sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Olm saçmalamayın lan. Ama tabi tanımıyorsunuz normal, siz kendi sevgilinizeymiş gibi fikir paylaşmaya devam edin çıkabilir bir ipucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Pahalıdansa düşünülmüş olması daha makbule geçer, öyle diyeyim. Hem düşünülmüş hem pahalı da olabilir de önemli olan cebine parayı koyup kuyumcuya girip 5 dakikada seçilmemiş bir şey olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kolye almak nedir ya abeci gibi. tatile gidin işte 2-3 günlüğüne güzel biyere gezin eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 limit belirt bari. tatil içerebilir mi? ya da gece uzun günübirlik git gel olur mu? araba var mı? lokasyon neresi? vs fiziibilite çıkartalım project first aniv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tatile her zaman gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 gittiğin yerde yaptıgın hazırlıklar önemli olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ekmek said: Haa avize kristaliymiş o. null talisman mı sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Abi madem yardımcı olmak istiyorsun başlayalım. Edebiyat seviyor, yazıları var. Tasarım seviyor, tişört boyuyor handmade falan. Tatil dediği gibi too mainstream, bizim için çok özel bir şey değil. Bir yayıncı bulsam yazılarını yollasam falan diye bile düşündüm şuan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yayıncı bul güzel de, o yazıların yayınlanmasını istemiyor olursa yanarsın. riskli iş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sipeyskeyk said: Tasarım seviyor tablet al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Yazılarından kitap bastırsam eşe dosta dağıtmak ve saklamak için? Tablet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 riskli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Yok abi kendim bastırıcam yani yayıncı falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hayır şöyle. sadece kendi keyfi için yazan, yazılarının kendisine kalmasını isteyen biriyse sakat. yok aslında bunları yayınlatmak istiyorsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 aslında sen kendin birşeyler yazsan. bunu bastırsan da hediye etsen güzel olabilir sanki. bilmiyorum yazım dilin iyi midir fln ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 3 tane kart ver. monopoly kartlarına benzesin. üzerinde sipeyskeyk kartı yazsın. kartın kullanılması halinde sipeyskeyk sorgusuz sualsiz kart sahibinin dediğini yapmak zorundadır yazsın. alta da ufak not olarak başkasına verilmesi ve 12 ay içinde kullanılmaması halinde geçersizdir yaz ki sakata gelme. her kartın bir ca$h-in konsepti olsun: sipeyskeyk koş: işini gücünü bırakıp nereyeyse hemen gelicen seksi sipeyskeyk: yatakta 1 fantazi sipeyskeyk premium boyfriend: dile benden manevi olarak ne dilersen kartı ve bunun gibi kafana göre. 5 liraya falan bastırırsın. sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Hahahaahah şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bu var zaten klişe biraz sdaasd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bundan al hatta bitane de fazladan al bana yolla bulursan http://forum.paticik.com/read.php?20,6773210,6773244#msg-6773244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kız arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bmw aldı babasından. ben özel günlerde hediye olarak peluş oyuncak alıp geçiştiriyoruz öyle günleri. bi de geçen 14 şubatta theridon kanvastan bişey yaptı, "kendi çabalarımla bişey yaptım seni çok seviyorum meheh" diye boyun büküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 arcane said: 3 tane kart ver. monopoly kartlarına benzesin. üzerinde sipeyskeyk kartı yazsın. kartın kullanılması halinde sipeyskeyk sorgusuz sualsiz kart sahibinin dediğini yapmak zorundadır yazsın. alta da ufak not olarak başkasına verilmesi ve 12 ay içinde kullanılmaması halinde geçersizdir yaz ki sakata gelme. her kartın bir ca$h-in konsepti olsun: sipeyskeyk koş: işini gücünü bırakıp nereyeyse hemen gelicen seksi sipeyskeyk: yatakta 1 fantazi sipeyskeyk premium boyfriend: dile benden manevi olarak ne dilersen kartı ve bunun gibi kafana göre. 5 liraya falan bastırırsın. sdfdsf. Yalnız şu kartlar karşı cinsin piskopatlığına göre çok pahalıya patlayabilir; Koş Kartı: İş gereği şehirdışı/yurtdışına giden birisiyseniz ansızın bir telefon ile uçak biletine servet ödemek zorunda kalabilirsiniz. İşinizin sekteye uğraması bonus. Seks Kartı: Shameless'dan Sheila'ya gönderme yapıyorum (bknz: sex toys). Allah korusun! Dilek Kartı: Eh manevi dilek. Bu makul olabilir. Sonunda, bu kartlar en azından ilişkinizin ciddiyetini açıklığa kavuşturmak için bir sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 arcane said: 3 tane kart ver. holivud mu lan bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 eğlencesi orada. yoksa sevgili bu ne lan 5 liraya yaptırıp getirmişsin der kafana atar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rasmon said: kız arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bmw aldı babasından. ben özel günlerde hediye olarak peluş oyuncak alıp geçiştiriyoruz öyle günleri. bi de geçen 14 şubatta theridon kanvastan bişey yaptı, "kendi çabalarımla bişey yaptım seni çok seviyorum meheh" diye boyun büküyorum. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar