin zaman degismeyecekse sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sakalda sıkıntı yok daha yeni pasaport yeniledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sakalsız çektir sakalsız git yurtdışına tavsiyem. ben de hafif kirli sakallı çektirdim normal yaz modam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Öyle bir şey olmaz , ben sakallı çektirdim sorun yok traş olup gitmiştim bir kez sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Sakaldan sakala degisir o benim gibi siyah ve firca stayla sakalin varsa sorun cikarabilirler bazi havaalanlarinda delinin biri el kaidaaa diye bagirir apisir kalirsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 benim pasaporttaki biyometrik fotoğrafımı gören bin ladin in fedaisi filan zanneder herhalde çok kasma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bide sanırım gülmeyeceksin somurtmayacaksın çok normal bakman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Voys said: sakallı çekıtirebiliyor muyuz? sakalsız mı olması lazım? sakal sıfır mı olmalı kirli olur mu vs hayatta duydugum en sacma soru olabilir en azindan zorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 daha dün başvurdum, terörist gibi sakal vardı, sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hepiniz mi terörist gibisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben ingiltere'de erasmus yapmaya giderken uzun saçlı, sakallı bıyıklı (keçi sakal) çektirmiştim, hiç sorun olmamıştı. yalnız milimetresi çok önemli, ben ilk biyometrik fotoğraf verdiğimde boyutuna laf etmişlerdi apar topar yenisini çektirmiştim. dikkat et ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Masakari said: Hepiniz mi terörist gibisiniz ? ben biraz öyleyim kolombiyalı drug dealerlara benziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar