Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Votkadan, tekiladan ne farkı vardır ki sadece kafa yapmıyor.. Çok abartıyosunuz tuzlu kahve olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 isteme olayını orduda kız tarafı yapıyormuş lan.. bir dahaki sefere ordudan kız bulayım ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tuzlu kahve ağır saçmalık hakikaten, hani zaten beklenen birşey yapmanın ne anlamı var. Biraz yaratıcı olup LCD felan katsalar hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Patice said: Votkadan, tekiladan ne farkı vardır ki sadece kafa yapmıyor.. Çok abartıyosunuz tuzlu kahve olayını. tabii zaten normalde alkolsüz vodka diye geçer türk kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kiz gelsin beni istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Aslında CRTyi kırıp atacaksın kahvenin içine. En güzel kafa onun kafası http://25.media.tumblr.com/tumblr_lme4iyVZUK1qfytv1o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Seele said: kiz gelsin beni istesin. sonra "niye yalnızım ben? niye kafama n düşüyor?" diye düşün dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 içirecem de içirecem diyor illaki :( demir yumruğu masaya vurmuyorum şu aşamada, tuzlu kahve avans B)- kendisi forumda bu arada patice nickiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kezzap dök kahveye yenge dili cok uzamis bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark said: içirecem de içirecem diyor illaki :( demir yumruğu masaya vurmuyorum şu aşamada, tuzlu kahve avans B)- kendisi forumda bu arada patice nickiyle Mereba meraba tanışalım mı :p Afişe oldum sonunda. Evet biz evleniyore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark said: içirecem de içirecem diyor illaki :( demir yumruğu masaya vurmuyorum şu aşamada, tuzlu kahve avans B)- kendisi forumda bu arada patice nickiyle hiç bir aşamada vuramayacaksın abi kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 len ne taktiği iç gitsin üstüne bunun tuzu az olmuş biraz daha tuz istiyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 disarda kaplan evde kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 demir yumruk suark derler bana erkeklerin şanı maçoluğun divanı ulu usta kadir inanırın çırağı suark derler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 çakma kömünüst müendis die bildim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 o gün gelene kadar bütün erkekler inisiyatifin kendi elinde olduğunu sanıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 komunist deilim yae, açıkla dediniz açıkladım hayret bişi =) ya evet o gün gelene kadar güç bende asnıorm da bizimkide panter çıkarsa yandık. yan masada bi hatun var abooooo, sayko valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tuzlu diil karbonatlı kahve yapıcam.. Tuzlu mevzusuna yoğunlaşılmasın boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 you give you give you dont i go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=HcWyvWBzyLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ahah adım adım bir erkeğin kılıbıklaşmasını izleyin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 karbonat iyidir biraz disleri ovalarsan beyazlar bile. simdiden kocasini düsünmeye baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hadi tamam tamam bişey demedik degilsin komünist :) Gel sana evlilik kredisi verelim. Arada sağlık sigortası, mortgage fln da patlatırız ayagın alışır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ya eşya almak için kredi alıcaz da çok korkuorm ben 2 yıllık falan ödeme abo. Gerçi biriktirebilirim o vakte kadar. bu arada, önümüzdeki krize para biriktirip bankalar aboo bize para getirin faizleri arttırdık diye çığlık çığlığa takılırken, promu yakıp beleş evleri alıcam nihohohoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Haha edit gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar