onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Lastik fiyatlarindan haberi olan varmi? ozellikle kis lastikleri? Arabam volvo s40 t4 tahminim 16lik 205 lastikler var emin degilim bakmam lazim ama yinede bu hafta lastik alicam fiyatlar hakkinda bilginiz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 lastik yerine biraz daha farkla spikes spider(kar paleti) almanı önerim zincir vs benzerlerine göre çok daha güvenli ve arabaya hiç bir zararı yok ve çok yüksek oranlarda yol tutuşu sağlıyor ayrıntılı bilgi için http://www.karpaleti.com[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben fiyatlara baktım aslında baya idaal 215x40x17 300 euro lastik alayım desem jant ebadından dolayı nerdeyse iki lastık 800 mtl tutuyo bu daha avantaşlı bana + vakumlu lastik taş çatlasın 3 kış gidiyo [Bu mesaj Ragnar tarafından 22 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 alaymi ediyorsunuz abicim ufurukten bir demir pacasina 300 dolar vericegime gider adam gibi lastik alirim mantikli olun azicik ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 2 tane kar paleti 600 euro bu fiyata 3 tane lastik alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya sadece kar değilki olay yağmur lastikleride çok önemli kış lastiği derken sadece kar içinmi diyorsun? Sonuçta kar yağdı be dediğimiz şekilde yağacak kar 10 gündür en fazla onun dışında yağmur lastiği anlarım ben kış lastiği denildiğinde..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yağmurt lastiği diye birşey yok ya 4 mevsim lastik olur yada vakulu kışlık tabir edilen kaygan zemin lastiği vardır + o 2 demir parçası dediğin aletle tam buzlu 45 derece yokuşu çıkartır sana ama lastikle bırak yokuşu çıkmayı olduğun yerde duramazsın. taş çatlasın kışlık lastik seni 3 kış götürür ama o demir parçalarının eskiyen parçalarının ufak maliyetlele değiştirebiliyorsun zaten iyi bir araştıma ve pazarlık ile bir takımı 450 500 euro arası bula bilirsin. bahsettiğin en adam gibi vakumlu 200-300 m arası tabiki yukardakiker benim kararım 500 euro veririm sabah kalktığımda diz boyu karı görince ağlamam :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 22 Kasım 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla adam gibi vakunlu lastikle uludagdan 70 le indigimi bilirim ben kisin en baba zamaninda. ha surenler oranin asmis taksi soforleriydi ama lastiklerine cok guveniyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Ragnar, 22 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki: yağmurt lastiği diye birşey yok ya 4 mevsim lastik olur yada vakulu kışlık tabir edilen kaygan zemin lastiği vardır direk yagmur lastigi yok ama yagmurda üstün performans gösteren tipte satılıyor 4 mevsim satılıyor genelde[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Düzeltme : Karpaletinin çifti 300 euro yani tanesi değil :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Michelin Kristali tavsiye derim. Halk arasında vakumlu lastik diye biliniyor. 2 senedir kullanıyorum inanılmaz başarılı karlı havada.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 aynen ben de onu kullanıyorum passat'ta zinciri aratmıyor namussuz :D çok başarılı yani tavsiye edilir zaten emin olmamakla birlikte artık şehir içinde zincir kullanımının yasaklandığını duymuştum, AB'de de yasak olması lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yasak değil hatta teşvik var :) [Bu mesaj Absolut tarafından 22 Kasım 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 2005 de büyük ihtimalle kar tipi kulanımı mecbur olacak[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kar tipi lastikmi mecburi olcakmış. Çok iyi be. 2 takım lastik olcak yani. Depoya atcaz. Apartmanda oturanlar artık odanın bi yerine koyar lastikleri. Michlen Energy benim lastikler, çok da güzel gidio karda :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 biz yeni lastik aldık 15" jantlarımız. Michelin marka. 4 tanesini 870milyon aldık.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar