Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi mantık sorgulamamak lazım, ben rahatsız olurum sixpacke baksa açıp açıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Aluriel said: al işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 al o zaman suark efendi http://www.youtube.com/watch?v=-_k9jvuxfZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hayir abi Biscolata erkelerine baksin/bakiyorlar zaten. benle bakmasin arkadas. Bende gifime yanliz bakayim. azcik özel hayata saygi.lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Seele said: hayir abi Biscolata erkelerine baksin/bakiyorlar zaten. benle bakmasin arkadas. Bende gifime yanliz bakayim. azcik özel hayata saygi.lütfen. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesela biz yılbaşı gecesi Victoria Secret'ı ve Biscolatayı izledik oturup yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/26184623.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bak yine cıvıdı mevzu. Cumartesi tuzlu - karbonatlı kahve ( kalp ) Suark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hala karbonat diyor. şimdi o kahveyi içmek zorunda kalsa çocuk, sonra halının ortasına kussa bi güzel çok mu iyi olur? hayır bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 içmem ulan içmicem kayınvalidene veririm o içer ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark ickin sigaran var mi? iddaa oynarmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark said: içmem ulan içmicem kayınvalidene veririm o içer ahahahah şu an tüm kahvelerin tuzlu olmasını sağladın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark said: içmem ulan içmicem kayınvalidene veririm o içer ahahahah kayınvalidene diil kayınvalidey/m/e ehehe anlam kaymış :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi sana 6 ay önce evlenmiş bir erkek olarak tavsiyelerimi aktarayım İlk önce ailecek gidersiniz kızın evine kapıyı baban çalar önce baban sonra annen sonra sen girersin içeri Büyüklerin eli öpülür babanın yanına oturursun , konu döner dolaşır kız isteme olayına gelir Allahın emri peygamberin kavli ile kızımız filancayı oğlumuz suark a istiyoruz der Sana sorulan sorulara kendine emin cevap ver heyecanlanma Kız geldikten sonra tuzlu kahveden iki üç yudum al sonra bırak ama çaktırma tuzlu kahve içtiğini ki kızın ablasına yada kankilerine espri malzemesi çıkmasın Ve özellikle yanına kesin kesin bir çift çorap al ayakkabını da ıslatacaklar.... Benden bu kadar ama evlilik yolundaki bu ilk adımını tebrik eder bu yolda eşinle beraber mutlu mesut ve güzel günler dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oy çorap olayını demeyeydin sdsf. kahveyi çaktırmadan içmek esas o zaman hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ya bi de kızın yancıları oluyo demi. yok abi ben kesin evlenecek kadar aklımı yitirirsem kaçırıyorum hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 2-3 arkadaşı var hepsini tanıyorum nişana gelicek, höt dedim mi oturur hepsi yae. olmadı şu arkadaşın çok güzelmiş der kıskandırır birbirlerini parçalatırım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kız isteme. kızınızı alıyorum haberiniz olsun diye haber yolla. like a bavs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark said: 2-3 arkadaşı var hepsini tanıyorum nişana gelicek, höt dedim mi oturur hepsi yae. olmadı şu arkadaşın çok güzelmiş der kıskandırır birbirlerini parçalatırım B)- Hııı tabe tabe.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 imamizer said: kız isteme. kızınızı alıyorum haberiniz olsun diye haber yolla. like a bavs! Gazlamayın len. Fotoğrafını çekicem koycam buraya Suark'ın.. Aha dicem fırtınalar estiren o çılgın Suark, bu ters dönmüş çorapları, aha buda boncuk boncuk teri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 imam adeta bir spartaküs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 dominant olduğun kadar zalimsinde yenge. gg suark. iyi bilirdik seni. eve hesabını bana verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hanımıda eve ci yapıcam like a bavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 wow, diablo falan tarzı bişey hadi neyse de eve zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar