misroi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Arkadaslar bildiginiz gibi eski acctumun banlanmesi uzerine yeni acc actim ve skill gelistirmeye basladim. Ilk charımı mage yapiorum ve pvp icin. Sizce 110mage 110eva 100med 90heal 90anot 90wrest 100 parry 70 str - 60 dex- 95 int nasil olur. Baska bir fikri olan varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 wrest alma bence diger skillere yay eva+anat evasion veriyordu sanırım illa wrestling icin ability yapmıcaksan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 PvP yapacaksan resist al bence. PvPmde gerekmiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Abi resistsiz yalan olmayasın. Gerekirse mediden biraz düşürüp setinde mana regen parçalar kullanıp resiste yer açabilirsin. Birde anatomy az kalmış 100-110 yapmalısın en az ki iyi bi defance en olsun. 90 wresling hayat kurtarır çokta işe yarar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 peki simdi ben hangi skili atip resisti alam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mediyi salla. Mana regen ve Lower mana cost olan bi set yapmaya bak.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 healer mage temp istiyosan bence: mage medi eva resist heal anat PS:ATldeki charimin templatei[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar